Kendimi çok boşlukta hissediyorum ne yapcagimi bilmiyorum hayatımda ilk defa bu kadar aciz durumdayim annem basimizda değil babam ve babannemle kaliyorum annemi kaybedeli çok olmadı hep içim yaniyo okula gitmek hiç istemiyorum ev işleriyle uğraşıp hemde kardesimle ugrasiyorum bazen yaşamak bile istemiyorum sizce okulu birakmalimiyim yardım edin ve ailme ne dicem
canım başın sağolsun. okulu bırakırsan o içinde bulunduğun hayata sıkışırsın, kendini kurtarma şansın olmaz. okul senin tek dayanağın olmalı şu anda. psikologdan geçirdiğin zor süreç için yardım almanı tavsiye ederim, utanılacak birşey değil emin ol. maddi durumun sıkıntılıysa eğer, bu konuda destek veren ücretsiz yerler var araştırmanı tavsiye ederim.
zaman herşeyin ilacı.Zaman geçtikçe şu an hissettiğin gibi kötü hissetmeyeceksin inan.Allah o kadar büyük ki,hem sabrını verir, hem senin hayatına ummadığın güzellikleri karşına çıkarır.Sadece sabırlı ol ve okulunu sakın bırakma.Aksine oku ki,hedeflerin hayallerin seni hayata bağlasın. İnşaallah atlatacaksın bu durumu azıcık sabret.
Annen okulunu bırakmanı ister miydi,onu düşün.
Şu an kardeşinin annesi gibi olacaksın,birbirinize daha çok kenetleneceksiniz.
Zor arkadaşım,sabırlar diliyorum.
Ne desek derman olmaz.