çok bunaldım............

Gxuxl_nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
159
0
96
41
İstanbul
okadar bunaldımki 11 aylık ikizlerim ve 3 yaşında kızım var ama artık onların ihtiyaçlarını karşılayacak ne gücüm kaldı nede isteğim manen yoruldum tek başıma bakıyorum ve yapayalnızım hiçbiryere çıkamıyorum üç çocuk ve sorumlulukları ve birkişi yapayalnız.................

öncelikle kandiliniz mübarek olsun :16:
canım annen veya kayınvaliden yok mu?
mesela haftada 1 gün onlara bırak çocuklarını,dinlen...ya da eşine bırakabilirsin.
gerçekten zor.yaşları birbirine yakın 3 tane bebek...
Rabbim sana kolaylık versin,içini feraha kavuştursun.
dediğim gibi yakın akraban falanda varsa bırakabilirsin...2 saatliğinede olsa sana çok iyi gelecektir.
bide kocanla konuş akşamları anlaşmalı olarak çocukların bir kısmıyla o ilgilensin.ya da 1 2 saatliğine ilgilensin sende o sırada kendine zaman ayır?

Son düzenleme:
Canım merhaba, sana yardımcı olacak birilerini bulmalısın, yoksa gittikçe bunalıma girersin ve kimseye bir faydan olmaz. Akrabandan falan rica et, yardım istemekten çekinme. Komşuların da çözüm olabilir, biraz bırakır alışverişini yaparsın. Ya da eve oyun arkadaşları çağır etraftan ablalar falan, yalnız bırakma ama. Sen içerde yemeğini yap mesela.
Son olarak büyük olan için kreş imkanın varsa çok faydasını görürsün bence. Artık 3 olmuş zorlanmaz, sana yardımcı bile olur. Yorulur, gelip uyur.
Öpüyorum, sevgiler..

Son düzenleme:
anne olmak tabiki zor.ama 3-4 sene sonra ne kadar rahatlamış olacağını düşün bu arada annen kayınvaliiden falan yokmu onlardan yardım iste.ayrıca haline şükretmeyi unutma.annelik hepimize nasip olmuyor maalesef.bu forumda senin yerinde olmak isteyen yüzlerce kişi vardır eminim.

Back
X