- 27 Mart 2014
- 33
- 9
- 286
- 33
- Konu Sahibi slawxx1122
Meraba arkadaşlar iki yıldır evliyim 3 aylık kızım var sukurler olsun sağlığımızda yerinde ama esimin ailesi dugunumde hiçbirşey yapmadılar hala bi dünya borç oduyoruz kizimada hiçbirşey takmadilar hatta sormadilar bile eksiğiniz varmı diye.. Evimdeki birçok seyide ailem aldi bu yüzden esimle devamlı tartisiyoruz inanirmisiniz düğün fotoğrafı bile cektirmediler daha doğrusu cektircez dediler düğün günüde ayarlamadik napalim dediler üstüne ustlukte takilarimizi aldılar böyle insanları ailemin içine soktugum icin çok utanıyorum ve bu durumlari bir turlu atlatamiyorum ne yapmam lazım bilemiyorum eşim beni sever ama her tartışmada ailesini savunur hep bi bahane hep bi yalan..... Birçok kez eşim olcak insanın yalanını ortaya çikardagimda ise bana el kaldiriyo sonradanda pişman oluyor bu yaptığına. Kaynanama ve kaynatama tam bir öküz yetistirmisiniz demek istiyorum ama anlamazlarki bunlarda kadinlara soz hakki vermiyolar kendileri esimdende beter çünkü hepsi tembel ise yaramaz insanlar nasıl böyle birini sevebilmisim inanamiyorum kendime