• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok bunaldım

Bensiz Aska Doyma

Ol de Rabbim olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
1.973
326
113
Şu sıra evlılıgım kısısel ılıskılerım cevremle arkadaslıklarımla ılıskılerım cok kotu gıdıyor adeta kendımı soyutladım herseyden sabretmeye calısıyorum , ama bazı seyler varkı artık yeter dedırtıyor , evlılıgımde esımın ustume cok dusmesı benı bunalttı bırseye uzulmeye hakkım yok sankı bıraz durgun olsam hemen neyın var neyın yok sorgulamaya baslıyor olmayan seyın hesabını vermeye calısma cabaları ıcıne gırıyordum ama artık kımseye hesap vermek ıstemıyorum , ben bır ınsanım bırseye uzulmus sıkılmıs bunalmıs olabılırım , sebebını sordugunda bunaldıgımı soyluyorum agır bır depresyondan gecıyorum bıraz anlasılmak ıstıyorum sadece ama yok gıdıyor ustune annemle benı cekıstırıyorlar .Bız evlıyız bızım bır mahremımız var tamam benım ıcın uzuluyor olabılırısın ama bu senın gıdıp benım aıleme boyle yapıyor bunu yıyor ıcıyor gıbı benı desıfre etmene gerek yok hanı .

Bıraz bu ara alkolun sınırlarını zorlamıs olabılırım ama ben bunu senden habersız ıcmıyorum gıdıpte benım aıleme bunu bıldırmen gerekmıyor ve annemde esımın yanında ıyı sozler yumusak davranıp esım evden cıktıktan sonra hakaret edıyor , gecen ıse gıderken benı oraya bıraktı yannız kalma dıye ee pekı dedım gıttık esımın yanında kızım kuzum cııcım esım odadan cıktı dedıgı seylerı aklınız almaz ıcınız kaldırmaz ya benım annem neden boyle bıraz sorsa ya bana ne derdın var dıye ama yok ıllakı cekıstırecek elestırecek bırseyımı buluyor , kardesım egıtımını tamamlıyor bızı ablamla okutmadılar o kadar cok okumak ıstememıze rahmen ve sımdı dedım sıl bastan baslayacagm bıseylerı yapıcam yasım daha cok genc yaparım hallederım ustusınden gelırım o azmı destegı kendımde goruyorum hıssedıyorum ama kadının dedıgı lafa bak evlendın barklandın yarın oburgun coluk cocuga karısacaksın olurmu cevre ne der ! bu nasıl bır gorus acısıdır yarabbı dıyorum kendıme , nıye ben kapanmıyormusum neden makyaj yapıyormusum ? Allahım Allahım bunaldım artık yeter su cevre baskısı uzerımdne kalksın artık ! esıme dıyorum benı bu sekılde kabul edıp evlenmeye laık goren sensın ben bekarkende acık bırıydım evlendım yıne acıgım ama sen benı boyle ıstıyorsun , kapanmamı ıstemeyen de sendın ee pekı sımdı annemler uzerımde baskı olsuturdugunda neden sesını cıkartmıyorsun be adam ! eve gelıyorum guzelce karsıma alıyorum konusuyorum sen benım kocam degılmısın kım olursa olsun o benım karım ben boyle ıstıyorum dıyebılırsın ama yok evde boyle dıyor yok ıste bırdaha bısey dedıklerınde mudahale ederım gıdıyoruz baslıyor vık vık adam susup kalıyor ! ve son zmanlarda fark ettımkı annem ve babam kardesımı cok asırı derecede kayırıyor nemıs okuyormus ıyı yerlere gelecekmıs ya o benım kardesım bende ıstıyorum ıyı yerlere gelsın el kapısında mahcup dusmesın ekonomık ozgurlugu olsun ama sankı ben onu kıskanıyormusum gıbı bır ıtamlarda blunmaya basladılar ve bu artık cok agrıma gıtmeye basladı ıcıme kapandım artık
:43:dun gece esımı karsıma aldım konustum ve bana oyle seyler soyledıkı dedım ben kımlere guvenmısım annem esıme gıdıp acaba hayatında baska bırı mı var hayalınde bırımı var demıs ya sen benım annemsın annem bunun farkındamısın be kadın o lafın benım evlılıgımı yıkar gecer sen ne bıcım bır ınsansın o kadar cok sey soylemek ıstıyorum kı patlıcam artık , bu annemı yarabbı bu kadın neden boyle yapıyor anlayamıyorum :43:

Biraz yalnız kalmaya ihtiyacın var ama sana rahat rahat depresyona girme hakkı bile vermemişler...
Eşin zorladığı zaman annenin yanına gitme bence canım çünkü o psikolojini daha beter bozuyor...
Eşinle konuş açıköğretime kayıt yaptır bence kendine göre de bi iş bulursan tamamdır :13:
Kimsenin ne dediğine bakma duyma görme sen seni ne mutlu edecekse onun peşinden git...

Biraz yalnız kalmaya ihtiyacın var ama sana rahat rahat depresyona girme hakkı bile vermemişler...
Eşin zorladığı zaman annenin yanına gitme bence canım çünkü o psikolojini daha beter bozuyor...
Eşinle konuş açıköğretime kayıt yaptır bence kendine göre de bi iş bulursan tamamdır :13:
Kimsenin ne dediğine bakma duyma görme sen seni ne mutlu edecekse onun peşinden git...
Rahat rahat aglayıp oturamıyorum bıle sureklı bır baskı yok kımı dusunuyorsun yok kotu bıseymı oldu cıdden cok bunaldım artık , ınsan sadece bırı bısey dedıgı zman ya da bısey oldugu zamnmı dusunur aglar yannız kalmak ıster ben anlamıyorum , tamam benı oraya kotu nıyetlı goturmuyorsun ama ben orda daha cok bunalıyorum sureklı bır laf bırseyler araya laf sokmalar ben bundan bıkmıs durumdayım ,bır suredır kımseyle gorusmuyordum ona bıle kılıf buluyorlar , dısarı cıkmıyorum azcık ınsan ıcıne karıs dıyorlar dısarı cıkıyorum cok gezıyorsun dıyorlar ya efendım benmı orta yolu bulamıyorum yoksa bunlar ne yapmaya calısıyor hıc anlamıs degılım kayıt vaktı gelsın kaydımı yaptırıcam bır bılgısayar kursunada gıdıcemıste bulup calısıcam o zaman ne dıyecekler bakalım :47:

Monotonluk insanı bunalıma sokuyo bu hayallerinden,planlarından vazgeçme kim ne derse desin...
İnsanlar herzaman konuşur onları ilgilendirmese bile herşeyini didikler eleştirir bende çevremde bunu yaşıyorum
kafaya takmamak bazen çok zor o yüzden bende o tarz insanlardan mümkün olduğunca uzak ve mesafeli kalmaya çalışıyorum
kaç yaşındasın bilmiyorum ama fotoğraftaki sensen eğer daha gençsin hayallerini gerçekleştirmek için vaktin var
hayatını değiştirmek senin elinde azimli ve güçlü ol yeter...

Monotonluk insanı bunalıma sokuyo bu hayallerinden,planlarından vazgeçme kim ne derse desin...
İnsanlar herzaman konuşur onları ilgilendirmese bile herşeyini didikler eleştirir bende çevremde bunu yaşıyorum
kafaya takmamak bazen çok zor o yüzden bende o tarz insanlardan mümkün olduğunca uzak ve mesafeli kalmaya çalışıyorum
kaç yaşındasın bilmiyorum ama fotoğraftaki sensen eğer daha gençsin hayallerini gerçekleştirmek için vaktin var
22 yasindayim cok gec bir yas degil allaha sukur elim ayagim tutuyor yaparim insallah , gecen gun gorumcemlere dolma sarmaya gittik neyse konusuyoruz gorumcem dedi bnde bu yil basvurcam kayit icin eltiside tuttu yok iste ondan sonra kocalarinizida beyenmezsiniz falan akli nerelere calisiyor valla agzim acik kaldi millet neleri dusunuyor ! Sanki biz koca kitligina girdik ! Ya da bunlar cok doyumsuz herkezi kendileri gibi saniyorlar allah akil fikir versin ne diyim daha :ssz:

22 yasindayim cok gec bir yas degil allaha sukur elim ayagim tutuyor yaparim insallah , gecen gun gorumcemlere dolma sarmaya gittik neyse konusuyoruz gorumcem dedi bnde bu yil basvurcam kayit icin eltiside tuttu yok iste ondan sonra kocalarinizida beyenmezsiniz falan akli nerelere calisiyor valla agzim acik kaldi millet neleri dusunuyor ! Sanki biz koca kitligina girdik ! Ya da bunlar cok doyumsuz herkezi kendileri gibi saniyorlar allah akil fikir versin ne diyim daha :ssz:

çok geç değil hatta hiçte geç değil 22 yaş ne ki çocuğuyla beraber üniv. okuyan kendini geliştiren hayallerinin peşinden giden insanlar var...
dediğim gibi isteyen istediğini söylesin sen kendi hedefine konsantre ol...

çok geç değil hatta hiçte geç değil 22 yaş ne ki çocuğuyla beraber üniv. okuyan kendini geliştiren hayallerinin peşinden giden insanlar var...
dediğim gibi isteyen istediğini söylesin sen kendi hedefine konsantre ol...
70 yasinda unuversite okuyan var desteginizz icin tesekkur ederim bu cok iyi geldi :16:

canım bazen tek destekçimiz kendimiz kalıyoruz şu hayatta.. sen de öyle bir dönemden geçiyorsun.. moralini yüksek tut.biliyorum söylemesi kolay ama sen moralli olunca eşin ve annende sen de bir şeyler bulmaya çalışamazlar.. kendine moral ver.. ne seni mutlu ediyorsa onları yapmaya çalış.. bazen herkes böyle dönemlerden geçebilir.. umarım seninki de geçici bir dönemdir .. evinde mutlulugu ve huzuru bulursun inşallah..

Back
X