Çok alinganim ve heyecanliyim?

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Merhabalar cok alinganim ve heyecanliyim onceki konumu bilenler bilir alinganligimi mesela annem is yapiyor biraz sinirlenerek git dedi ona kusup agliyorum sonra heyecanliyim bugun otobusle sehirlerarasi bir yolculuk yaptim molada elim ayagima dolasti otobus kacacak diye markette felan da oyle heyecanlaniyorum annemle alinganlik konusunda cok konustuk evde sirf bu yuzden cok kavga ettim yenemiyorum

şu moral bozukluğumda beni güldürdünüz. Nedense gözümde sakar sevimli bir kız canlandı

Çok alıngan değilim ama sizin gibi heyecanlıyımdır. Bu yüzden sakarlıkta zirve yaşıyorum. Bir iş yaparken mutlaka bir falso yaşıyorum. Yaradılış deyip kabullendim ben

Çok alıngan değilim ama sizin gibi heyecanlıyımdır. Bu yüzden sakarlıkta zirve yaşıyorum. Bir iş yaparken mutlaka bir falso yaşıyorum. Yaradılış deyip kabullendim ben
Valla ayni ben sizin konunuzdan gelmistim sizin gibi elim ayagima dolasiyor bu arada uyku icin passiflora icebilirsiniz

Bir ara olabilir dendi
Panik haliniz bende OKB li birini anımsattı yanlış yapmaktan korkuyorsun değil mi ve ya kötü birşey yaşamaktan başına birşey gelmesi yada birinin birşeyin başına senin yüzünden birşey gelmesinden korkuyorsun ve o yüzden sakarlaşıyorsun

Evet aynen oyle

durumunu ciddiye alma bu yaşlarda normal büyüdükce atlatırsın senin yaşlarında bende öyleydim ki bir sır vereyim ilk defa geçenlerde bir tura katıldım servis beni unutucak diye lavaboya giremedim hepsini atlatamıyosun ama zamanla geçiyor bir çoğu dert etme insana sevimlilik katar böyle şeyler yaş aldıkça atlatmak yerine daha da kötüye gittiğini düşünürsen bir yardım almayı deneyebilirsin

Ayni ben annem tuvalete girdi cikmadi otobus gidecek nasil heyecanlandim

Bence biraz yaşla alakalı.o yaşlarda duygular çok değişken ve yoğun oluyor.ben karakterimi geliştirecek şeyler yapmaya çalıştım.çok okudum,kaliteli filmler izledim,dil öğrendim,fazla keşfedilmemiş ülkelerin kültürlerini müziklerini vs çok araştırdım.İnsan okudukça öğrendikçe daha güçlü bir karakteri oluyor.Kendinden emin davranmaya başlıyorsun.Kendini tanıdıkça heyecanını yatıştırmaya başlayacaksın eminim.Alınganlık biraz karakterle alakalı.Balık burcuysan mesela hiç gitmiyor.Alınganlığını da zaman geçtikçe yönetmeye başlayacağına eminim.Eskiden bir hafta küseceğim şeye şuan beş dk canımı sıkıp geçiyorum.Ya da karşılık veriyorum ve çoğu zaman aldığım cevapla aslında alınacak bir durumun olmadığını anlıyorum.alındığın zaman karşındakine küsüp gitmek yerine konuşmak çözüm oluyor.Hayat çok uzun bir yol.Zamanla kendini daha iyi tanıyacak kırılganlıklarınla başetmeyi öğreniceksin.Ve başka sorunlar çıkacak.Kendi elinde olan yapabileceğin bir çözüm varsa yap ve yoluna devam et.Eğer elinde olan bir çözüm yoksa da hiç canını sıkma yapabileceğim bir şey yoktu de.Zamanla güçleneceksin eminim

Balık burcuyum, 17-18 yaşlarına kadar çok ağlardım. Annem bi kere bişey anlatırken ayyy yeter amma uzattın dedi diye çok ağlamıştım ve çok panik yapardım herşeye ve bu yüzden çok sakardım, şimdi öyle değil büyüdükçe özgüven arttıkça azala azala normal hale geliyor

Yasınızdan dolayı,cok cok normal.Henüz ergenliktesiniz ve her ne kadar genç dense de bence cocuk yastasınız.Yani 20ler genclik bence :) O yüzden doktorluk bir durum yok bence,zamanla geçer özgüven kazandıkca

Benim ay burcum balik ve gercek burcumu ay yonetiyor sanirim ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…