çok ağlıyorum çok ben ne yaptım :( :( :(

yasamayiseviyorum

şansınla gel miniğim
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
1.457
4
46
Amasya
kızlar 5 haftalık hamileyim doktorum cinsel ilişki sorun olmaz devam edebilirsiniz demişti ama biraz önce ilişki sonrası çok az bir kan lekelenmesi oldu belli belirsiz sizce bebeğime birşey olmuş mudur çok korktum ben :( :( :( doktorumda izne ayrıldı ne yapacağımı bilmiyorum ayın 27sine kadar yok ne yapıcam ben :( çok utandım çok pişman oldum ama gebelikte cinsel ilişki yaşanıyormuş birşeyde olmuyor diye cesaret etmiştik. daha kesesiyide yeni gördük ya birşey olduysa :( kalp atışları duyulmadı zaten daha ama ben kötü oldum ağladım birşey olacak diye. kötü birşey mi yaptım ben

Canım benim sakın korkma,olabilir böyle şeyler. Sakın üzülme öyle biraz kanama oldu diye bebeğe bişi olmaz. Ama üzülürsen bebişin de üzülür, ben geliyorum diye annem mutsuz mu der Allah korusun. Şimdi sakin ol, derin derin birkaç nefes al ve bebeğinle knuş, Onu ne kadar istediğinizi ve sevdiğinizi söyle. Bebeşin gelmek için can atacak. :16:

Canım benim sakın korkma,olabilir böyle şeyler. Sakın üzülme öyle biraz kanama oldu diye bebeğe bişi olmaz. Ama üzülürsen bebişin de üzülür, ben geliyorum diye annem mutsuz mu der Allah korusun. Şimdi sakin ol, derin derin birkaç nefes al ve bebeğinle knuş, Onu ne kadar istediğinizi ve sevdiğinizi söyle. Bebeşin gelmek için can atacak. :16:

ben çok utandım ona kötü birşey yaptım zannettim kimileri kesnin şeklini bozar cinsel ilişki falan yazmış diğer formlarda korktum daha kesei yeni gördük doktor çok iyi demişti birşey olmasın ona :( :( :( bebk özürli doğar diye mesaj atan bile olmuş Rabbim göstermesin :( :(:(

yok canım ne ilgisi var
seksin vajinayla, bebeğin rahimle alakası var.
kanama, düşük riski olan gebeliklerde sorun olmaz.
ama tabi az kan geldiyse en azından muayene olana kadar dikkatli olmakta fayda var.

yok canım ne ilgisi var
seksin vajinayla, bebeğin rahimle alakası var.
kanama, düşük riski olan gebeliklerde sorun olmaz.
ama tabi az kan geldiyse en azından muayene olana kadar dikkatli olmakta fayda var.
yok artık iyice korktum zaten eşime kızdım bir sürü bebeğime birşey oldu niye hafif kan gelsin yoksa diye o da çok kötü oldu :( birde bebek özürlü olur kese bozulur diye mesaj atmışlar benim ilk hamileliğim bilmiyorum ki :( doktorum olmaz deyince bir sorun güvendim hala da güveniyorum ama bir hafta gidemem sonuçta yok doktor :( içim rahatladı biraz ne bileyim travma yapar düşer diyorlar ona kalsa evde iş yapmakta zor kendimi öyle rahatlatıyorum olmaz birşey diye ama elimde değil

Canim hic korkma Eger kanama cok fazla degilse kucuk kilcallarda tahris hafif kanama yapmis olabilir ama sen yinede Doktora gidene kadar Dikkat et Eger hala kanama devam ederse Taze yani acik kirmizi kan ve ayni zamanda sancinda olursa mutlaka Hastaneye Git. Bende hamileyim bendede 7 haftalikken kanama geldi hemde 4 Gun Doktor lar bakdi hicbirsey bulamadi bebisim saglikli sukur. O sakatlik yapar diyenlere sakin inanma alakasi Yok Benim iki oglum var bu ucuncu hamileligim ilk hamileliklerimde nerdeyse 3 aylik hamileymisimde bilmemisim ve Biz cok normal cinsel iliskide bulunuyorduk masallah cocuklarim cok saglikli:))) onunla ilgisi cok icini ferah tut Eger kendine Stress yaparsan bebek icin daha zararli ... Positif dusun

Canim hic korkma Eger kanama cok fazla degilse kucuk kilcallarda tahris hafif kanama yapmis olabilir ama sen yinede Doktora gidene kadar Dikkat et Eger hala kanama devam ederse Taze yani acik kirmizi kan ve ayni zamanda sancinda olursa mutlaka Hastaneye Git. Bende hamileyim bendede 7 haftalikken kanama geldi hemde 4 Gun Doktor lar bakdi hicbirsey bulamadi bebisim saglikli sukur. O sakatlik yapar diyenlere sakin inanma alakasi Yok Benim iki oglum var bu ucuncu hamileligim ilk hamileliklerimde nerdeyse 3 aylik hamileymisimde bilmemisim ve Biz cok normal cinsel iliskide bulunuyorduk masallah cocuklarim cok saglikli:))) onunla ilgisi cok icini ferah tut Eger kendine Stress yaparsan bebek icin daha zararli ... Positif dusun

ohh yaa çok değildi çok hafif lekelenmeydi . ablacım yaa ama işte anne olmak ne zormuş içim gitti birşey oldu diye :( çok doğru stres yaparsam daha kötü. Rabbim bağışlasın çocuklarını sana

başka bu konuda bilgi sahib olan var mı arkadaşlar yazaranız sevinirim :(
canım gecmıs olsun burda care aracagına hemen doktora git ve muane oldu memlekette tek bı doktor mu kaldı bu kdar üzülen ınsan 27sını nasıl bekler onuda anlmamsı değilim.yapman gerekne tek sey hemen doktora gtmen .sana buyuk ıhtımal progestan vercek dusuk önleyıcı.bnmde aynısı oldu kahve lekelenme.doktor progestan verdı .sende tek bı doktora baglı degılsın heralde.gecmıs olsun sımdıden

niye o doktoru bekliyorsunki. madem endişen var git başka dr a muayene ol. bende kanama olmuştu gebeliğimin başında. acildeki dr baktı canlanmamış falan dedi. ertesi gün başka dr a gittim. alttan muayene edip rahim ağzında yara var o kanama yapmış dedi. bebekte canlı dedi. boşa bekleyip burda çare arama. git muayene ol

niye o doktoru bekliyorsunki. madem endişen var git başka dr a muayene ol. bende kanama olmuştu gebeliğimin başında. acildeki dr baktı canlanmamış falan dedi. ertesi gün başka dr a gittim. alttan muayene edip rahim ağzında yara var o kanama yapmış dedi. bebekte canlı dedi. boşa bekleyip burda çare arama. git muayene ol

Bence de bir an once doktora git rahatlarsin.

bende 3 hamilelik geçirdim ve birde düşük...ilk hamileliğim öksürükten dolayı kanama oldu..2. düştü...diğer hamileliklerimde eşim dahi yanıma yaklaşmadı 10 boyunca...doktor 3 hamileliğimde sakıncası yok dedi fakat eşim ve ben yinede bu tür işleri erteledik...eşim hamilelikte bir şey olursa bir zevk uğruna bebeğime zarar veremem dedi....sizde bundan sonra bu işleri erteleyin....eşinde anlayışlı olması lazım....yazzık değil mi o yavrucağa...ya kaybedilseydi...

kızlar 5 haftalık hamileyim doktorum cinsel ilişki sorun olmaz devam edebilirsiniz demişti ama biraz önce ilişki sonrası çok az bir kan lekelenmesi oldu belli belirsiz sizce bebeğime birşey olmuş mudur çok korktum ben :( :( :( doktorumda izne ayrıldı ne yapacağımı bilmiyorum ayın 27sine kadar yok ne yapıcam ben :( çok utandım çok pişman oldum ama gebelikte cinsel ilişki yaşanıyormuş birşeyde olmuyor diye cesaret etmiştik. daha kesesiyide yeni gördük ya birşey olduysa :( kalp atışları duyulmadı zaten daha ama ben kötü oldum ağladım birşey olacak diye. kötü birşey mi yaptım ben

canım 1.si zaten kalp atışı 7. haftada anca duyulur kese bile zor görülür şuan 2. si eminim yerleşiodur bebeğin kanama ondan olmuştur ben hamile kaldığımdan beri 2 günde 1 ilişkiye giriorum eskisi gibi olmasada harekerlere dkkt edersen sorun olmaz hızlı olmaması gerek korkulacak bişi olduğunu sanmıorm sende korkma istersen 1 ay kdr kaçın ilişkiden her bünyeye iyi olmayabilir

başka bu konuda bilgi sahib olan var mı arkadaşlar yazaranız sevinirim :(
her ne kadar doktorların bazıları birşey olmaz dese de, zararının kısmen olabileceğini söyleyen doktorlar da var... birincisi bebeğin daha çok küçük ve önlem açısından ilk 3 ay ilişkiye girmesen daha iyi olur kanımca... şu sebeple; ilişkinin bebeğe direkt zararı yok, ama ilişki nedeniyle rahimde oluşan kasılmanın(ki bu ilişkide muhakkak olurmuş) fetusu rahimden dışarı atabileceğini, yani dolayısı ile düşüğe neden olabileceğini söyleyen doktorlar da var... canım, zevkin mi, bebeğin mi önemli, tercihini ona göre yap... çünkü kimileri şanslıdır, ilişkiye girmişlerdir birşey olmamıştır, ama sen o kadar şanslı olmayabilirsin,senin bebeğine olabilir canım... lütfen bebeğini riske atma.. inşallah bebeğin iyidir:nazar::emir_bebek:kal sağlıcakla:16::16::16:

Son düzenleme:

Canım bu kadar kendine sıkıntı yapma endişelenmen normal olabilir anlıyorum ama cnm cinsel ilişkiyle alakalı bi durum değildir bence ama genede bi görün başka bi doktora.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok şükür kanamam falan yok lekelenme şeklind olmuştu o akşam hiç olmadı bir daha bugünde iyiyim korrku oluyor tabi ama dikkat ettim kendime bugün iyiyim şükür

Back
X