Çok acilll yardım lütfen 🙏

Pala1586

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
144
46
48
30
Adetime 4 gün var test yaptım böyle çıktı sabah kan vermeye gidecem meraktan ölecem sizce Bebiş varmıdır

Eklentiler

• 638173D4-2C2F-4274-AF40-9C9B76997B91.webp
    20 KB · Görüntüleme: 257
Bebek için allah gönlünüze gore versin,
Test pozitif görünüyor.

Hayırlı olsun şimdiden. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ayy çok heyecanlı yaaa..Test yaptığım günler aklıma geldi.

Evet var:))) benimki de böyle silik çıkmıştı ama kan değerlerim tam gözüküyordu şimdiden hayırlı olsun annesi, sağlıcakla al kucağına

Evet canım hamilesin inşallah bir sorun çıkmadan bebisini kucağına alırsın rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bebiş var görünüyor, Rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Ben de adetimin gecikmesini bekleyemeden kan testi yaptırmıştım, çok heyecanlı oluyor ☺

Hepinizden çok teşekkür ederim iki yıldır bekliyordum çok klişe olacak ama hiç beklemediğim bir anda oldu dişçiye gidecektim Pazartesi bir an aklıma geldi eğer varsa radyasyon almayayım diye herzamanki gibi tek çizgi çıktı derken ikincisi belirdi kalbim durdu sandım bir an inanamıyorum hala ya kanda çıkmazsa diye ödüm kopuyor o yüzden birilerinden destek almak istedim şimdi ailemin yanına gezmeye geldim anneme falan da söylemedim eşiminde haberi Yok içim içimi yiyiyor sizin desteğiniz çok iyi geldi allah razı olsun hepinizden allah her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…