cok amacsızımm :(

cokyorgunum

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
80
0
16
Manisa
arkadaslar 2.5 ay önce falan ilişkim bitti.bi daha da barısma gibi durum olmadı sonra okulum acıldı bu aralar hiçbişi yapamıorum.dersler desen deli gibi konular birikti acasım yok.okul acılmadan önce bakımlı olcam kendime özen göstercem demiştim suan hiçbişi yaptıgım yok.arkadaslarımın güzel giden ilişkileri var masallah tabi allah bozmasın herkes sevgilisyle olunca arayıp sunu yapalım da diyemiorum.sonra face giriorum eski sevgilime onun arkadaslarının mutluluk fotograflarına bakıorum.hatta her güzel giden ilişkinin fotograflarına saatlerce bakıorum imreniorum .kendimi begenmiorum bu ara kendim için bişiler yapıyım diorum napcam onu da bilmiorum.sanki yasama sevincim gitti ya hiç bişi için ugrasasım yok

seni çok iyi anlıyorum canim bende aynı şeyleri yaşadım ama her zaman kendi kendimin psikoloğu oldum komedi filmleri komik videolar izledim her zaman hareketli şarkılar dinledim ve kendimi öyle motive ettim zorlayarak da olsa kendime baktım makyaj olsun saç baş olsun
şimdi kalk aynaya gülümseyerek hayat yeni başlıyor de derin bir nefes al ve sevdiğin komedi turu birseylerle ilgilen

seni çok iyi anlıyorum canim bende aynı şeyleri yaşadım ama her zaman kendi kendimin psikoloğu oldum komedi filmleri komik videolar izledim her zaman hareketli şarkılar dinledim ve kendimi öyle motive ettim zorlayarak da olsa kendime baktım makyaj olsun saç baş olsun
şimdi kalk aynaya gülümseyerek hayat yeni başlıyor de derin bir nefes al ve sevdiğin komedi turu birseylerle ilgilen
komedi namına ne varsa izliorum zaten sonra aynaya bakıorum tabi beni begenmemesi normal diorum.yatagın içinden cıkmadan gecirdim tüm günümü ya sen suan nasılsın canım :( bnm kıyafet tarzımla falan da sorunum var cok zayıfım hiçbişi olmuo bugün ona da bozuldum biraz hersey tersinden gidior sanki

derslerini sakin ihmal etme canim onun pişmanlığı daha kötü oluyor üzüldüğün kişi seni sınavda kurtarmıyor hem dersler kafa dağıtmaya yarayabiliyor

komedi namına ne varsa izliorum zaten sonra aynaya bakıorum tabi beni begenmemesi normal diorum.yatagın içinden cıkmadan gecirdim tüm günümü ya sen suan nasılsın canım :( bnm kıyafet tarzımla falan da sorunum var cok zayıfım hiçbişi olmuo bugün ona da bozuldum biraz hersey tersinden gidior sanki

ilk zamanlar bende kendime sinir olurdum hatta onun konuştuğu kızlara benzemeye çalıştım baktım ben ben olmaktan çıkıyorum hemen kuaföre gittim saçlara şekil verdirdim sonra yeni kıyafet aldım farklı insanlarla konuşmaya başladım değişik arkadaşlar falan öylece atlattım tam onu unutacakken geri döndü

dersleri aksatsan daha büyük sıkıntı okul uzamasın ya :( onun bnden vazgecme sebebini kendi bakımsızlıga yoruyorum kızıorum kendime :( sen naptın canım dönünce.ah yeni arkadaslarla bi tanısabilcek ortamım olsa ii gelcek de yok işte kapana kısıldım sanki

onu umursamıyor gibi davrandım hafta bir mesajla başladı sonra hergün msj atmaya başladı mesajlarına hep tek kelime ile karşılık verdim isim varmış gibi davrandım peşimde koşturdum baya :)
benim arkadaş çevresi geniş bir arkadaşım vardı onunla samimi olmaya başladım farkli kişiler tanımak gerçekten çok iyi geliyor

onu umursamıyor gibi davrandım hafta bir mesajla başladı sonra hergün msj atmaya başladı mesajlarına hep tek kelime ile karşılık verdim isim varmış gibi davrandım peşimde koşturdum baya :)
benim arkadaş çevresi geniş bir arkadaşım vardı onunla samimi olmaya başladım farkli kişiler tanımak gerçekten çok iyi geliyor
ben onu basta yapamadım işte canım ya orda kaybettim siz hala birliktemisiniz ?.benim arkadaslarım hep okuldan sabah aksam birlikteyiz yapabilcek hiç bişi aktivitem yok onunla zaten artık aynı sehirde deiliz okulu bitrmişti burda olsaydı görüşürdük belki.biraz mali durumu düzelteyim alışverise vercem kendimi

şimdi birlikteyiz canim...
kabuğunu kirman için yeni aktiviteler yeni arkadaşlıklar şart canim birde her zaman olumlu güzel şeyler dusunki herşey güzel olsun :)
pozitif düşünceye çok inanırım :)

baslarda pozitif düşünbceye cok inanırdım da zaman gectikçe olmamaya basladı hersey düzelcek derken daha kötü gidiyor masallah canım size hep mutlu olursunuz inş

aynı yollardan geçiyoruz canım sana tek tavsiyem derslerini bırakma ben ihmal ettim derslerimi sonuç dönem tekrarı yapıcam şimdi daha beterimm:((

Back
X