Çok Araftayım

Ben evlenirlen esimin maasi benden cok cok iyiydi. Su pandemi doneminde esimin isi sifirlandi. Zaten suan çalışmıyor kizimiza o bakiyor. Benim isim kendi isim oldugu icin ve pandemi doneminde asiri yogunlastigi icin isler ben calismaya devam ediyorum. O beklemede. Ama bakarsan geliri sifir. Yani bu isler plana gore olmaz. Gonlunuze gore olani yapin.

İyi de siz tayin isteyin gidin yanına neyin kompleksi bu kadar ben hiç anlamadım sizi. Gün gelir daha iyi bir iş sahibi olur.
benim annem tek. akrabamız bile yok oturduğumuz şehirde. kapris yapmıyorum. başka yere onu bırakıp gidemem. kimseyi de zorlamadım. baştan söyledim sen istersen kendi şehrinde kalmayı başlamayız saygı duyarım dedim.

O kisi sizinle bir yola girerken,bunlari dusunmedi mi saniyorsunuz,erkekler biraz daha materyalist ,cook mu seviyor yoksa imkanlariniz iyi diye mi evlenmek istiyor,lutfen saf olmayin,
Evlenince ,o sevdiğiniz adam ve ailesi degisecek,sizi ezerler ,adam asgari ustu aliyor kendine bakamiyor sizinle yuva kurup nasil sorumluluk alacak ,bitirin .
Kimsenin sponsoru olmayin,
Kadinlar boyle fedakarliklar yapmamali,
yani bu da aklıma geliyor haklısınız. ne diyeyim. kalbimi susturabilirsem ayrılıyım. 😔

yani bu da aklıma geliyor haklısınız. ne diyeyim. kalbimi susturabilirsem ayrılıyım. 😔
İyi de1000 TL maaş farkınız var, aynı üniversiteden mezunsunuz.aranızda uçurumlar var gibi dramatize ediyorsunuz olayı. Zengin kız fakir oğlan moduna bağlamayın. Alt tarafı bin lira fark var siz KPSS ile atanıp öğretmen olmuşsunuz o işçi statüsünde devlete girmiş. Ortada bariz bir denk olmama durumu yok

toplam maaşınız ne kadar oluyor ki? bence şuan siz kendi maaşınızla geçinebiliyorsanız evlendiğinizde de gayet bu iki maaşla geçinebilirsiniz.Bence kalbinizi dinleyin seviyorsanız bırakmayın

Kararınızı engellemek istemem ama bence gerçekten sevgi varsa böyle şeylere takılmıyor insan.
Ben eşimle tanıştığımda üniversite okuyordu bşr yandan da çalışıyordu üç kuruşa.
Ben üniversite mezunuyum.çalışıyordum. Çok paralara değil asgarinin biraz üstünde. Evlenmeye karar verdiğimizde eşimin birikimi yoktu. Benimde öyle. Aile büyüklerimiz yardım etti eşyalarımızı aldık. Ben onun yaşadığı şehirde yaşamayı kabul ettim. İkinci bir üniversiteyi bitirmek üzereyim ama şuan işsizim iş bulamıyorum. Eşim ise üniversiteyi bitiremedi.
Zamanla borçlar bitti. Eşim işinde yükseldi maaşı arttı.
Kısacası ben üni mezunuyum iş yok o değil iyi bir maaşa çalışıyor.
Bu tarz şeylere takılmayın gerçekten seviyorsanız size değer veriyorsa sizi sayıyorsa mutluysanız ayrılmayın.
Sevdiğiniz insanla hayatı yaşamaya mutlu olmaya bakın.
Ama öncelikleriniz farklıysa bu durum bahsettiğiniz durum sizi sürekli rahatsız edecekse. Onun bu yaşta ve maaşını kafanıza ömür boyu takacaksanız öncelikleriniz bunlarsa asla mutlu olamazsınız.
Önce sizi ne mutlu ediyor önceliğiniz ne ona karar verin.
Allah yardım ediyor. İnanın.
Sonuçta hepimiz bir gün toprağa dönücez. Yaşabildiğimiz günler kar yanımızda

Kararınızı engellemek istemem ama bence gerçekten sevgi varsa böyle şeylere takılmıyor insan.
Ben eşimle tanıştığımda üniversite okuyordu bşr yandan da çalışıyordu üç kuruşa.
Ben üniversite mezunuyum.çalışıyordum. Çok paralara değil asgarinin biraz üstünde. Evlenmeye karar verdiğimizde eşimin birikimi yoktu. Benimde öyle. Aile büyüklerimiz yardım etti eşyalarımızı aldık. Ben onun yaşadığı şehirde yaşamayı kabul ettim. İkinci bir üniversiteyi bitirmek üzereyim ama şuan işsizim iş bulamıyorum. Eşim ise üniversiteyi bitiremedi.
Zamanla borçlar bitti. Eşim işinde yükseldi maaşı arttı.
Kısacası ben üni mezunuyum iş yok o değil iyi bir maaşa çalışıyor.
Bu tarz şeylere takılmayın gerçekten seviyorsanız size değer veriyorsa sizi sayıyorsa mutluysanız ayrılmayın.
Sevdiğiniz insanla hayatı yaşamaya mutlu olmaya bakın.
Ama öncelikleriniz farklıysa bu durum bahsettiğiniz durum sizi sürekli rahatsız edecekse. Onun bu yaşta ve maaşını kafanıza ömür boyu takacaksanız öncelikleriniz bunlarsa asla mutlu olamazsınız.
Önce sizi ne mutlu ediyor önceliğiniz ne ona karar verin.
Allah yardım ediyor. İnanın.
Sonuçta hepimiz bir gün toprağa dönücez. Yaşabildiğimiz günler kar yanımızda
valla bu şekilde güzel bir yorum yaptığınız için teşekkür ederim. kırıp incitmeden çok sağolun. 💞

Evlendikten sonra buraya konu acarsiniz. Esim benden az maas aliyor diye.
Ayrica cocugunuz olsa, ucretsiz izne ayrilmaniz gerekirse ne olacak?
Bunlari enine boyuna dusunun. 37 yasindan sonra bir evlilik yapacaksaniz beklediginize degsin

Okadar uzuldumki sirf gecim derdi icin ayrilmak istediginizi.. ya yemin ederim para mutluluk getirmiyor. Keske diyorum keske beni seven biri olsada durumu kotu olsa.. keske. Tecrube edinmis biri olarak soyluyorum para mutluluk vermiyor.

Merhaba hanımlar. Çok zor bunalım dolu günler geçiyorum. Daha önce de konu açmıştım. Bir ilişkim var ben 37 o 38 yaşında. Aynı okul mezunuyuz o zar zor bitirip zar zor iş bulmış bir kurumda 2 yıldır işçi statüsünde çalışıyor. Ben mezun olduğumda atandım öğretmenim. Yaşadığım yer büyükşehir o ben gelirim diyor ama 4D haklarında ne eş özrü ne de başka bir şey var. Asgari ücretten biraz yüksek alıyormuş. Normalde çok mantıklı biriyimdir. Ama bu sefer mantıklı davranamadım. Pandemi nedeni ile de görüşemedik. Seviyorum ama işte ilerde geçim sıkıntısı çekmek vs. beni korkutmaya başladı. Bir 10 gün önceki geldiğinde bir de şimdi geldi görüşüyoruz. Ekimde sözleşme ile şartların düzelebileceğini söylüyor. Konuştum zar zor. Ayrılsam çok yıkılcam onu da yıkcam. Kıyamıyorum da. Ayrılmasam geçim vs beni çok korkutuyor. Gittikçe umut da vermiş oluyorum. Gece ağlıyorum uyuyamıyorum. Sabah kendimi toparlamaya çalışıp gidip görüşüyorum. 😔😔:KK43::cry: Ailem karar ver çocuğu oyalama diyip duruyor. Bense araftayım.
Bütün sıkıntılara değecek biri ise vazgeçme.

Bence kararsız kalmakta çok haklısınız. Bu kadar geç yaşta işe girmesi benim de hoşuma gitmezdi. İş kolay bulunmuyor. Emek lazım çalışmak lazım. Atama yok vs benim için bahane değil. Gerekirse gece gündüz çalışıp biseyler yapmasını beklerdim. O elinden geleni yaptı, kendini söyle geliştirdi, şu sınavdan şu kadar puanı var ama yine de olmadi derseniz ben bu adama saygı duyarım. Emek vermesine rağmen olmadiysa şans verilmeli. Çünkü azimli bir insan, çalışkan bir insan aç kalmaz. Ne yapar eder bir yolunu bulur. Böyle bir insanı sırf az maaş alıyor diye reddetmek yanlış olur. Ama ortalamanın altında başarı gösterip sonra da sisteme sayıp söven biriyse yol verin gitsin. Siz bunca zaman o rahat yaşasın diye değil, başkalarına muhtaç olmamak icin yani kendi rahatlığınız için çalıştınız ve öğretmen oldunuz. Bu rahatliginizi bozmaya değecek biri mi ona karar verin

neden kompleks yapsın bu ön yargıya nasıl vardınız konu sahibi böyle bir detay vermemiş??

görüşüm ise;

birbirini çok seven iki insanın cesaretleri ve hevedleri olduğu müddetçe altından kalkamayacağı hiçbirşey yok.

sadece maddi olanağı çok diye biriyle evlenmek kendini satmakdır. kadın satılık değildir. adam size huzur güven veriyorsa cesaretli akıllı bir adamsa savaşın. tam tersiyse zaten durmanızın kimseye faydası olmaz.

kompleks yapar çunku kompleks yapar, çunku yapmayan yok çevremde, çevremde kadının fazla para kazandığı butun evlilikler çatırdıyor, bakın bir tane değil, 3 tane var bu durumda ve 3 u de çatırdıyor surekli, boşanmıyorlar ama asla öyle evlilik de istemezdiniz.

maddi olanağı çok diye biriyle evlenilmez ama benim göruşume göre önce denkliğe bakılır denkse tanımaya çalışılır. ben romantik komedi aşklarına inanmıyorum. kira fatura taksit gelince aşkı göz görmuyor.
evlendikten sonra kötu duruma duşer, Allah korusun o zaman çekilir de ama göz göre göre durumu hiç iyi olmaya meyilli olmayan birini de istemesin bence.
fazla realistim.

kompleks yapar çunku kompleks yapar, çunku yapmayan yok çevremde, çevremde kadının fazla para kazandığı butun evlilikler çatırdıyor, bakın bir tane değil, 3 tane var bu durumda ve 3 u de çatırdıyor surekli, boşanmıyorlar ama asla öyle evlilik de istemezdiniz.

maddi olanağı çok diye biriyle evlenilmez ama benim göruşume göre önce denkliğe bakılır denkse tanımaya çalışılır. ben romantik komedi aşklarına inanmıyorum. kira fatura taksit gelince aşkı göz görmuyor.
evlendikten sonra kötu duruma duşer, Allah korusun o zaman çekilir de ama göz göre göre durumu hiç iyi olmaya meyilli olmayan birini de istemesin bence.
fazla realistim.
Alt tarafı bin liralık maaş farkı varmış aralarında, bu kadar tantana yapmaya değmez bence bilemedim , okul olarak da aynı okuldan mezunlar

Alt tarafı bin liralık maaş farkı varmış aralarında, bu kadar tantana yapmaya değmez bence bilemedim , okul olarak da aynı okuldan mezunlar
asgari ucretten biraz fazla alanla atanmış öğretmen arasında daha fazla fark vardır ya.
aynı okuldan mezun olsalar da biri işçi statusunde biri öğretmen.
ben kendi fikrimi söyluyorum, bence olmaz. ama benim için mesleki denklik olmalı, arkadaş için değilse evlensin, inşallah mutlu olur..

Merhaba hanımlar. Çok zor bunalım dolu günler geçiyorum. Daha önce de konu açmıştım. Bir ilişkim var ben 37 o 38 yaşında. Aynı okul mezunuyuz o zar zor bitirip zar zor iş bulmış bir kurumda 2 yıldır işçi statüsünde çalışıyor. Ben mezun olduğumda atandım öğretmenim. Yaşadığım yer büyükşehir o ben gelirim diyor ama 4D haklarında ne eş özrü ne de başka bir şey var. Asgari ücretten biraz yüksek alıyormuş. Normalde çok mantıklı biriyimdir. Ama bu sefer mantıklı davranamadım. Pandemi nedeni ile de görüşemedik. Seviyorum ama işte ilerde geçim sıkıntısı çekmek vs. beni korkutmaya başladı. Bir 10 gün önceki geldiğinde bir de şimdi geldi görüşüyoruz. Ekimde sözleşme ile şartların düzelebileceğini söylüyor. Konuştum zar zor. Ayrılsam çok yıkılcam onu da yıkcam. Kıyamıyorum da. Ayrılmasam geçim vs beni çok korkutuyor. Gittikçe umut da vermiş oluyorum. Gece ağlıyorum uyuyamıyorum. Sabah kendimi toparlamaya çalışıp gidip görüşüyorum. 😔😔:KK43::cry: Ailem karar ver çocuğu oyalama diyip duruyor. Bense araftayım.
Senın maasın var oda işsiz deıl.Gecıbıp gıdersınız .

asgari ucretten biraz fazla alanla atanmış öğretmen arasında daha fazla fark vardır ya.
aynı okuldan mezun olsalar da biri işçi statusunde biri öğretmen.
ben kendi fikrimi söyluyorum, bence olmaz. ama benim için mesleki denklik olmalı, arkadaş için değilse evlensin, inşallah mutlu olur..
Yok kendi söyledi önceki mesajlarda maaş farkını, bilişim üzerineymiş alanları geliştirilebilir diye düşündüm. Tabi inşallah mutlu olsun

Back
X