4aylık bir ilişkim var Ve bn ona cok cabuk baglandım ikimizide 4ay 4yıl gibi geliyor 17 yasındayım sevgilim 24yasında ilk zamanlar aramız o kadar iyiydiki Çok güzeldi hersey sonra en yakın arkadası bnmle sevgılım hakkında konusmak ıstdı bna soyledıklerını duyunca sok oldum 5yıllık bır ılskısı varmıs ve bni sevmiyomus zaman gecirmk amaclı bnmle bırlıkteymıs bn sevgilime bunları soyleyınce yalanladı inandım barıstık. Seviglimin çocuklugunu bilen arkadasları abim dediği insanlar bna aynı seyı soyledıler ve bi gün bni aradılar sonerın yanındamısın dediler hyr dedım o zaman simay var sonerın yanında dedıler sonerı hıc arama mesajda atma evıne gıt dediler gittim bni içeri almadı sevgılım pesımden geldı kostum bn soner bna mesaj atmaya aramaya falan basladı cevap vermedım hiç en son cok uzun bır mesaj atmıstı yemın edıo bni sevdğine yanıma geldı ve bna abım getirdi simayı barısmamız ıcın ama bn barsmadım dedi hatta ynlıslıkla senin adını soyledım sımaya dedi bu olaydan bır hafta sonrada bna bunları soylyen arkadasını gorduk sonern arkadası bna dedıkı 3mzde burdayız sor sonere hala bırlıktleermı dıe sordum ewet dedi soner bn gittim soner annmı aradı hilal yıne basklarına ınanıyo falan demis neden ewet dediğini sordum cevap vermedı kafam cok karısık napıcamı bılmıorum onun her dediğini yapıorum butun arkadaslarımı bıraktım dısarı cıkmıorum hiç onunla bulsmak harıcınde sırf o istedği için. telefonuna mesaj falan glmıo .s napıcamı bılmıorum yalvarırım yardım edın bna cok kotuyum bn
( ayrılamıyorumda gözlerimle gormem lazım o kızla sonerı ayrılmam icin nolur onu yakalamam konusunda yardım edın bna :S

Son düzenleme: