çok acilll yrdım !!! Test sonucuma bi akın kızlar

canım tebrik ederim ama belim ara ara ağrıyo korkayım mı? Yarın kana baktırayım mı? Eşime söyleyim mi ne yapsam bilmiyorum

cnm benim ben kan olayını seviyorum çunku yukseldimi yukselcekmi çok stres oluyosn det gunu bekle yeniden test yap adetin 1 hafta gecincede dr agit eşine söle ama sakın cevrene söleme ben bundan önce düşük yaptım söledime pişman oldun kalğp atışıı duyduktan sonra söle cevrene ama su şartlarda gebesin adetin ne zman olucazktı

cnm benim ben kan olayını seviyorum çunku yukseldimi yukselcekmi çok stres oluyosn det gunu bekle yeniden test yap adetin 1 hafta gecincede dr agit eşine söle ama sakın cevrene söleme ben bundan önce düşük yaptım söledime pişman oldun kalğp atışıı duyduktan sonra söle cevrene ama su şartlarda gebesin adetin ne zman olucazktı

canım 2 gün var adetime 8 nisanda olmam lazım

Tebrik ederim , benim günüm geçtiği halde çok hafif bir çizgi vardı tam emin olamadım hemen kan testi de yaptırdım pozitif olduğu net anlaşıldı ..

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr...........:46:bencede hamilesin .....:nazar: Allah kucağına almayı nasip etsin canım ...darısı bizlerin başına inşallahhhh:16:

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişine söylede bizim bebişleride çağrısın :9:

canım çok iyi bence inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)) belirtilerin nelerdi acaba

canım midem çok hassastı tam bulantı değildi ama dönüyodu resmen ide göğüslerim çok hassastı el değiremez hale gelmiştim artık ve uyku düzenim değişti hemen :) zaten onun için şüphelendimde test yaptım dayanamadım :))

Back
X