Çok aşığım çooook yardım lütfen

Aysdndogma

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
29
0
6
35
Şanlıurfa
Iyi geceler öncelikle umarım mesajım okunur ve hemcinslerim bana bir akıl verir de birazcık da olsa sıkıntım geçer :(
Hanımlar benim biraz özgüven eksikliğim vardı önceleri şuanda da var ama eskisi kadar değil, ben dört yıldır hatta beş oldu. Birini seviyorum deliler gibi bugün canımı istese veririm herhalde o derebeyim yani :(
Ilk başlarda bakılıyordum bana aşık olduğuna dair olmasıda hoşlandığını düşünüyordum ve nerde görsek birbirimizi bakıyordu bana ama ben kendime güvenmediğim için hiç gözlerinin içine bakamadım o kadar sevmeme rağmen o kadar tatlı ki anlatamam . Hangi kıza sorsan hemen ne çok ilgisini çektiğini anlatıyordu ve bunu diyenler gayet güzel kızlar dı kendime olan güvenim her gün sarsılıyor dü şimdiler de iş iş kadını oldum biraz kendime güvenim geldi etrafındaki erkeklerin bana olan ilgisinden cesaret aldım biraz ana ne bilim seviyorum işte heyecanlıyorum o yüzden bakamıyorum o güzel gözlere:(((
Şimdiler de bakışlarında öfke görüyorum sanki lütfen bana yardım edin çok seviyorum onu çoook deli gibi aşığım işte :(((
Nasıl ilgisini çekebilirim eskisi gibi lütfen bir akıl verin lütfen :(((:18:

o kadar seviyosan git söyle en azından içinde kalmaz bu bnm de başıma gelmişti söyledim 2 ay cıktık sonra beni terketti ama en azından denemiştim o vakitler tabi üstünden yaklasık 4 yıl gecti su an başka biriyle evliyim ve eşime olan aşkım hergecen gün büyüyor çoook şükürrrr:) olmasada sen de tekrar seveceksin emin ol korkma

Back
X