• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok bunaldim......

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar mrb.. isyerinde buyuk sorunlar yasadim ve artk mideme kramplar giriyor...yemek yiyemiyorum bi haftadir sadece sicak seyler... bu haftasonu icin sehir disina cikmak istedim kardesim izmirdeydi... esimde bi toplanti icin gitti il diaindaydi bende dedim ki izin alayim is yerinden uc gun kafami dinleyeyim.. esime telde ilk soyledim ok dedi ama bugun sabah bileti alicam diye onu aradim bana kizdi :( sadace konustuk ne cabuk giduyorsun dedi :( bende cok bunaldim dedim ama o yine kizdi :( bunun karsiligi olacak dedi :(((( cok kotuyum zaten isyeri cok bunaltti beni bide esim. . Napayim bileti aldirdi bana ama ben yinede tepki vermek istiyorum. .

Işyerindeki sitres hiçbirşeye benzemiyor eğer sabah gideceğin yere ayakların gitmek istemiyorsa herşey rezalet oluyor iyi bilirim ve uzaklaşmak gerçekten artık ihtiyaç haline geliyor eşinle bidaha görüş seni anlamasını sağla

Back
X