çok bunaldım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi cfs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cfs

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
240
9
296
Eskişehir
Merhaba
Haytımda ,ilişkilerimde aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım bunaldım artık!
Kiminle beraber olsam ben şunu seviyorum diyorlar hep başka kadınları sevdiklerini söylüyorlar.
Neden hep ben ya:(Bu akşamda aynı şeyi yaşadım.Bir insan hayatında daha kaç erkekden
Ben B..seviyorum.Ben h..seviyorum.diye duyar.Başta herşey hoş güzel sonra ben x i seviyorum.
Ben nerde yanlış yapıyorum ya?Erkek arkadşlarımın başkalrını seviyorum diyip gitmesinden bıktım
artık bunaldım.Bu akşamda telde duydum aynı cümleyi,kapattım aradı aradı açmadım.
Normalde hep açarım naz yapmam,küsmem ama o cümleyi duymak sinirimi bozuyor.
Madem başkalarını seveceksiniz neden benle oluyorsunuz?Neyim ben ya onlar için...

Merhaba,
Tam yorum yapmadan once bilmek istedigim biseyler var
Nasil cikmaya basladiginizi merak ettim? Yani sevgili olmadan once arkadas mi oluyorsunuz? Ne kadar surede sevgili oluyorsunuz? Yaslariniz kac? Ve siz daha once onlarin baskalarini sevdigini biliyor muydunuz?

Merhaba,
Tam yorum yapmadan once bilmek istedigim biseyler var
Nasil cikmaya basladiginizi merak ettim? Yani sevgili olmadan once arkadas mi oluyorsunuz? Ne kadar surede sevgili oluyorsunuz? Yaslariniz kac? Ve siz daha once onlarin baskalarini sevdigini biliyor muydunuz?

En son sevgilim telimi bir arkadaşımızdan alıp armıştı.Çay içelim bereber demişti.Çay içtik,konuştuk..Sonra beni hergün aradı.
Böyle başladı.25 yaşındayım. Hayır bilmiyorum tabi kii..en çokda ona üzülüyorum ya..
Bundan önceki kurstaki hocamıza aşıktı..bakışlarından şüphelenip üstüne gitmiştim.Kadınlar gününde bana onu seviyorum demişti.
Şimdi ki bugün dedi:(

En son sevgilim telimi bir arkadaşımızdan alıp armıştı.Çay içelim bereber demişti.Çay içtik,konuştuk..Sonra beni hergün aradı.
Böyle başladı.25 yaşındayım. Hayır bilmiyorum tabi kii..en çokda ona üzülüyorum ya..
Bundan önceki kurstaki hocamıza aşıktı..bakışlarından şüphelenip üstüne gitmiştim.Kadınlar gününde bana onu seviyorum demişti.
Şimdi ki bugün dedi:(

Allah Allah cok ilginc.. Sanirim sadece vakit gecirmek icin "takilma" niyetinde olan insanlari hayatiniza almissiniz. Duygularinden ve ilgisinden emin olmadan ve bi sure gercekten pesinizden kosmasina izin vermeden kimseyle ciddi bi iliskiye baslamayin derim..

Allah Allah cok ilginc.. Sanirim sadece vakit gecirmek icin "takilma" niyetinde olan insanlari hayatiniza almissiniz. Duygularinden ve ilgisinden emin olmadan ve bi sure gercekten pesinizden kosmasina izin vermeden kimseyle ciddi bi iliskiye baslamayin derim..

işte o emin olma konusu nasıl olacak onu bilmiyorum.ilk zamnlaarda ben aramam genelde onlar ararlar.ama nasıl emin olabilirim bilmiyorum.

Sizde değil onlarda bi sorun olsa gerek
Başkasını seviyolarsa dediğin gibi neden seninle beraberler :47:

Sanırım kendini çabuk kaptırıyorsun.
Erkek milletine hemen güvenmemek gerek.
Sağları solları belli olmaz onların.

Ayrılmak için en kısa ,en kesin yöntem olarak görüyorlar.Çünkü böyle denirse karşıdakine söylenecek söz bırakmamış oluyorlar,kopuş çabuk oluyor.Gerçek sebebini söyleseler sakız gibi uzatılacağından ,uzun uzun konuşmalar ,açıklamalar olmasından ,uzatmalardan korkuyor olabilirler.

Ayrılmak için en kısa ,en kesin yöntem olarak görüyorlar.Çünkü böyle denirse karşıdakine söylenecek söz bırakmamış oluyorlar,kopuş çabuk oluyor.Gerçek sebebini söyleseler sakız gibi uzatılacağından ,uzun uzun konuşmalar ,açıklamalar olmasından ,uzatmalardan korkuyor olabilirler.

olabilir bel ki de ama bir şekilde ben onların başkalarına olan ilgilerini fark ediyorum zaten
asıl anlamadığım 3kişide aynı şeyi yaşamam canımı sıkıyor.

Erkekler, kendilerine kazık atıp giden, kendilerine pas vermeyen kadınlara karşı daha çok hırs yapar ve unutamazlar.
Bunun adına da çoğu aşk, sevgi diyor ve onlara karşı bağımlılıkları oluşuyor.
X'i unutamadım, hala onu seviyorum tripleri de , geçmişe bağımlı yaşadıklarının bir göstergesi sadece.
Benim eski sevgilim de öyleydi. Kiminle sevgili olursa olsun, hep bir önceki sevgilisini unutamıyordu. Bunu fark ettim.
Böyle birinin, beni unutamaması için geçmişinde kalmam gerektiğimi fark ettim ve öyle de yaptım.
Size bu acımasız cümleyi söyleyen birinin geçmişinde kalın da sizi unutamasın.

ilişkilerinizde birden fazla kişinin bu nedeni sürmesi ilginç geldi :44:

yanlış anlamayın ama biraz da kendinizi sorgulayın

daha iyi tanıyarak ilişkiye başlamanız gerek

Yahu, daha iyi tanımakla ya da konu sahibinin kendisi ile hiçbir alakası yok bu işin .
Erkeklerin bilmemne budalası olmasından ötürü hepsi ..
Hepsi maymun iştahlı ...

olabilir bel ki de ama bir şekilde ben onların başkalarına olan ilgilerini fark ediyorum zaten
asıl anlamadığım 3kişide aynı şeyi yaşamam canımı sıkıyor.

3 kişiden birinin doğru söyleme ihtimali olsa bile.3 ünün de tesadüf etmesi normal gözükmüyor.Bazıları yürütemeyeceklerini anlayınca kendilerini terkettirmek ister ,aramaz ,başkalarıyla sizin dikkatinizi çekecek şekilde ilgilenebilir.Baktı yine kurtuluş yok , kız tepkisiz bu sefer B planı devreye girer :'Ben başkasını seviyorum'.Emin olamam ama anlattıklarınızdan böyle bir olasılık sezdim.

Acaba hayatınıza aldığınız insana önceki ayrılma sebebinizden bahsediyo olabilir misiniz? Yani bunu normal karşılıyor olduğunuzu bilmekte terketmek için bu sebebi kullanmalarına yol açar.
Öte yandan sanırım düşünmeden atılıyorsunuz ilişkilerinize daha sağlam adımlarla ilerleseniz.

Allah Allah:44:

Anlamadığım sizinle berbaerken o kızları nerden buluyorlar ?

Onları seviyorlarsa sizinle niye beraberler ?

eski erkek arkadaşlarınızın "hepsinin" bunu söylemesi bana da garip geldi.

siz ilişkide nasılsınız? kendinizi gözlemleyip,değerlendirin.

böyle olmasına sebep ne olabilir diye..

Allah Allah:44:

Anlamadığım sizinle berbaerken o kızları nerden buluyorlar ?

Onları seviyorlarsa sizinle niye beraberler ?

şimdi ilk çıktığım insan yeğeninden bana istek göndermişti. bende düşüncem demiştim.
sonra bi daha gönderince kabul etmiştim.sonra konuştuk ettik filan bir süre sonra
bizim apartmanda oturan yaşıbizden küçük kıza ilgisi olduğunu farkettim.sonra
kızında buna ilgisi var anladım.ama yaş uzaktan akraba oldukları için bişey olmuyor ama
bir kere bende güven gidince bunun beni okız için kullandığını düşünmeye başladım.
üstüne gidicede onu sevdiğini söyledi.

ikinciside işte dah öncede yazdığım gibi kurstaki hocaya aşık oldu.
faceden beni bulmuş duvarıma bakıp duruyormuş.benle konuşup duruyordu ders molalrında
sonra bir akşam sana ders notu getirdim diye ben eve giderken yanıma geldi.
tanıştık konuştuk filan yılbaşında yemeğe gittik..herşey iyi hoştu. o hocanın dersi olduğu zamnlard
bktım.koştur derse yetişmeler filan derste hocayla inatlaşmalar filan..tabi bu arada benden ayrılmıyr.
ben gözlemliyorum.bir gün sordum yok öyle birşey filan demeler sonra yemekteyken bana bir gün demez mi
x hocanın şöyle giyiniyor öyle giyinilir mi filan giydiği de tayt..neyse ben sordukça yok dedi ama bağırarak
söylüyor bunu bana bağırmasıda iyice şüphelendirdi. neyse bir gün söyledi onu seviyorum diye o da :)

üçüncüsüde dün akşam dedi işte ilişkilerimde sanırım ben kendimi kaptırıyorum.
naz yaparsam gidecek korkusu var bende sanırım.daha 6 ay olmadan mutlaka bir şey çıkıyor.
ne yapayım bundan sonra tanışalım dediğinde düşüneyim mi diyim?ağırdan sat kendini diyebilirsiniz ama
onuda denedim artık bundan baktım gözü dışarda ben terkedicem.başka neler yapmalıyım?

Back
X