Çok arada kaldım..Siz olsanız ne yapardınız ?

Kızlar merhaba
2 hafta önce biriyle tanıştırıldım,yaşı kemale ermiş artık evlilik düşünen yani kısaca niyeti ciddi birisi,
ama sanki ben tam kendimden emin değilim,yaş ilerledikçe insan önceden görmezden geldiklerini görmezden gelemiyor,
kısaca şöyle anlatayım,
ben üniversite mezunu,170 boyunda 58 kilo biriyim,özel sektörde yöneticilik yapıyorum,mutaasıp ayrıca güzel denecek bir bayanım
yanlış anlamayın kendimi övmek değil niyetim,kaldıki övülcek bi durumumda yok şuan,
neyse işte
bu kişide lise mezunu,185 boyunda 110 kilo,mütaahitlik yapan durumu iyi biri,benim gibi mutaasıp bi yapısı var
tip olarak çok yakışmasakta (benim fikrim),kafa yapımız uyuyor gibi,neşeli,pozitif,gezmeyi seven,aktif bir insan
çok arada kaldım,sanki tipine pek ısınmadım,ama birlikte güzel vakit geçirceğimizide düşünüyorum,
kendisi beni beğenmiş,bi kaç kerede telefonda konuştuk,
arkadaşıma olanlardan bahsedince,tipe çok takılma,tipini beğensen belkide kafa yapısını beğenmiycektin,
evlenincede rahat edersin hem..tarzında bişeyler söyledi,
sizce zamanla tipine ısınırmıyım kızlar,yani diğer faktörler daha mı önemli tipten

Bence huyu suyu iyise tamamdir! keske ask evliliği olsaydı ama sonradanda bu kisiye asık olabilirsin. Tipine gelince boy ortalama olarak çok iyi ve biraz spor yaparsa rahatla 15 kilo verir. Yani sonra belki Gül gibi geçinirsiniz. (kiloyuda saglıgı için vermezsiniz söylersin, yoksa yanlış anlar garibim)

e ne güzel işte canım kaanın tutacağı birini bulmuşun emin ol tipten daha zor bulunur iyi huy..biraz tanıyın birbirinizi bence aşık da olabilirsin kafan uyusuyorsa

Yapılan şey bana normal gelmedi...
Zaten kararını da vermişsin...
Ciddi amaçla başlayan yeni bir ilişki tomurcuğunda 'arzuladığını' belirtmek...
Hem de senin bunlara nasıl baktığını gördüğü halde ısrarcı yaklaşması itici bir durum...
Kendini yaşım geçiyor o da iyi bir insan diye zorlama.
Bırak hayat bildiği gibi gelsin...

Tuhaf geldi bana bu durum, hem mutaasıp biri olduğunu söylüyorsun hem de sana bu tür mesajları yazmakta bir sakınca görmüyor. Evliliği gerçekten düşünüyor mu acaba? Yoksa uzun zamandır bir ilişkisi olmamış ve senin gibi hoş bir bayanı görünce öylesine bir ilişki yaşamaya karar verip geleceğini düşünmüyor mu? Temkinli yaklaş derim ben, tam olarak niyetinin ne olduğunu anlamadan kaptırma kendini. Bu arada dış görünüş de önemli elbette, ilk önce senin kendine, karşındaki insanı yakıştırman önemli eğer içine sinmiyorsa beraber olduğun süre boyunca kafanda hep tilkiler dolaşır, acaba daha iyi biriyle karşılaşır mıydım diye. Bir de müteahhit olduğunu yazmışsın, maddi durumu iyidir heralde ama sen gerçekten hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak istiyorsan adamı beş kuruşsuz hayal et o zaman kabullenebilecek misin önemli olan o!

Bu durumun bir benzerini bende yaşadım. Bende görücü usulü ile evlendim. Eşimle ilk görüşmemiz evimize ilk geldiklerinde oldu. Ben kapıdan girerken gördüm ve ben bu adamla görüşmem dedim. Şişman ve kesinlikle tipim olmayan biriydi. Aile büyüklerim "olmaz buraya kadar gelmiş en azından görüş fikrini ona beyan edersin" dediler ve görüştüm. İnanın konuşunca ne şişmalığı ne de tipinden hoşlanmadığım geldi aklıma. Eli yüzü düzgün olmasındansa yüreği, karakteri düzgün olsun fikrindeyim ;)

başta konuyu okuyunca ezgi tam diyecektim ki benim yazdığım konulara bakarsan bende
sevgilimle yakışmıyorum falan:)) hani en azından biraz zaman geçirin ,birbirinizi tanıyın diyecektim.
zamanla çünkü karar vermek zorlaşsa da daha isabetli kararlar verebiliyorsun...fakat şu son yazdığın..
düşündürücü geçekten..herkesin belirli duyguları var,ama bunları paylaşmak ve konuşmak ancak
karşındakinin güvenini,sevgisini kazandıktan sonra olur ve karşılıklı rıza ile..konuşmak bile aynı şekilde..
ama adamın yeni tanışmanıza rağmen senden bu şekilde yaklaşımı hiç hoş değil..ben şuan ki sevgilimi
tanıyorken yani biz arkadaşça görüşüyorken hiç bu tür düşüncelerine rastlamadım...farklı insanlarla
tanışıyordum ama senin bahsettiğin noktalara değinmekte çekinmiyorlardı..sonrasında gerçekten amacı
doğrultusunda insanların hareket ettiklerini görüyorsun..yaşının geçmiş olması,ibadetlerini yerine getirmmes..
vs.senin aklını çelmesin..kibarca noktayı koymak sanırım en hayırlısı...:26:

aynen arkadaşa katılıyorum. biara bi çocuk vardı tabi bayaa oldu.. adam dısardan görsen nasıl ağır abi triplerinde falan bende tek basıma yasıyordum o dönem tutturdu senin evini görmek istiyorum diye önce sakayla benim evim dağınıktır falan demiştim böyle laf uzadııı bana demesin mi seninle birseyler paylaşmıcak mıyız diye!!! yeminlen yumruğu gözüne yemediğine sewinsin ..... yani anlayacağın önce uyar böyle muhabbetler yapma hoslanmıyorum diye baktın uzatıyor yerre giresen defol de gönder! ay çok sinirlendim o zamanlar aklıma geldi. eğer bir erkek böyle muhabbetler acıyorsa benim için bitmiştir. herseyin bi wakti war.

eğer dış gorunuşunu beğenmiyorsanız nereye kadar gider ki zaten bu ilişki. yanlış anlaşılmasın sadece dış guzellik demiyorum ama aşkın sevginin içinde çekim vardır çekimin içindede karşımızdakikinin fiziksel özellikleri vardır.
birde şu onemli onunla buluşacağınız zaman isteyerek mi gidiyorsunuz yanına bunu düşünün bunun cevabı çok onemli
son yazdığınıza gelince bu tarz mesajlar bence hiç hoş değil. koskoca adam nasıl davranması gerektiğini bilmiyor mu.bana çok yanlış geldi canım "bu tarz mesajlardan hoşlanmıyorum" deyip tepkini koymazsan anlamaz bence boyle gider

Back
X