Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebiş var görünüyor, Rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Ben de adetimin gecikmesini bekleyemeden kan testi yaptırmıştım, çok heyecanlı oluyor ☺
Hepinizden çok teşekkür ederim iki yıldır bekliyordum çok klişe olacak ama hiç beklemediğim bir anda oldu dişçiye gidecektim Pazartesi bir an aklıma geldi eğer varsa radyasyon almayayım diye herzamanki gibi tek çizgi çıktı derken ikincisi belirdi kalbim durdu sandım bir an inanamıyorum hala ya kanda çıkmazsa diye ödüm kopuyor o yüzden birilerinden destek almak istedim şimdi ailemin yanına gezmeye geldim anneme falan da söylemedim eşiminde haberi Yok içim içimi yiyiyor sizin desteğiniz çok iyi geldi allah razı olsun hepinizden allah her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar versin