- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi meryemim40
aglamaktan artik dayanacam gucum yok kisaca anlatcam kocam denen o adam kv nin ust komsusunun dul kiziyla konusmus baska isimle kaydetmis bende anladim ama o oldugnu bilmiyodum beklemedim hic baktim o deliye dondum kocami uyandirdim ara bu kim dedm aramadi anladim bide uste cikiyo bagriyo kes dedim yaziklar olsun sana be nabtim ben sana dedm kizi aradim acmiyo tabi bende msj attim sen bittin ca falan diye sonra uzuunca yazms iste kocana sahip ciksaydn nabtiysan artik disari bakiyo deliye dondum kv yi aradm evimiz uzak boyle boyle yapti oglun dedim hemen cikmislar yukari tam o esnada aradim bagrdi cagrdi neler nler kv beni aradi yuvani yikma sen benim icin ayrisin o kocamdan bahsediyo onada biliyorum yarin dedi kizin annesi babasida ice haddini bildrms kiza ama yetermi ben yarin gidip neler yapicam hamileyim ve kizim var iki cocugnuda oldurum gelirsen diyo bana bide kv gittignden beri yazmadi tabi ben gitmek hatta yarin bosanma davasi acmak istyorum kocam umursamaz uyuyo ben oturuyorm mahvoldum hic beklemedim seyi yapti nasil davranayim nasil surece gireyim sizce