çok biliyorlar

Aynı durumlardan geçmiş biri olarak

Eşin de senin kadar istekli ise kimin ne dediği sonucu değiştirmezdi diyorum

Ev bu öyle kolay alınan ve çabuk değiştirilen birşey değil
Ve her evde birşey çıkıyor illa, bütçen kısıtlı olunca
Ailesi veya bir başkası beğenmeyebilir ( beğenmemeleri art niyetten değil belki de daha iyisi olsa keşke diye evlatlarını düşündüğündendir ) ama bütçeniz bu kadarına yetiyor ve kiraya boşa gideceğine bu evi ufaktan ufaktan ödemeye başlarız zamanla belki tadilatını da hallederiz diye düşünüp kararından vazgeçmemeliydi..

aynen bizde böyle düşündük dedik ki acil olanlarını hallederiz kalan yapılacak işleri de zamanla elimize para geçtik sıra yaparız. bilmiyorum neler olacak artık hayırlısı canım

aynen bizde böyle düşündük dedik ki acil olanlarını hallederiz kalan yapılacak işleri de zamanla elimize para geçtik sıra yaparız. bilmiyorum neler olacak artık hayırlısı canım

Amin inşallah
Sen onunla bi güzel konuş
Herkes full yapılı güzel bir ev ister ama durumumuz bu kadarına yetiyor
Kiraya boşa giden para ile zamanla da içini yaptırırız
İlerde borçlarımız bitince nasipse arzu ettiğin gibi daha güzel bir ev çıkabiliriz
Ama şimdi kiraya gidersek sonu olmaz gibisinden bi konuşma yap

denedik ama anlatamadık ne para isteyin...
tatlı dille naber nasılsın derken anne o evi beğenmediniz ya başka ev bakın dediniz... bizde düşündük taşındık başka yer bakalım dedik ama haliyle bütçe oraya yettiği için eksiğimizi belki tamamlarsınız dedik malum bu kadar direttiğinize göre....yoksa oraya kaldık o mevkide bütçeye uygun bir o ev var....eksiğimizi tamamlayacaksanız ona göre ev bakacağız.....
deyin...
siz büyük ihtimal ev falan laflarından konu açılınca demişsinizdir.... ondan laf arasında dank etmemiştir....onlara...
parayı direkt isteyince anca dank eder :34:

buarada bu konuşmaya yaparken eşinize bahsetmeyin....
eşinize sakın o evden vazgeçtim demeyin...bidaha döndüremezsiniz.....

Son düzenleme:
eşim babasının ağzına baktı ve evden vazgecti madem babasına bakacaktı ev alalım demeden önce ona danışsaydı şimdi beni yarı yolda koymuş olmuyor mu. o babasıysa bende karısı değil miyim?
evde istemiyorum eşte istemiyorum zaten güvenemem artık eşime de bir daha ben nasıl güvenipte yola çıkarım onunla gitsin babasıyla otursun ben yalnız daha mutluyum. bir ev yüzünden döktüğüm gözyaşlarına yazık ev almak suç mu eşim beni hayal kırıklığına ugrttı

Siz o evi almak istiyorsunuz,neden esinize ev alirsan ben yokum diyorsunuz orayi anlayamadim,,ya da o evi degilde baska bir ev almay a kalkarsami ben yokum dediniz tam anlayamadim? Eger oyleyse de evcok arkadasim,uygunfiyata belkide daha guzel bir ev bulursunuz,nasil olsa niyetine girmissiniz..simdiden hayirlisi olsun

niye illa o evi almak istiyorsunuz.acele etmeyin belki daha iyi bir ev bulursunuz.kaçıncı katta ev bilmiyorum ama asansörsüz çok zorlanırsınız emin olun:34:

Son düzenleme:
Dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz? :)

Ne var ki fikir vermişlerse? Biz de bir şeye karar vereceğimiz zaman ailelerimize akıl danışırız. Büyüklerin görüp bizim göremediğimiz şeyler pekala olabilir. Biz de fazla zorlanmayalım krediyi öderken diye 100 bin civarı bir ev arıyorduk, babamın yönlendirmesiyle daha da zor ödeyerek 145 bine aldık evimizi. Ne yapalım babama kızalım mı, niye karıştın diye. Bu tarz ufak şeyleri niye kafanıza takıp huzurunuzu kaçırıyorsunuz ki?:49:

Keşke insanlar aklın yanında bir de para verseler.

çünkü biz eşimle kararımızı verdik burayı alalım dedik sona geldik ve o vazgeçiyor krediyi ben tek başıma ödeyecektim benim gelirim eşiminkinden fazla ve günü belli eşimin ne zaman ne kazanacagı hiç belli değil ben bu şartlarda ev almayı göze alıyorum ama eşim beni yarı yolda bırakıyor bu da zoruma gitti.

Esinizin ne zaman ne kazanacagi belli degilse riske giriyorsunuz diye düsünmüs olabilirler mi diyecegim ama almayin deme sebeplerini anlayamadim.

ailesinin etkisinde kalmaları bir nefi normal. Biri sana 100x çirkin dese, güzel oldugun halde, etkisinde kalıp artık çirkin olduguna inanırsın.
başlangic olarak bu evin size uygun olduğunu, kalıcı olmadığınızda açıklayip ikna edebilirsiniz. Ayrıca kv istediği kadar yırtınsin, bugün bu ev olmazsa, başka bir ev olacak. Eşini etkilemeye çalış tatlım cünkünku maddi olarak bu size uygunsa, birikim yapmaniz daha mantikli görünüyor

cnmm birikiminiz varsa eğer babası falan isterse birde :53::53::53:

cnmm hesapları kontrol etmeyi ihmal etme... birde eşine güvenme bence artık para konusunda son haddeye gelipte babası için vazgeçiyorsa belliki ailesene hayır diyemiyor :47: ona çaktırmadan kontrol et :34:

siz madem karar verdiniz eşin arkasında durmalıydı..
burda susmakla hata eden tek kişi eşin...
yeniden ikna etmek için konuşmaktan başka şansın yok gibi...

Back
X