- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Merhabalar cok alinganim ve heyecanliyim onceki konumu bilenler bilir alinganligimi mesela annem is yapiyor biraz sinirlenerek git dedi ona kusup agliyorum sonra heyecanliyim bugun otobusle sehirlerarasi bir yolculuk yaptim molada elim ayagima dolasti otobus kacacak diye markette felan da oyle heyecanlaniyorum annemle alinganlik konusunda cok konustuk evde sirf bu yuzden cok kavga ettim yenemiyorum
:)) hic memnun degilim ama sizi guldurebildiysem ne mutluşu moral bozukluğumda beni güldürdünüz. Nedense gözümde sakar sevimli bir kız canlandı
Yaşınız kaç:)) hic memnun degilim ama sizi guldurebildiysem ne mutlu
Bir ara olabilir dendiAcaba OKB mi var bir psikiyatri ye gidin bence
Valla ayni ben sizin konunuzdan gelmistim sizin gibi elim ayagima dolasiyor bu arada uyku icin passiflora icebilirsinizÇok alıngan değilim ama sizin gibi heyecanlıyımdır. Bu yüzden sakarlıkta zirve yaşıyorum. Bir iş yaparken mutlaka bir falso yaşıyorum. Yaradılış deyip kabullendim ben
16Yaşınız kaç
Panik haliniz bende OKB li birini anımsattı yanlış yapmaktan korkuyorsun değil mi ve ya kötü birşey yaşamaktan başına birşey gelmesi yada birinin birşeyin başına senin yüzünden birşey gelmesinden korkuyorsun ve o yüzden sakarlaşıyorsunBir ara olabilir dendi
Evet aynen oylePanik haliniz bende OKB li birini anımsattı yanlış yapmaktan korkuyorsun değil mi ve ya kötü birşey yaşamaktan başına birşey gelmesi yada birinin birşeyin başına senin yüzünden birşey gelmesinden korkuyorsun ve o yüzden sakarlaşıyorsun
Tedavi olman gerekiyor canım geçmiş olsunEvet aynen oyle
TesekkurlerTedavi olman gerekiyor canım geçmiş olsun
Ayni ben annem tuvalete girdi cikmadi otobus gidecek nasil heyecanlandimdurumunu ciddiye alma bu yaşlarda normal büyüdükce atlatırsın senin yaşlarında bende öyleydim ki bir sır vereyim ilk defa geçenlerde bir tura katıldım servis beni unutucak diye lavaboya giremedim hepsini atlatamıyosun ama zamanla geçiyor bir çoğu dert etme insana sevimlilik katar böyle şeyler yaş aldıkça atlatmak yerine daha da kötüye gittiğini düşünürsen bir yardım almayı deneyebilirsin
Benim ay burcum balik ve gercek burcumu ay yonetiyor sanirim ondanBalık burcuyum, 17-18 yaşlarına kadar çok ağlardım.Annem bi kere bişey anlatırken ayyy yeter amma uzattın dedi diye çok ağlamıştım ve çok panik yapardım herşeye ve bu yüzden çok sakardım, şimdi öyle değil büyüdükçe özgüven arttıkça azala azala normal hale geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?