Çok ayıp etmişim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cokmucokcicii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
62
57
98
İstanbul
İyi geceler herkese🙋🏼‍♀️
Bir derdim var bölümüne ben de kendime dert olarak gördüğüm buradaki bazı kadınların acımasız yorumlarıydı ve dikkat çekip belki biraz daha hassas davranabiliriz diye imdat mı desem diye konu açmıştım. Yıllardır girmediğim site sonuçta kuralları bilemeyebilirim düşünüp okumadım da ama yanlış bir konu açmış olmam sebebiyle bir gün engellenmişim siteye. Açtığım konuda hakaret yok, kimseyle sitede tartıştığım yok, kimseye kırıcı bir söz ettiğim de yok..
Konu gereksiz mi kapat konuyu ve bir msj at uyar ama yok çocuk terbiye eder engellenmek nedir?

Adminin bu tavrı daha önceden okuduğum şikayet var sitesinde Kadınlar kulübü hakkında yazılanlar ne doğruymuş meğer diye düşündürdü açıkçası, sonuçta sadece bir sorun olarak gördüğüm ve açtığım bir konuydu.
Her yazılan yorumu ühü ühü bak ne kadar acımasız yorum yapmış diye admine bildirecek değildim herhalde! Ki zaten acımasız ve kırıcı yorumlar bana değildi başkalarınaydı, amaç birbirimize destek olmaksa burada psikolojisi bozuk birine neredeyse git kendini at kurtula getirecek yorumlar beni üzmüştü. Neyse çok uzatmayayım bir daha girmeyi düşünmüyorum zaten, herkes Allah’a emanet olsun♥️ Ama şunu da unutmayalım kul hakkı sadece reelde değil burada da geçerli..

İyi geceler herkese🙋🏼‍♀️
Bir derdim var bölümüne ben de kendime dert olarak gördüğüm buradaki bazı kadınların acımasız yorumlarıydı ve dikkat çekip belki biraz daha hassas davranabiliriz diye imdat mı desem diye konu açmıştım. Yıllardır girmediğim site sonuçta kuralları bilemeyebilirim düşünüp okumadım da ama yanlış bir konu açmış olmam sebebiyle bir gün engellenmişim siteye. Açtığım konuda hakaret yok, kimseyle sitede tartıştığım yok, kimseye kırıcı bir söz ettiğim de yok..
Konu gereksiz mi kapat konuyu ve bir msj at uyar ama yok çocuk terbiye eder engellenmek nedir?

Adminin bu tavrı daha önceden okuduğum şikayet var sitesinde Kadınlar kulübü hakkında yazılanlar ne doğruymuş meğer diye düşündürdü açıkçası, sonuçta sadece bir sorun olarak gördüğüm ve açtığım bir konuydu.
Her yazılan yorumu ühü ühü bak ne kadar acımasız yorum yapmış diye admine bildirecek değildim herhalde! Ki zaten acımasız ve kırıcı yorumlar bana değildi başkalarınaydı, amaç birbirimize destek olmaksa burada psikolojisi bozuk birine neredeyse git kendini at kurtula getirecek yorumlar beni üzmüştü. Neyse çok uzatmayayım bir daha girmeyi düşünmüyorum zaten, herkes Allah’a emanet olsun♥ Ama şunu da unutmayalım kul hakkı sadece reelde değil burada da geçerli..

Konunuz kurallara uygun olmadığı için kapatılmıştı, ki kapatırken gerekçeyi yazmıştım, banlanmanız da yine kurallar gereğiydi.

Her yazılan yorumu ühü ühü bak ne kadar acımasız yorum yapmış diye admine bildirecek değildim herhalde! Ki zaten acımasız ve kırıcı yorumlar bana değildi başkalarınaydı.

Site kurallarına uygun olmadığını düşündüğünüz her yorumu bildirmelisiniz, o yorum size yapılmış olmasa bile, zira yorumların altındaki şikayet et butonu bunun için var, ki başkalarına yapılan kötü yorumlar için konu açmaya değer görüyorsunuz ama şikayet et butonuna basmıyorsunuz çünkü acımasız yorumlar size yapılmamış, bildirseydiniz belki acımasız dediğiniz yorumlara müdahale edilecekti, site kurallarına ve işleyişine yardım ettiğiniz için müteşekkir kalacaktık.

Şikayet raporuyla ilgili site kurallarında kullanım sözleşmesinde geçen 2 maddeyi ekliyorum:

Yöneticilerin gözünden kaçan uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen, mesajın sol alt köşesindeki “rapor et” butonunu kullanınız.
  • Kurallara aykırı bir durum görüldüğünde, başka kullanıcıların konuya müdahil olması üzücü sonuçlar doğurduğundan, doğru davranışın RAPOR tuşu ile yöneticilere bildirilmesi olduğunu hatırlatırız.
Kuralları bilmemeyle ilgili duruma gelince kullanım sözleşmesinde der ki:
  • Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.
  • Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
  • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X