- Konu Sahibi baxsx_belasxix
mrb arkadaşlar bu gün hamile olduğumu öğrendim ve nasıl hissetiğimi bilmiyorum ? maddi ve manevi hazır hissetmiyorum 2. bebege değişik duygular içindeyim ama uzakdan bir yerdende seviniyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar bu gün hamile olduğumu öğrendim ve nasıl hissetiğimi bilmiyorum ? maddi ve manevi hazır hissetmiyorum 2. bebege değişik duygular içindeyim ama uzakdan bir yerdende seviniyorum![]()
seninle aynı durumdayım..ben de 4 buçuk haftalık hamileymişim..ve dugularım çok karışık..dediğin gibi maddi manevi hazır değildim..ama yine de içimde bir yerde sevinen bir yanım da var..alllah isteyen herkese versin..
seninle aynı durumdayım..ben de 4 buçuk haftalık hamileymişim..ve dugularım çok karışık..dediğin gibi maddi manevi hazır değildim..ama yine de içimde bir yerde sevinen bir yanım da var..alllah isteyen herkese versin..
aminnn ilk bebek mi canım?
Bende aynı duyguları yaşadım şlk bebeğim ama maddi ve manevi olarak hazır olup istiyorduk şunu anladım o zamanını çok iyi biliyor hamile olduğumu öğrendim 3 gün sonra yıllarca çabalasamda kazanamyacağım sınavı kazandı ve mülakat için çağrıldım yani o yerini hazırlıyor işe girsemde girmesemde biliyorum rabbim onun rızkını verir![]()
cnm senin 9 hafta olmuş,keseyi ne zaman gördün?benimki daha görünmedi.bugün 5 hafta oldu.ne zaman görünür acaba????????