çok alakasız ama bilgisi olan var mı ?

Umuthepvar95

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
234
143
103
29
sokağımızda bir kahvehane var çift cephe bir işyeri bir cephesi caddeye 1 cephesi de bizim sokağımıza bakıyo uyarmamıza rağmen sandalyelerini cadde tarafına koymuyo mahallenin gençleri hep burda ve balkona çıkmaya çekinir hale geldik çamaşır seremiyoruz balkonda oturup saohbet edemiyoruz sokak ortasına kadar sandalyelerini atıyolar 00.00 kapatma saati olmasına rağmen 01.00 02.00yi buluyo kapatması kaç kere aradık polisi muhtarlığa gittik ama nafile ne yapabilirim hala aynılar sokakta kahve olmaz caddw üzerinde olur diye biliyorum nolur bi yol gösterin

Ben küçük bir şehirde yaşıyorum. Burada da böyle bir durum var malesef. Bununla ilgili belediyeye mail atmıştım. Kahvehanelere yalnızca dükkân önüne bir sıra koymaya izin verildiği şeklinde bir cevap verdiler. Her yerde aynı mıdır bilemiyorum

sokağımızda bir kahvehane var çift cephe bir işyeri bir cephesi caddeye 1 cephesi de bizim sokağımıza bakıyo uyarmamıza rağmen sandalyelerini cadde tarafına koymuyo mahallenin gençleri hep burda ve balkona çıkmaya çekinir hale geldik çamaşır seremiyoruz balkonda oturup saohbet edemiyoruz sokak ortasına kadar sandalyelerini atıyolar 00.00 kapatma saati olmasına rağmen 01.00 02.00yi buluyo kapatması kaç kere aradık polisi muhtarlığa gittik ama nafile ne yapabilirim hala aynılar sokakta kahve olmaz caddw üzerinde olur diye biliyorum nolur bi yol gösterin
Zabıtayı arayın. Yolu işgal ediyorlar, kaldırım kapanıyor diye. Öyle olunca vergi kesiliyor onlara. Mesela marketler dükkanlarının önleri için para öderler. Onlar da ceza yesin birkaç kere. Akıllanırlar.

Halamlarin da boyle bir sıkıntı var. Hiçbir sonuc alamadılar. Üstelik birde canlı müzik filan var orada. Sanki evin içinde gibiler. İnsalah siz çözüm bulursunuz.

zabıtayı arayın, resimlerini çekip beyaz masaya şikayet oluşturun.resmi çözümü beklemem kendim halledicem diyosanız onlar otururken kafalarına bir şeyler silkeleyin, şarıl şarıl sularla balkon yıkayın kafalarına vs vs

İllegaldir muhtemelen, belediyeye şikayet edin, görsellerle ispatlayın durumu.
Ceza alır.

neden oturamiyorsunuz ki balkonda falan ?

Gözlerini dikip trene bakan canlılar gibi bakıyorlardır gelene, gecene, balkonlara,camlara. Bizim muhitte de vardı oyle bir yer. Karşı kaldırıma geçerdim yürürken ki içerideki yaş ortalaması 55-60 civarı olmasına rağmen.

Back
X