Çok ağlıyorummmm

nesquik_24

Deniz Bebeğin Annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
1.578
2
116
39
İstanbul
Bugünlerde evet çok ağlar oldum..

Eşim bankacı...Avrupa yakasında oturuyoruz..Fakat yer değiştiriyolar onun da isteği ve kabulü üzerine Anadolu yakasındaki bankaya geçicek(plazaya daha doğrusu)
Ama düşündüm daha sonra hem burda kurulu düzenimiz var,hem bahçelievler gibi heryere yakın olan ve her yere uzaklığı mesafesi kısa olan site gibi yerde kendi evimizde oturuyoruz...Eğer oraya gidersek kiraya gidicez...oraya gidersek bu kadar her yere yakın ve güvenli ve alışılmadık bir yere ve en büyük sorun kayınvaldemler bayram ediyo yakınlaşıcaz diye üstelik biizm onlarla sorunlarımız hiç mi hiç bitmezken eşim de can attıyo oraya taşıncaz diye...kendsiiyle kaç kez konuştum hayır cevabını alıyorum...ama ben gitmek istemiyorum..gerek havaalanına gerek otogara aramızda sadece bir metrobüs ve 5 dk metrobüse uzaklığımız...Kadir has,Metropoortun ordayız biz...oraya gidersek taş binalar ve görüntü bozukluğu olucak ve alışamam kendimi biliyorum...Ailem zaten uzakta...

Bu durumda ne yapmam lazım..hem evliliğimiz çatırdar oraya gittiğimizde biliyorum çünkü kayınvaldemle sorunluyuz...aramız iyi değil ama can atıyo nedense torun da yaklaştı bize diye...
Eşim gitmiyorum burda kalalım dese başka şubeye yada binaya verirler o da demiyor ama demiyorrrr,benim için fırsat diyor daha iyi bu şans diyor...
:(((((((((

Son düzenleme:
kendi evinizse neden kiraya gidesiniz oturun evinizde madem o istedi hergün gitsin oraya kurulu düzen bozulurmu hiç eşinde saçmalamış inanki. allah sabır versin cnm. ama gitsenizde kayınvalidenle pek samimi olma yüzgöz olma evine karışmasınada izin verme. bizde ev aldığımızda yakın olsun diye kayınvalidemlere yakın aldık ama ben yinede bir mesafe olsun dedim. kadın en fazla 4 ay kapatıyor ç.enesini sonra başlıyor gene eşimde kızıyor gidim gelimi kesiyoruz bıçak gibi. eğer huzurunuzu bozmaya çalışırsa sizde öyle yaparsınız

balımnur çok teşekkürler cnm...
eşime dedim git gel diye ama bana da yazık diyo..bende sen bencilsin ben geçircem tüm gün çocukla evde sen biiz düşünsen böle olmaz diyorum ama dinlemiyoki...

kayınvaldem geçimsiz ve çok vırvırcıdır...beni hiç sitemedi istemiyor kendide dile getiriyolsr tartışmalarda...ben yakın olmak istemiyorum...hatta gitmek oraya artık hiç istemiyorum..hem kurulu düzen hemde burası herşeye çok yakın ve merkezi...ayrı bir telden çalmıyor yani...apartman güvenli...herkes samimi..bilmiyorum nolcak sonumuzzzzz..eşim gitmek istiyor ve ben çıldırcam artıkkkkkkkkkk

Madem eşin anlamıyor seni gitmekten başka çaren yok
kayınvalidenle nekadar mesafeli olsanda onlar yine huzur kacırırlar biliyorum
Bırak birde böyle dene,bak bakalım zaman sana neler gösterecek
belki eşinde ozaman anlar seni,bu mutluluğu onunda yanına kalmaz

:(((((

ailesine yakın olmak sitemiyorum avrupa yakasında oturmamıza rağmen her hafta pazar geliyolar onda bile huzursuz oluyorum...sebep çok???
hakaretleri laf sokmaları annesinin...işte tüm sorun bu...yüzsüzlüğü....herşeye rağmen sürekli gelip olmamış gibi davranması...onu bırakalım burda kurulu düzen....ve ben heryere alıştım....ayağımızın dibi hastane alışveriş merkezi...market..balıkçı...kuaför...her şey burdaaaa.neden gidiyim yaaa:(((

git ve bi süre deneyin eşinde görsün sorunları belki geri dönmek ister (zahmetli ama olsun.)

Eşin sizi düşünemeden hareket etmiş.
Kararlıysa taşınmaktan başka yapacağınız birşey yok bigi gözüküyor.
Belki onun düşündüğü gibide olmaz, yaşanmadan bilinmez.
Orda ki rahatı burda bulamayınca, üstüne birde ailevi problemler boy gösterince anlar hatasını..
Size söyleyebileceğim ağlamanın üzülmenin size faydası olmaz.
Bundan sonra nasıl davranamanız gerektiğini düşünün.
Kayınvaldene yakın olmakta başlı başına bir sorun zaten.
Sende eşine madem öyle benimde senden istediğim yakınız diye sık sık görüşmek istemediğim,
bununla ilgili tartışmalar olsun istemiyorum dersin.
Şu anda olduğunuzdan daha fazla görüşmemeye bakın.
Arada ki mesfeyi koruyun.. Zor biliyorum ama imkansız değil
Allah yardımcınız olsun İnş sizin için iyi olur
Aklınıza kötü şeyler getirmeyn

zor bir durumben kavınvalideyle yaşayan biri oalrak hiç ama hiç rahat değilim
hep derim çok zor diye
ne kadarda evler ayrı olsada yakın olduğunuz için sürekli gelmek isteyecek siz gitmesenizde o gelecek çünkü oğlumun evi torunumu görmeye gidiyorum diye manalar uydurarak gelecektir.
zamanla sizin gitmediğinizi eşinize bile şikayet edebilir işde gelmiyor etmiyor diye söylenir
uzak olmalarına rağmen size her hafda gelen biri yakın olunca ne yapar diye ben bile düşündüm
ben size taşının yada taşınmayın diyemem ama
eşinize bir süre gidip gelmeyi dene sonuçda sorunların farkındasın arada kalacksın ve huzursuz olacaz vs. şeyler söyle ve burda mutlu olduğunu belirt umarım herşey düzene girer ve mutlulğunuza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.:80:

Son düzenleme:
sizi çok iyi anlıyorum aynı durumu ben çok önceden sezdim kendim sağlam önlemler aldım şimdi rahatım ben de kopamıyorum avrupa yakasından leventte oturyorumm babamın yanına girdim sırf avrupadan gitmeyeyim diye iş avantajımı kullandım sonuçta evim yakın olmalı işime sizde eşinize söyleyin bir denesin gidip gelmeyii metrobüs var artık eskisi kadar zor değil dene birkaç ay deyin snra başka bahaneler bulursunuz gitmemek için bende çok merkezi yerden ıssız yere gitmiştim çok zorlanıyorsun:59:

hayır yani kayınvaldemle aramda sorun olmasa giderim..ama hakaret küfür laf sokmalar keşke evlenmeseydiniz demeler bi sürü yıpratıcı şeyler...

ikincisi ise böle merkezi ve rahat ve güvenli bir yerden tanımadığım sokağını yolunu bilmediğim bi yere gitmek..üstelik eşim dese beni avrupa yakasında bi şubeye yada merkeze verin vericekler...kendisi istiyor anadolu yakasını daha çoks eviyor diye...perişan olcaz biliyorum :(

Aslında bu tarz şeylere eşlerin ikisi de beraber karar vermeli.
Ama eşiniz sizi ve sıkıntılarınızı dinlemiyor demek ki.
Kayınvalidenize gelince, biz ayrı şehirlerde olduğumuz halde sıkıntılıyız.
Biraz daha yakın olmanız, yaşadığınız sıkıntıları artıracak diye birşey yok aslında.
Endişelenmekte ,sıkıntı yapmakta haklısınız, ama siz gereken tavrı gösterdikten sonra,
idare etmekten başka çare yok, insanın huzuru kaçıyor tabi orası ayrı.
Eşiniz illa ısrarlı ise, gitmekten başka pek bir çare görünmüyor.
Ama o zaman inş, ailesine karşı sizin yanınızda olmayı başarabilir.
Hem sizi dinlemiyor hem de yanınızda olmuyorsa, o zaman da yapılabilecek
ve katlanabilinecek pek bir şey, eşiniz için olsa bile.

gitme kız ne kaynanalar herkeste aynı sıkıntı yakın olup huzurunu kaçırana kadar kocanla 3 5 gün kavga eder uzakta oturursun toplama evini sert bir şekilde konuyu kapat sözünün üstüne söz söylenmesin

bütün bu olan bitenlerden( kayınvalide sorunları) ve kendi evinizde oturuyor olup kurulu bu düzeninizde çok mutlu olduğunuzdan eşinizin haberi yok, görmüyormu ki, böyle başının dikine gidiyor....
sizin ve çocuğunuzun huzuru, güvenliği ve mutluluğu sözkonusu iken bu kadar ısrarcı olmasını anlamak imkansız....
bu anlattıklarınıza göre taşındığınızda olacakların kokusu geliyor bile, eşinizle bir kez daha konuşup tatlılıkla onu ikna etmeyi deneyin derim.....ama bu konuşmanın sizin istediğiniz gibi sonuçlanması için nabza göre şerbet vermeli, ne yapıp etmeli durumu sizin lehinize neticelendirmelisiniz.......
allah yardımcınız olsun......

Son düzenleme:
burda sizle dertleşmek çok güzel..
sanki yanımda beni dinliyo gibisinizi hepiniz..
ağzınıza elinize sağlık...yanımda beni anlayan kimse yokken siz ordan derdime
yorum yapıp yanımda oluyosunuz...

dün ve bugün kavga ettik...hala oraya gidicem ben git gel yapıcam diyo..iyi yap dedim...hala karşı geliyor...ölsem kanım aksada gitmem anadolu yakasına dedim...al bu kadar büyük konuşuyorum dedim...orda bizi bekleyen daha büyük sorunlar olucak biliyorum...çok etkilendim bu aralar çok agresif ve sinirli öfkeliyim....
Benim kayınvaldem ne kadar size gelmem etmem grşmem dese de kaç kez dedi bunu daha düne kadar,yine yüzsüz yine yüzsüz...bana neler neler dedi hakaret küfür...oğlumu benden aldın,oğlum daha iyilerine daha kültürlülerine layıktı diye....ama yine de geliyo evimize...dengesiz....

annesi göğüs ameliyatı oldu geçen ay kisten dolayı..bu olay onu çok mu etkiledi nedir çok iyi annesiyle..önceden böle değildi...ama şimdi zıttıma zıttıma gidiyor...oğlumu da alıp hafta içi o işteyken uçakla ailemin aynına gidicem....artık bıktım....bi süre gelmicem...gebersin özlesin bizi..baksın görsün nasıl oluyor bakalım benden ayrı kalmak....aklı başına gelsin....kiii umarım gelir gelmezse herşey biticek...ben artık ailesine ve kendi düşüncesine katlanamayacak kadar yorgun bitkin umutsuz ve sinirler içindeyim....

ALLAHIM SENDEN BAŞKA KİMSEM YOK :( SEN YANIMDA OL...YOL GÖSTER...ŞU BEYİNSİZ KOCAMA AKIL FİKİR VER...YOKSA HERŞEY ÇOK FARKLI OLACAK OLAN DA OĞLUMA OLACAK....

dün ve bugün kavga ettik...hala oraya gidicem ben git gel yapıcam diyo..iyi yap dedim...hala karşı geliyor...ölsem kanım aksada gitmem anadolu yakasına dedim...al bu kadar büyük konuşuyorum dedim...orda bizi bekleyen daha büyük sorunlar olucak biliyorum...çok etkilendim bu aralar çok agresif ve sinirli öfkeliyim....
Benim kayınvaldem ne kadar size gelmem etmem grşmem dese de kaç kez dedi bunu daha düne kadar,yine yüzsüz yine yüzsüz...bana neler neler dedi hakaret küfür...oğlumu benden aldın,oğlum daha iyilerine daha kültürlülerine layıktı diye....ama yine de geliyo evimize...dengesiz....

annesi göğüs ameliyatı oldu geçen ay kisten dolayı..bu olay onu çok mu etkiledi nedir çok iyi annesiyle..önceden böle değildi...ama şimdi zıttıma zıttıma gidiyor...oğlumu da alıp hafta içi o işteyken uçakla ailemin aynına gidicem....artık bıktım....bi süre gelmicem...gebersin özlesin bizi..baksın görsün nasıl oluyor bakalım benden ayrı kalmak....aklı başına gelsin....kiii umarım gelir gelmezse herşey biticek...ben artık ailesine ve kendi düşüncesine katlanamayacak kadar yorgun bitkin umutsuz ve sinirler içindeyim....

ALLAHIM SENDEN BAŞKA KİMSEM YOK :( SEN YANIMDA OL...YOL GÖSTER...ŞU BEYİNSİZ KOCAMA AKIL FİKİR VER...YOKSA HERŞEY ÇOK FARKLI OLACAK OLAN DA OĞLUMA OLACAK....

Ya canım bence böyle birşey yapma.
Hiç suçun yokken haksız duruma düşeceksin ki malzeme bekleyen insanların ağzınada laf verdiğinle kalacaksın. Ortaya bambaşka sorunlar çıkacak bence hata olur.
Lütfen bunları sinirle yazmış ol.
Herşeyin bir çözümü vardır elbette ama bence bu bir çözüm değil.

Ayy kıyamam ben sana ya..
Ne kadar zor durumda bırakıyorlar insanı.
Çok etkilendim ruh halindne Allah yardımcın olsun,herşey yoluna girer inşallah.
İnsan evini bırakır da niye gider anlamadım ki..Orada kirada oturacaksınız galiba.
Akıllara zarar,her pazar gelen anne haftada 3-4 kere gelir.Kontrolden çıkar işler.
Eşin çok mu inattır.yaşananları görmedi mi sana edilen küfürleri diğer lafları vs..
Hep tavsiye edecek birşey bulurdum ama tıkandım ya çok da sinir oldum.
Gitmek işe yarar mı bilemiyorum.. bir an mantıklı bir an mantıksız geliyor.
Pofff

Merhabalar,
Yazdıklarınıızı okudum.Huzurunuz bozulacaksa sonuna kadar haklısınız.Ama bana sanki ruh halinizden dolayı biraz gözünüzde büyütüyorsunuz gibi geldi.
İstanbulun çoğu yerinde yaşamış birisi olarak(Bakırköyde de 1 yıl okudum ve Bahçelievlerde de kaldım dönem dönem),Anadolu yakasında da yıllarca yaşadım.İnanın Anadolu yakası yaşamak için Avrupa yakasından daha iyidir,daha nezihtir ki ben şuan Şişlide oturuyorum.
Allah kolaylık versin.Ama sadece orayı sevdiğiniz için eşinize yol problemi çıkartmayın bence.İnsan alışınca heryerde yaşayabilir.Orada da en az sizin oturduğunuz kadar merkezi ve heryere yakın olan biyer bulabilirisniz.
Merak ettim kayınvalideniz hangi semtte oturuyor ?Yani ona uzaak bi semtte de yaşayabilirsiniz.

eşinizin sizin onayınızı almadan kafasına göre şube değiştirmesi tabiki hoşdeğil.muhtemeln gideceğiniz yer ümraniye olacaktır genel müdürlükler orada çunku genelde.yada gebze tarafı her neyse ama ön yargılarınızın ben yersiz olduğunu düşünüyorum anadolu yakayla ilgili,orada da güvenlikli siteler var,hastaneye postaneye vs yakın,sanki ücra bir yerden bahseder gibi bahsetmişsiniz ben oraya takıldım:)
hakkınızda hayırlısı olsun,umarım eşiniz size danışarak kararını değiştirir,yada insan kaynaklarına ben xx in eşiyim istemiyorum tayinini dersiniz boşanmaktan iyidir..

Back
X