Çok bunaldım..

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Bunalmak kelimesinin sözlük anlamıyım adeta.

O kadar çok o kadar çok bunaldm ki.

Ders ders ders sonunu düşünmesem çekilecek dert değil

neyse, motivasyon için bişeler yapmak istiyorum ayrıca diyetteym

acaba şöyle kaliteli nefes kesen bi çikolata alsam da iyi ders çalışırsam yeme fırsatı mı versem kendime kulalağa hiç fena gelmiyor

küçük bi yerdeyim gez toz sinema vb. tekliflere kapalıym.

baska napabilirim motivasyon için az da olsa kafa dagtmak için?

belçika çikolatasına cok iyi diyolar isviçre mi belçika mı

bıktım yeminlen

Ben de şu an ders çalışmam gerekirken buralarda dolaşıyorum.
İnsan her an motive olmaktan sıkılıyor.Her zaman olmuyor işte.
Ve ben çok fena şekilde dağıldım.Günlerdir herşeyi bıraktım.
Bende aynı dertten muzdaribim yani

napsak bende farklı cikolatalara bakıyorum netten garip garip 1000 çeşit var

Çikolata işe yaramaz bende ama sende işe yarayacaksa hiç durma derim

Sanki kendimden 2 tane var.Biri diyor ki ee sende haklısın kaç zamandır dersler sınavlar biraz boş durmak seninde hakkın.
Diğeri de diyor ki herkes ders çalışıyor vakit geçiyor daha ne boş boş duruyorsun?
Sanırım ben ilkini kendime daha yakın buldum

buraya hangi çikolata? diye konu açıldığınıda gördüm ya ölsem de gam yemem valla

hımm..mesela çikolata yerine hedefini biraz daha büyütüp...mesela internette gayet güvenilir alışveriş siteleri var 2-3 tane... reklam olmasın diye isim vermiyorum..ama kendine bir hedef koyup,gerçekleştirdiğinde haftada ya da iki haftada bir oradan kendine bir kazak,gömlek,elbise,takı,çanta vs. birşeyler alabilirsin.. hem 2-3 gün gelmesini beklemek bile heyecanlı oluor:=>)

kardeşim de bugünlerde aynı böyle sınav hazırlıgını falan her şeyi koyverdi bogasım geliyo.

insan gelecegini bu denli etkileyecek şeylere nasıl bu kadar duyarsız olur bu sorumsuzluk nerden geliyo.

Allah akıl fikir çalışma istegi versin inşaallah içinde de kardeşime.

ımm hayır zayıflayana kadar alısveris yok:)

hehe kızma kızma insan bunalıyo bazen ara iyidir ama uzun surerse derse donmek zor olur kolay gelsn onada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…