Çok acilll yardımm !!!

Msyak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
4
0
1
38
Arkadaşlar benim bi dersim var nasil anlatilir bilmiyorum ama,yardiminiza ihtiyacim var.ben 2 senelik ewliyim ve esimle cinsel hayatimiz azalmasi gerekirken aksine artiyo.hergun her saniye birlikte olmak istiyo.sokakta annesinde misafirlikte heryerde dusundugu istedigi tek sey seks.bigun ara vermiyo hergun ayni durum bana bakarken bile surekli tek dusundugu sey bu sizce sorun ne?

Biz nasıl çok acil yardım edecez acep.Biz ne bilelim doktora gidin sorun

Yediği birşeymi var acaba

Şap koy yemeğine buradan anca bu kadar yardım

Saatler geceye yaklasirken azgin bir yeni uye acil yardim bekliyor.. icerik bagriyor fakeeee diye nasil yardim etcez bence o uyurken kaynar su dok seysine..duser yakandan o zaman

Hayır sana demezdim ama bugün açılan hesap anında çok acil diye atılan başlık ve içeriği cinsellik başka birşey düşündürmüyor bana.
nerden biliyoruz ama belki kız 2 inci üyelik aldı ille ben üyeyim ama 2 inci aldm diye demesimi lazım her yeni yazılan konuya fake demek sacma

nerden biliyoruz ama belki kız 2 inci üyelik aldı ille ben üyeyim ama 2 inci aldm diye demesimi lazım her yeni yazılan konuya fake demek sacma

Hayır anlamıyorsunuz biz çok acil olarak ne yapabiliriz hanımefendinin eşine ki fake değilse hem burada genelde ilk konusu cinsellik olanları çoğu fake çıkarken nasıl güvenebiliriz.

Sokakta derken ???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…