- Konu Sahibi cokyorgunum
-
komedi namına ne varsa izliorum zaten sonra aynaya bakıorum tabi beni begenmemesi normal diorum.yatagın içinden cıkmadan gecirdim tüm günümü ya sen suan nasılsın canımseni çok iyi anlıyorum canim bende aynı şeyleri yaşadım ama her zaman kendi kendimin psikoloğu oldum komedi filmleri komik videolar izledim her zaman hareketli şarkılar dinledim ve kendimi öyle motive ettim zorlayarak da olsa kendime baktım makyaj olsun saç baş olsun
şimdi kalk aynaya gülümseyerek hayat yeni başlıyor de derin bir nefes al ve sevdiğin komedi turu birseylerle ilgilen
komedi namına ne varsa izliorum zaten sonra aynaya bakıorum tabi beni begenmemesi normal diorum.yatagın içinden cıkmadan gecirdim tüm günümü ya sen suan nasılsın canımbnm kıyafet tarzımla falan da sorunum var cok zayıfım hiçbişi olmuo bugün ona da bozuldum biraz hersey tersinden gidior sanki
ben onu basta yapamadım işte canım ya orda kaybettim siz hala birliktemisiniz ?.benim arkadaslarım hep okuldan sabah aksam birlikteyiz yapabilcek hiç bişi aktivitem yok onunla zaten artık aynı sehirde deiliz okulu bitrmişti burda olsaydı görüşürdük belki.biraz mali durumu düzelteyim alışverise vercem kendimionu umursamıyor gibi davrandım hafta bir mesajla başladı sonra hergün msj atmaya başladı mesajlarına hep tek kelime ile karşılık verdim isim varmış gibi davrandım peşimde koşturdum baya :)
benim arkadaş çevresi geniş bir arkadaşım vardı onunla samimi olmaya başladım farkli kişiler tanımak gerçekten çok iyi geliyor
sanırım en mantıklısı o ama kafamı veremiorum bi türlü ya cok bunaldımaynı yollardan geçiyoruz canım sana tek tavsiyem derslerini bırakma ben ihmal ettim derslerimi sonuç dönem tekrarı yapıcam şimdi daha beterimm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?