bu günlerde gerçekten çok bunaldım benim sorunum işimin olmaması çalışıyorum allaha şükürler olsun ama sigortam yok asgari ücret bile almıyorum sadece yerim belli olsun üniversite mezunuyum ama iş yok .arkadaşalrımı gördükçe kendime kzııyorum yükseldikçe yükseliyolar bense çırpındıkça batıyorum akşam tam yemekteyken tel çaldı çocukluk arkadaşımın annesiydi napıyosunuz diye aramış hemde iş buldunmu bizim kızda doktora yapıp okulu uzatıcak falan yaptı ona kızmıyorum çünkü kendisi annem gibidir kızının iyiliği kadar benimde iyiliğimi ister ama benim annem başladı bana söylenmeye iki yudum yemek boğazıma dizildi.ağlamaktan ne uyku uyudum ne bişey sabahta kalktım gözlerim kan çanağı olmuş şişmiş ve iş yerindeyim hala ağlıyorum .
allahıma hiç isyan etmedim etmiyorumda ama arkadaşım bursada iş bulmuş bende bulurum gidip çalışayım diyorum onada izin yok yollayamam diyor sonrada benden bişey olmaz ben napayım çırpındıkça batmaktan her seferinde kısmet zamanı var demekten çok yoruldum kpss tercihi yapıcam ama ondan da bişey çıkmıcak ve ben yine aynı şekilde devam edicem yaptığım her başvuruda olucak işim olmuyo ya elemen alımı durduruluyo yada başka bişey ben çok bunaldım artık ....
işletme mezunuyum annem her zaman yapar bunu o arkadaşım ilkokuldan buyana hep dersanelerde daha düne gelince çayını şekerini annesi koyup karıştırırdı ama ben orta okula geçtim geçeli ev işi yemek üstüne kardeşime baktım yeğenimi büyüttüm..tamamm bende bu sene kendi imkanlarımla dersaneye gittim ama alt yapı olmayınca bi yere kadar of okadar bunaldımki annemin üstüme gelmeleri maf ediyo hepiniz sağolun bunları duymak bi parçada olsa rahatlatıyor insanı bilirim ki allah sevdiği kullarına çektirirmiş bende öyle düşüp bi parça rahatlamaya çalışıyorum allahım inşş hepimizi tez zamanda selmate çıkarır .. sağolun arkadaşlar insan böyle zamanda tutunacak bir el arıyor . bazen en yakınız en çok canımızı acıtan oluyor nedense?? ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?