Çok bunaldim yardım edin!!!

garip555

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
225
44
13
İyi Akşamlar arkadaslar.Hemen sorunumu söyleyim .Burdan başka anlatacak paylaşacak kimsem yok .Ben simdi yeni bir işe basladim.Aile şirketi bütün çocuklar patronumuz gayet saygılı insanlar.Fakat orda benden önce çalışan bayanlar var işte bayagi olmuş sekiz on sene .Neyse tabiki dislaniyorum ilk zamanlar ve normal geliyor.Ama geçenler bişey oldu dediğim gibi çok saygılı insanlar kizlari oğulları patronum.Ve bu bayanlar geçen bana niye sana farklı davranıyorlar diye sordular.Nasıl yani dedim işte sen gencsinde ondan da.Sonra şaka canim falan demeye başladı ama bu şakayi üç dört defa yapti.Çok rahatsız oldum nerdeyse bugün patrona söyleyecektim inanin utandım çünkü gerçekten öyle insanlar da degiller.Ama içimde tuttuk ca daha kötü oluyorum. Sizce bu rahatsizligimi patron la paylaşayım mi çünkü bu şaka çok uzadi.Hersey de bir ima bir tuaf laflar.

Ne dediğini söylemeden yapılan bel altı şakalardan rahatsız olduğunu patrona söyleyebilirsin. O gerekli uyarıyı yapar.
Sana gelip neden söyledin diye baskı yaparlarsa da, ne dediklerini söylemediğini üzerine gelirlerse ne dediğini de söyliceğini ve yaptığınız uyarıyı arkadaşlar ciddiye almamış hala aynı şekilde devam ediyor diye söyliceğini diyerek önlem alabilirsiniz

Ne dediğini söylemeden yapılan bel altı şakalardan rahatsız olduğunu patrona söyleyebilirsin. O gerekli uyarıyı yapar.
Sana gelip neden söyledin diye baskı yaparlarsa da, ne dediklerini söylemediğini üzerine gelirlerse ne dediğini de söyliceğini ve yaptığınız uyarıyı arkadaşlar ciddiye almamış hala aynı şekilde devam ediyor diye söyliceğini diyerek önlem alabilirsiniz
Söyleyim yani inanin bugün dilinin ucuna geldi utandım daha doğrusu nasıl anlatacağımi bilemedimm.Ama bir sorun var aslında onlarda biliyor onların çok konuştuğunu o yüzden ben söylersem biliyorum boşver boş boş konuşuyor diyecekler .O yüzden direkt onların dediğini mi söylesem bu laflar da rahatsız oluyorum diye

Söyleyim yani inanin bugün dilinin ucuna geldi utandım daha doğrusu nasıl anlatacağımi bilemedimm.Ama bir sorun var aslında onlarda biliyor onların çok konuştuğunu o yüzden ben söylersem biliyorum boşver boş boş konuşuyor diyecekler .O yüzden direkt onların dediğini mi söylesem bu laflar da rahatsız oluyorum diye

Nevarki bunda ?
Utanılcak alınılcak bişey yok.

Menopoz vakitleri gelmiş demekki saçmalıyolar boşver

Nevarki bunda ?
Utanılcak alınılcak bişey yok.

Menopoz vakitleri gelmiş demekki saçmalıyolar boşver
Güldürdün beni ne bileyim bir kaç defa yapınca aynı şeyi alındım bende Birde patronun çocuklarıyla yaşlarımız yakın kızıyla falan bayagi anlasiyoruz.Yine de tanıdık çevre millet zaten fırsat arıyor biri duyar da bişey sanar diye sinir oldum ben

Güldürdün beni ne bileyim bir kaç defa yapınca aynı şeyi alındım bende Birde patronun çocuklarıyla yaşlarımız yakın kızıyla falan bayagi anlasiyoruz.Yine de tanıdık çevre millet zaten fırsat arıyor biri duyar da bişey sanar diye sinir oldum ben

Ee gül diyorum sana boşa mı ?

Kıskanmışlardır belki onlara yeniykeb sana davranıldığı gibi davranılmadı ?

Belki onlardan birini gönderip o pozisyona seni koyacaklarını düşünüyolar

Ee gül diyorum sana boşa mı ?

Kıskanmışlardır belki onlara yeniykeb sana davranıldığı gibi davranılmadı ?

Belki onlardan birini gönderip o pozisyona seni koyacaklarını düşünüyolar
Aklın yolu bir işte .Tam da dediğin gibi şefler de bıkmıs boşver konussun dursunlar diyorlar.Birde aynen yazdığın gibi bize böyle yapılmadı sana niye yapılıyor diyorlar.Ses etmiyorum bu sefer de hiç havaya girme eleman sıkıntı si var ondan sana öyle yapıyor diyorlar Konuşuyor da konuşuyorlar anliycan.

Artık şaka yapmayı bırakın sinirleniyorum diye uyarın belki anlarlar. Zaten uyardıysanız da patrona söyleyebilirsiniz. Ondan da utanıyorsanız takmamaya çalışın boşverin. Sataşacak yer arıyorlar belli ki.

Artık şaka yapmayı bırakın sinirleniyorum diye uyarın belki anlarlar. Zaten uyardıysanız da patrona söyleyebilirsiniz. Ondan da utanıyorsanız takmamaya çalışın boşverin. Sataşacak yer arıyorlar belli ki.
Uyardım tabi aman şaka canim deyip gecistiriyorlar.Patrona söylemeye de utanma da değil hani nasıl desem nasıl tepki vereceğini bilmiyorum. Belki aşırı tepki verir ortada bişey yokken varmış gibi gözükür diye çekiniyorum.Bilmiyorum valla iste kafam çok karisik.Yeni de alıştım buraya memnunumda.Zaten çok değişikler baktılar bana dişleri geçmiyor şimdi iş yerini kötülüyorlar.E diyorum madem o kadar kötüler niye senelerdir burdasiiniz.se yok.Muhattap olmayım da olmuyor mecbur her gün yüz yüzeyiz

Sakın patrona bir şey söyleme. Ciddiye alma boş muhabbetleri. Orası sınıf patronların da öğretmen gibi davranma.

Sakın patrona bir şey söyleme. Ciddiye alma boş muhabbetleri. Orası sınıf patronların da öğretmen gibi davranma.
İşin orası da var tabi sürekli şikayet eden birisi olmak istemem.Ama şu varki tanıdık bir çevre Allah korusun böyle saçma bir dedikodu çıksa rezil olurum.Ondan kafam karisik.

Her saçma onermelerine "bilmiyorum" diyin.. "bilmemki" "olabilir" "ilgilenmiyorum" gibi cesitlendirebilirsiniz..
Sizden bi eğlence cikmayacagini anlayınca biter.. aman boşver şunu saf mı ne derler en fazla huzur bulursunuz.. patrona gidip söylemek bence onların hoşuna gider eğlence çıkar.

Back
X