Merhaba kızlar tam anlamıyla çıkmazdayim daha dün eşimle yeni barıştik ben eşimin sorumsuzlugundan dağınıklığından bıktım sanki inadına yapıyor ben çalışan bi bayanım eşim Pazarcı bazen eve benden erken gelir akşamdan topladığım evin içine eder oda maddi anlamda sadece eşime yüklenmem bazen ben öderim bazende ortak öderiz ev kira olmadığı halde Düşünsenize babamın evi kirada ödemiyor ben ondan sadece duzgun bir hayat istiyorum ne bu eziyet insanda düşünce olsa derki hanim çalışıyor rahatiz hep yuklenmek olmaz destek oliyim daha öncede yazmıştım eşimin bu davranışlarından dolayi bıktım seviyorum oyüzden geçen açtığım başlıklarda eşimin okadar hatasına rağmen affettim kötü alışkanlığı da var benim merhametli biri olduğumu bildiği icin vazgeçmiyorda aileme rezil olduktan sonra barışıyor alemde bikti eşimi zaten istemiyorlar ben evliliği mi kurtarmak için çabalıyorum sonradan vicdan azabı cekmemek için eşimin durumu yok babam ev verdi düğünde takılan altınlarla arabada aldık öf ben sadece anlayış vicdan bide ben nasıl maddi anlamda mücadele veriyorsam onunda vermesini istiyorum yazın çalış kışın yat olmaz madde kullanmıyorum diyor ama sanki kullaniyomus gibi benim en büyük derdim bu adam duzelirmi bide ayrılırsam eğer Vicdanım rahat olsunmu?çocukta yok akıl verin nolur. ...