Cok Agrima Gitti

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Yine ben

Su an moralim o kadar bozuk ki anlatamam.

Mimarlik okuyorum ben duyanlar bilir ne kadar cileli bir bolum oldugunu. Haftada iki gun proje dersimiz var birine hoca gelemedigi icin biz ofisine gidiyoruz ve 6dan sonra gidilebiliyor. Onun yerine okula gelsek de oluyor ama hoca asistanlarla ders yaptigimizda begenmiyor kiziyor ve biz hic ilerlememis oluyoruz.

Haftaya jürimiz var ( mimari proje sinavi) ben genelde ofis yerine okula giderdim ama juri olunca son bir kez hocayla konusmak icin gitmek durumunda kaldim. 5 bucuk civarinda gittik hoca 7de geldi. Ofis biraz uzak ben donene kadar baya gec oldu.

Dolmus bekledim ama o saatte gecmiyormus babamlar almaya geldi. Babam basladi konusmaya bu iki olmus bi daha aksam ezanindan sonra eve girmiycekmisim (sanki her gun sabah ezaninda geliyorum eve, ayrica ilk olayda da arkadaslarimin azizligine ugramistim o ayri konu) bu saate kadar naptin dedi. Hocanin yanindaydim ders yapiyoduk dedim. Yok ben bunlari yutturamazmisim da oyle hocanin anlini karislarmis da hocayi ara istersen dedim ariycam zaten dedi. Bi de hocayla papaz olayim onun yuzunden. Zaten hocadan azar isitmisim bu sogukta kac saat disarda kalmisim bi de yalancilikla suclandim. Yalan soyleyip gezecek olsam niye 5 kiloluk bilgisayar cantasini yuk edeyim kendime.

Ya tamam gec oldugu icin kiz da yalancilikla suclamasi cok agrima gitti:KK42: sanki ben surekli yalan soyleyen orda burda surten bir kizim.

Ne desem bilemiyorum koskoca kiza aksam ezanindan so ra nasil gelirsin gidersin muhabbeti yapan ailenin kafasi degismez tamam endiseleniyorda olabilir ama boyle davranarak zarar veriyor hemde yalan soyleyecek ve birsey yapacak insan baskida olsa gene yapiyor bire bir biliyorum gordum ben eve sabahta geldim sabaha karsida geldim yasim 21 pislige bulasmadim cukurada dusmedim simdide evliyim zaten esimle geziyorum ama babanin kafa yapisinin su saatten sonra degismesi cok zor oglu olsa bu kadar baskilamazdi

Ne desem bilemiyorum koskoca kiza aksam ezanindan so ra nasil gelirsin gidersin muhabbeti yapan ailenin kafasi degismez tamam endiseleniyorda olabilir ama boyle davranarak zarar veriyor hemde yalan soyleyecek ve birsey yapacak insan baskida olsa gene yapiyor bire bir biliyorum gordum ben eve sabahta geldim sabaha karsida geldim yasim 21 pislige bulasmadim cukurada dusmedim simdide evliyim zaten esimle geziyorum
Ben de artik evlensem de kurtulsam diyorum ki hic o kafada degildim ben. Ama evliligi de beceremem ki

ah babalar inanmazlar ki bende okuldayken babama ne zaman doğruyu söylesem inanmazdı bende bi süre boyunca söylemedim daha sonra yaptıklarımı şakayla karışık en azından bilsin diye söylerdim o zamanda nisan yapmaz öyle şeyler demeye başlardı :)) takılma babadır söylenir söylenir geçer geç oldu die başına birşey geleceğinden korkuyordur kızması da o yüzdendir aldırma alışır bir süre sonra.

ah babalar inanmazlar ki bende okuldayken babama ne zaman doğruyu söylesem inanmazdı bende bi süre boyunca söylemedim daha sonra yaptıklarımı şakayla karışık en azından bilsin diye söylerdim o zamanda nisan yapmaz öyle şeyler demeye başlardı :)) takılma babadır söylenir söylenir geçer geç oldu die başına birşey geleceğinden korkuyordur kızması da o yüzdendir aldırma alışır bir süre sonra.

Benim babam biraz farkli malesef. Ben su dedigime inanilmayacak hicbisey yapmadim ki. Bundan sonra hicbir yere cikmiycam tum gun evde oturcam mutlu olsunlar. Sonra da asosyal derler.

Ben de artik evlensem de kurtulsam diyorum ki hic o kafada degildim ben. Ama evliligi de beceremem ki
Evliligi kacis dusunme saglam kafayla dusun evlilik rahat edecegin anlamina gelmez ne kocalar var evden disari adim attirmayan kiyafetine karisan vs biton sey hayatini dahada mahvedebilir yagmurdan kacarken doluya tutulmamaya cok dikkat et canim keske bilse aslinda baski cogu zaman yalan soyletir ama sen onuda yapmamissin zaten bosyere kırıyor seni bana baski yapmadiklari icin eve giris cikisimads karismadiklari icin nereye gidiyorum yanimda kim veya kimler var bilirlerdi soylerdim ve dedigim yerde dedigim kisilerle olurdum keske bide boyle baksalar guvenseler

Benim babam biraz farkli malesef. Ben su dedigime inanilmayacak hicbisey yapmadim ki. Bundan sonra hicbir yere cikmiycam tum gun evde oturcam mutlu olsunlar. Sonra da asosyal derler.
sakın öyle yapma onlar için hava hoş olur o zaman çıkmışsın çıkmamışsın takmazlar ki sen yine normal hayatını yaşamaya devam et sonuçta keyif için yapmıyorsun geleceğin için bir süre sonra alışırlar merak etme. kaçıncı senendi. bende 6 yıl okudum ilk iki yılı burnumdan getirdiler yurttan okula okuldan yurda yaptım bi ihtiyaç için bile dışarı zar zor çıkıyordum baktım olmuyor 3. senemde hiç umursamadım ilk dönem sürekli kavgalarımız oldu ama sonradan alıştılar bir ohh çektim 2,5 sene sonra öğrenci olduğumu hatırladım. düşün yurda saat 10 giriş yaptığımı duyduklarında hasta mısın neden erken geldin diye sorarlar gündüzleri bile okul dışında çıkmama karışanlar akşam saat 10 erken demeye başlamışlardı

Yine ben

Su an moralim o kadar bozuk ki anlatamam.

Mimarlik okuyorum ben duyanlar bilir ne kadar cileli bir bolum oldugunu. Haftada iki gun proje dersimiz var birine hoca gelemedigi icin biz ofisine gidiyoruz ve 6dan sonra gidilebiliyor. Onun yerine okula gelsek de oluyor ama hoca asistanlarla ders yaptigimizda begenmiyor kiziyor ve biz hic ilerlememis oluyoruz.

Haftaya jürimiz var ( mimari proje sinavi) ben genelde ofis yerine okula giderdim ama juri olunca son bir kez hocayla konusmak icin gitmek durumunda kaldim. 5 bucuk civarinda gittik hoca 7de geldi. Ofis biraz uzak ben donene kadar baya gec oldu.

Dolmus bekledim ama o saatte gecmiyormus babamlar almaya geldi. Babam basladi konusmaya bu iki olmus bi daha aksam ezanindan sonra eve girmiycekmisim (sanki her gun sabah ezaninda geliyorum eve, ayrica ilk olayda da arkadaslarimin azizligine ugramistim o ayri konu) bu saate kadar naptin dedi. Hocanin yanindaydim ders yapiyoduk dedim. Yok ben bunlari yutturamazmisim da oyle hocanin anlini karislarmis da hocayi ara istersen dedim ariycam zaten dedi. Bi de hocayla papaz olayim onun yuzunden. Zaten hocadan azar isitmisim bu sogukta kac saat disarda kalmisim bi de yalancilikla suclandim. Yalan soyleyip gezecek olsam niye 5 kiloluk bilgisayar cantasini yuk edeyim kendime.

Ya tamam gec oldugu icin kiz da yalancilikla suclamasi cok agrima gitti:KK42: sanki ben surekli yalan soyleyen orda burda surten bir kizim.

toplum baskısının tiksinç halleri vol 1.

Back
X