Çok acilll

clr2125

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
498
218
103
32
27 haftaligim ve gece suyum geldi sanırım iç çamaşirim islanmişti öyle fark ettim .. . Basına böyle bir şey gelen varmi

Başıma gelmedi canım ama akıntı olmasin o doktora görün istersen

Kesinlikle hemen bi doktora görün hatta umarım şimdiye kadar görünmüşsundur lütfen beni de haberdar et

Gitmedim internetten okuduğuma göre alttan elle muayene ediyolar .
internete göre karar vermeyin ama belki ciddi birşey var belkide yok herşey yolunda ama bunu bilmeden yaşamak zor olmayacak mı? riske girmeye değer mi? düşündüğünüz gibi elle muayene etmeyebilirler ihmal etmeyin lütfen hem sizin sağlığınız hemde bebeğiniz için kontrole gidin. bakın ben alttan ultrasondan bile deli gibi korkan biri olarak nelere katlandım belki kalbi atıyordur diye. korkmayın gidin hem herşey yolundaysa da içiniz rahat eder.

Gitmedim internetten okuduğuma göre alttan elle muayene ediyolar .
Elle muayne etmemeleri için gitmemeye mi karar verdin şaka mısın? Hemen ara doktorunu suyun azalırsa çok sıkıntı yaşarsın. Doktor suyun miktarı iyi diye ultrason ile söylemişti bana. Yani böyle konuşmayı sevmiyorum ama arkadaşım bu yüzden bebeğini kaybetti.

Ultrasonla suyun durumuna bakarlar.

Su an sacmaliyorsun elle muayane etmezler ultrasonla bakarlar suya .. hem etseler bile ne olacak sanki evladım daha önemli su anda ??,bende 29 haftaligim Nisan annesiyim bak su an çok önemli hemen bir hastaneye git

suyun mu geldi?
hemen doktora git lütfen

Gidicem tabiki kızlar ama emin degilim. Sadece ıslak tı iç çamaşiri ve elle muayene ettklerinde erken doğum riski var . Korktuğumdan degil bu ikinci hamileligim. Ultrasonla bakacakları gelmedi aklıma .. bebek hareket ediyor çok şükür. Birde kasılma falan olmadı hiç o yüzden gtmedim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…