Çok bunaldım

Görevlendirmeye devam edip etmeme?

• Devam et

OY: 3 100,0%
  • Devam etme

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

flower_rose

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
2.427
3.360
333
İzmir
İş yerimde idarecim değişti. Ve çok bunaltıyor cidden kafayı yeme noktasındayım. Bir görevlendirmem var iptal ettirirsem daha az göreceğim. Ama onun da bitmesine 3 ay var. Önemli bir neden olmadan bırakılmıyor. Astımım var aslında ama bilmem kabul görür mü? Bugün ağlayarak geldim eve. Sürekli azarlar tarzı konuşuyor tek bana değil tüm bayanlara karşı yalakaları hariç tabi. Sizce görevlendirmem için iptal dilekçemi de kendisine sunsam mı? Yoksa 3 ay sabredip Bir daha istemesem mi? Hiç muhatap olmadan ya da raporumla birlikte görevlendirme iptali için dilekçemi kendisine sunmam gerek. Tabi buna da tepki verebilir. Ama bu gidişle hasta olcam. Düşünüp duruyorum dünden beri.

Son düzenleme:
3 ay bi süre için iptal etme bence. Zaman çok çabuk bitiyor. Ben olsam 3 aydan geriye doğru şafak sayarak gün geçirirdim :)

Bu kadar sağlığınızı etkiliyorsa hemen dilekçenizi verin. Sizin kararınıza ne diyebilir ki sanki. Şikayet edersiniz bir şey derse...

3 ay bi süre için iptal etme bence. Zaman çok çabuk bitiyor. Ben olsam 3 aydan geriye doğru şafak sayarak gün geçirirdim :)
valla sayıyorum da her gün bir şekilde moralimi bozuyor. Çok kötüyüm kaldıramıyorum. Versem o da bir sürü rapor işi git izah et anlarsa tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…