çok ani oldubu hamilelik

baxsx_belasxix

baş_belası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
98
0
96
36
İstanbul
mrb arkadaşlar bu gün hamile olduğumu öğrendim ve nasıl hissetiğimi bilmiyorum ? maddi ve manevi hazır hissetmiyorum 2. bebege değişik duygular içindeyim ama uzakdan bir yerdende seviniyorum :53::53::53::53:

Bebişler kendilerini hazır hissedince geliyorlar :)
Anne hazırmış değilmiş onların pek umrunda değil açıkçası... :)
Bence sende seviniyorsun. Ama şaşkınlığın daha ağır basıyor.
Bir mucize daha giriyor hayatına...
Tebrik ederim.

tebrikler arkadaşım... hanımlar benim de adetim 4 gün gecikti... bu gün eşim nova adlı bir test getirmiş, yaptım ama sonuç negatif... pazartesiye adet olmazsam kan tahlili yaptırayım diyorum ama bir yandan da yarın ya da bugün acilden mi tahlil yaptırsam diye de düşünüyorum... devlet hastanelerinin acilllerinde yaparlar mı acaba ?

mrb arkadaşlar bu gün hamile olduğumu öğrendim ve nasıl hissetiğimi bilmiyorum ? maddi ve manevi hazır hissetmiyorum 2. bebege değişik duygular içindeyim ama uzakdan bir yerdende seviniyorum :53::53::53::53:

seninle aynı durumdayım..ben de 4 buçuk haftalık hamileymişim..ve dugularım çok karışık..dediğin gibi maddi manevi hazır değildim..ama yine de içimde bir yerde sevinen bir yanım da var..alllah isteyen herkese versin..

seninle aynı durumdayım..ben de 4 buçuk haftalık hamileymişim..ve dugularım çok karışık..dediğin gibi maddi manevi hazır değildim..ama yine de içimde bir yerde sevinen bir yanım da var..alllah isteyen herkese versin..

Bende aynı duyguları yaşadım şlk bebeğim ama maddi ve manevi olarak hazır olup istiyorduk şunu anladım o zamanını çok iyi biliyor hamile olduğumu öğrendim 3 gün sonra yıllarca çabalasamda kazanamyacağım sınavı kazandı ve mülakat için çağrıldım yani o yerini hazırlıyor işe girsemde girmesemde biliyorum rabbim onun rızkını verir:49:

yok canım,kısmetse 2.bebek olacak.4 buçuk yaşında bir oğlum var..eşim çalışmıyor ve sadece benim maaşımla geçinmeye çalışıyoruz..daha önce istemediğim gebelik oldu ve kürtajla aldırdım..çok pişman oldum,o yüzden bunda hiç düşünmedim.meleğim kısmetiyle gelir inşallah.
aminnn ilk bebek mi canım?

cnm senin 9 hafta olmuş,keseyi ne zaman gördün?benimki daha görünmedi.bugün 5 hafta oldu.ne zaman görünür acaba????????
Bende aynı duyguları yaşadım şlk bebeğim ama maddi ve manevi olarak hazır olup istiyorduk şunu anladım o zamanını çok iyi biliyor hamile olduğumu öğrendim 3 gün sonra yıllarca çabalasamda kazanamyacağım sınavı kazandı ve mülakat için çağrıldım yani o yerini hazırlıyor işe girsemde girmesemde biliyorum rabbim onun rızkını verir:49:

kızlar merhaba ben 9+3 haftalık hamileyim.idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.doktor amoklavin 1000 mg verdi.prospektüsünde zorunlu kalmadıkça ilk 3 ayında kullanmayınız yazıyor.aranızda kullanan var mı ? korkuyorum bu benim 2.gebeliğim ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim şimdide tedavi olurken zarar vermek istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Back
X