cok ama cok kotuyum

meryemim40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
1.192
890
38
29
aglamaktan artik dayanacam gucum yok kisaca anlatcam kocam denen o adam kv nin ust komsusunun dul kiziyla konusmus baska isimle kaydetmis bende anladim ama o oldugnu bilmiyodum beklemedim hic baktim o deliye dondum kocami uyandirdim ara bu kim dedm aramadi anladim bide uste cikiyo bagriyo kes dedim yaziklar olsun sana be nabtim ben sana dedm kizi aradim acmiyo tabi bende msj attim sen bittin ca falan diye sonra uzuunca yazms iste kocana sahip ciksaydn nabtiysan artik disari bakiyo deliye dondum kv yi aradm evimiz uzak boyle boyle yapti oglun dedim hemen cikmislar yukari tam o esnada aradim bagrdi cagrdi neler nler kv beni aradi yuvani yikma sen benim icin ayrisin o kocamdan bahsediyo onada biliyorum yarin dedi kizin annesi babasida ice haddini bildrms kiza ama yetermi ben yarin gidip neler yapicam hamileyim ve kizim var iki cocugnuda oldurum gelirsen diyo bana bide kv gittignden beri yazmadi tabi ben gitmek hatta yarin bosanma davasi acmak istyorum kocam umursamaz uyuyo ben oturuyorm mahvoldum hic beklemedim seyi yapti nasil davranayim nasil surece gireyim sizce

Ayy ne kadar varoş bir durum
Kusura bakma ama üst komşunun "dul" kızının ağzına s.çmaya uğraşacağına, kocan olacak çükü kopasıcaya had bildirmeye uğraş.

Kocana sahip çıksaydın diyen kadına da kadın denmez zaten, değmez öylesine.
Madem boşanacaksın, hanımefendi gibi boşan.

He boşanmayacaksan da rezil etme kendini bu şekilde karnında bebeğinle.

Sakin olun lütfen.
Hamilesiniz !

Madem kadın bir nevi itiraf etmiş, yüz göz olmaya gerek yok daha fazla.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

tesekkur ederim yorumun icin kocamdan beklemzdim hic halbuki iste tesetturluyum guzelm tabi goreceli kavram hamileyim ama fitim bi kizimz var her zaman hos tutmaya calisiyorm gonlunu bakimliyim ama iste uckurun ucunda olurmus erkegin akli sence nasil bildireyim hadini

Sakin ol öncelikle.Bebişe zarar verme.
Karışık da yazmışsın öfkeden tam da anlaşılmıyor.
Kadının yolladığı mesajı sakın silme,ekran görüntüsü vs al.
Onu dava etmekle korkut ilk etapta,boşanırsan tazminat alırsın,en azından öyle korkutursun.
Eşin ne yapıyor bu arada??
Allah böyle pisliklerden korusun hepimizi.

Sen gidip kiza ne yapacaksin?
Eger birsey yapacaksan evdeki kocana yap! Adam beliki umursamiyo seni dönmüa yatmis demekki tekrar yapacak...

Konuyu böyle sokak kavgasina cevirmeye gerek yok

Sepeti koluna herkes kendi yoluna ....

Ya bosanacaksin yada susuo oturacaksin...
kvde senin yuvani kimse dagitamaz aglama bos yere bebege sana kizina yazik sikilan gitsim ev benim defol git de diyo ogluna bana oyle de diyo yani sen kal ev senin diyo o gitsin diyo esimle konusmuyorum az once gel yatsana dedi bir daha asla senin yatagna yatmam dedim hala oturuyorm yerde

Sakin ol öncelikle.Bebişe zarar verme.
Karışık da yazmışsın öfkeden tam da anlaşılmıyor.
Kadının yolladığı mesajı sakın silme,ekran görüntüsü vs al.
Onu dava etmekle korkut ilk etapta,boşanırsan tazminat alırsın,en azından öyle korkutursun.
Eşin ne yapıyor bu arada??
Allah böyle pisliklerden korusun hepimizi.
amin insallah evet silmedim msj duruyo oda yatiyo pislik

Şaka gibi laflara bak kocana sahip çıksaydın artık naptıysan dışarı bakıyo..
Tam da onun ağzına yakışacak bir üslup.
Ben senin yerinde olsam yarın o adamın eşyalarını tıkarım bir valize.hadi yallah.
Çocuğun var birde hamilesin , yazık.
Umarım gerekeni yaparsın ve bu adamı affetmezsin.
Kv de şaşırdım doğrusu lafa bak sen yuvanı yıkma benim için özelsin. Oldu ya başka.

Önce sakin ol bebeğini düşün.Böyle bi durumda hala kocan uyuyabiliyosa bu adam seni çoktan gözden çıkarmıştır yada bu ilk değildir alışmıştır.. Ailen arkandaysa hemen yanlarına git. Ayrıca konuşmaların ekran görüntüsünü al. Tabi boşanacaksan. Kocana ve o kadına güzel bi dava aç.

Sen evdekini parala önce.O kaşınmasaydı kız hiçbir şey yapamazdı.

Kabahatin büyüğü kocanda.

Kız da karaktersiz belli dediklerinden.Ar damarı çatlamış.

En sinir olduğum laf kocana sahip çılsaydın. Terbiyesiz hem suçlu hem güçlü.
zoruma gitti hemde cok gel bakalim diyo pislik kv gorumcem iyi yapti ama icim rahat etmiyo kocama nasl yapayim sence iki cockla bosanmak ki hamileyken ani karar vermekde istemiyorum ama pisman edeyim istiyorim

Şaka gibi laflara bak kocana sahip çıksaydın artık naptıysan dışarı bakıyo..
Tam da onun ağzına yakışacak bir üslup.
Ben senin yerinde olsam yarın o adamın eşyalarını tıkarım bir valize.hadi yallah.
Çocuğun var birde hamilesin , yazık.
Umarım gerekeni yaparsın ve bu adamı affetmezsin.
Kv de şaşırdım doğrusu lafa bak sen yuvanı yıkma benim için özelsin. Oldu ya başka.
bende dedm artik guvenim kalmadi istemiyorum diyorum o gitsin sen nabcan yavrum su bu amaan cildrmak uzeryim

kvde senin yuvani kimse dagitamaz aglama bos yere bebege sana kizina yazik sikilan gitsim ev benim defol git de diyo ogluna bana oyle de diyo yani sen kal ev senin diyo o gitsin diyo esimle konusmuyorum az once gel yatsana dedi bir daha asla senin yatagna yatmam dedim hala oturuyorm yerde
Yuvani oglu dagitmis kaynanan neyin kafasini yasiyor , oglu zaten yuva birakmamis ortada.
Iyi iste ev seninse tut kolundan at disari.. seni komsuyla aldatan adamla bir saniye ayni evde durma.

tesekkur ederim yorumun icin kocamdan beklemzdim hic halbuki iste tesetturluyum guzelm tabi goreceli kavram hamileyim ama fitim bi kizimz var her zaman hos tutmaya calisiyorm gonlunu bakimliyim ama iste uckurun ucunda olurmus erkegin akli sence nasil bildireyim hadini
Canim istersen çirkin ol bu hiçbir kadını aldatilacagi aldatilmasi anlamına gelmez gelmemelide

Böyle insanlara komşu demek istemiyorum
Zaten kocana acayip sinirliyim ben en basitinden deyim bazen kk de öyle konular oluyo içerlenip üzülüyorum empati yapiyorum uykumu kaciryorum adamdaki rahatlık beni şok etmekle birlikte sinir etto

Önce sakin ol bebeğini düşün.Böyle bi durumda hala kocan uyuyabiliyosa bu adam seni çoktan gözden çıkarmıştır yada bu ilk değildir alışmıştır.. Ailen arkandaysa hemen yanlarına git. Ayrıca konuşmaların ekran görüntüsünü al. Tabi boşanacaksan. Kocana ve o kadına güzel bi dava aç.
msjlar duruyo hatta yarin polise vermeyi dusunuyorum esim uyumuyo yatiyo farkindayim babannem bizde yoksa oma haddini bildirir atlet kilot kapiya atmasini bilirdim ama elim kolum baglandi

zoruma gitti hemde cok gel bakalim diyo pislik kv gorumcem iyi yapti ama icim rahat etmiyo kocama nasl yapayim sence iki cockla bosanmak ki hamileyken ani karar vermekde istemiyorum ama pisman edeyim istiyorim
Bunu yapan bir daha yapar. Birde arkasını dönmüş yatmış.Adamın umrunda bile değil.
Ya varya ben senin yerine olsam toplarım delillerimi veririm bu adamı mahkemeye.Çatır çatırda boşar tazminatımıda alırım.
Hamilesin seni hiç düşünmeyen bir adamla ilgili sen ne düşünüyorsun Allah aşkına?

Canim istersen çirkin ol bu hiçbir kadını aldatilacagi aldatilmasi anlamına gelmez gelmemelide

Böyle insanlara komşu demek istemiyorum
Zaten kocana acayip sinirliyim ben en basitinden deyim bazen kk de öyle konular oluyo içerlenip üzülüyorum empati yapiyorum uykumu kaciryorum adamdaki rahatlık beni şok etmekle birlikte sinir etto
yatiyo resmen dondu ve yatiyo telefonu gosterince ya ne anlarsan anla aldattgmi dusunuyon ama yeter dedim bana aciklama yapma sakin bittin benim icin dedim

Back
X