COK AMA COK YORULDUMM

ayusugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
211
44
28
26
19 yasindayim 2 ablam var ama anlaşamıyorum bu aralar ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Annene bir sekilde aciklasan onlarin böyle yaptigini onlarin olmadigi bir zamanda o illaki seni anlar o da görüyordur sonucta.Ablan hep mi böyleydi yoksa sonradan mi?Stresli bir ortamda calisiyorsa o da ev hayatini etkiliyodur cunku.Sen dedigin yere git onlardan da bisey isteme kendi paranla al istedigin bir seyi eger bisey derlerse de tınlama zamanla azaltirlar.Ama eger ki konusabilme imkanin varsa ablanla da konus dedigim gibi eger stresli zamanlariysa ondan senden cikariyor olabilir.Ama yok hep böyleyse dedigim gibi takmiyormus gibi yap ve onlardan yardim isteme onlardan uzak durdukca anlarlar biseyin ters gittigini.

Ablanlar bekar mi evlilerse belki dertleri kendilerine daha önemli geliyordur ya da bekarlarsa bile aynı sekilde yaşları büyük diye sen kucuksun diyedir ama seni de dusunmeliler.c alisyorlarsa sana destek olmalılar okuyormussun.acikca söyledin mi suna ihtiyacım var alır mısınız diye

19 yasında kızsın yani.
Gidip gizli gizli ayakkabı almak da nedir?
Yani açık açık söylesen belki öyle yapmayacaklar.

Ergenlik psikolojisi sanırım herkesin sana düşman olduğunu düşünmen.

İnsanların bilmedikleri şeyler yüzünden sana anlayış göstermesini bekleyemezsin.

Çalışmaya başladım ayakkabınız lazım desen kesinlikle tepki vermezler bence.
Ergenlikten çok isyan ediyosan onlarda yaptıklarının altında bişey arıyolardır belkide:)

İletişim şart..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…