cok bunaldımm ..

slawxx1122

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
33
9
286
33
Meraba arkadaşlar iki yıldır evliyim 3 aylık kızım var sukurler olsun sağlığımızda yerinde ama esimin ailesi dugunumde hiçbirşey yapmadılar hala bi dünya borç oduyoruz kizimada hiçbirşey takmadilar hatta sormadilar bile eksiğiniz varmı diye.. Evimdeki birçok seyide ailem aldi bu yüzden esimle devamlı tartisiyoruz inanirmisiniz düğün fotoğrafı bile cektirmediler daha doğrusu cektircez dediler düğün günüde ayarlamadik napalim dediler üstüne ustlukte takilarimizi aldılar böyle insanları ailemin içine soktugum icin çok utanıyorum ve bu durumlari bir turlu atlatamiyorum ne yapmam lazım bilemiyorum eşim beni sever ama her tartışmada ailesini savunur hep bi bahane hep bi yalan..... Birçok kez eşim olcak insanın yalanını ortaya çikardagimda ise bana el kaldiriyo sonradanda pişman oluyor bu yaptığına. Kaynanama ve kaynatama tam bir öküz yetistirmisiniz demek istiyorum ama anlamazlarki bunlarda kadinlara soz hakki vermiyolar kendileri esimdende beter çünkü hepsi tembel ise yaramaz insanlar nasıl böyle birini sevebilmisim inanamiyorum kendime

Meraba arkadaşlar iki yıldır evliyim 3 aylık kızım var sukurler olsun sağlığımızda yerinde ama esimin ailesi dugunumde hiçbirşey yapmadılar hala bi dünya borç oduyoruz kizimada hiçbirşey takmadilar hatta sormadilar bile eksiğiniz varmı diye.. Evimdeki birçok seyide ailem aldi bu yüzden esimle devamlı tartisiyoruz inanirmisiniz düğün fotoğrafı bile cektirmediler daha doğrusu cektircez dediler düğün günüde ayarlamadik napalim dediler üstüne ustlukte takilarimizi aldılar böyle insanları ailemin içine soktugum icin çok utanıyorum ve bu durumlari bir turlu atlatamiyorum ne yapmam lazım bilemiyorum eşim beni sever ama her tartışmada ailesini savunur hep bi bahane hep bi yalan..... Birçok kez eşim olcak insanın yalanını ortaya çikardagimda ise bana el kaldiriyo sonradanda pişman oluyor bu yaptığına. Kaynanama ve kaynatama tam bir öküz yetistirmisiniz demek istiyorum ama anlamazlarki bunlarda kadinlara soz hakki vermiyolar kendileri esimdende beter çünkü hepsi tembel ise yaramaz insanlar nasıl böyle birini sevebilmisim inanamiyorum kendime
Yalan söyleyen bir eş..
Bunu dile getiridiğin için sana el kaldıran bir eş..
Diğer olanlar..
NAsıl bir akıl sana çare olur acaba?

Eşinin ailesi birşey yapmadıysa yapmadı neden bunu dert edıp huzursuzluk çıkarıyorsun?
Benımde kayınvalidem,kayınpedirim hiçbirşey yapmadı herşeyımızi ben ve eşim yaptık . Hatta ben tek başıma yaptım eşim okuyordu. 1 gunden 1 gune ben sunu yaptım , benım aılem bana bunu aldı , senınkıler sunu almadı demedım.
Eşinin ne sucu var neden ustune gıttın. Belkıde bu yuzden aranızdakı huzursuzluk.
Tabii sunuda söylemeden geçemicem . Eşinin el kaldırmasını falan doğru bulmuyorum.
Gittiiği yere kadar baktın olmuyor . Ayrıl dayağı kabul edemıyorum çünkü ben.

BenIpeost: 44464212 .!.:
Yalan söyleyen bir eş..
Bunu dile getiridiğin için sana el kaldıran bir eş..
Diğer olanlar..
NAsıl bir akıl sana çare olur acaba?

Bilmiyorum canım. Bu yüzden paylaşma gereği duydum.. Artık dayanamıyorum yapılanlara. Çok karaktersiz insanlarmis ama içlerine girmeden bilemiyosun dıştan bakınca çok cana yakın duruyolar hatta eşim çok yakışıklıdır bakınca adam sanirsin yani

eşim beni sever ama her tartışmada ailesini savunur hep bi bahane hep bi yalan.....

Hem sevmek hem de saygı duymamak aynı anda olmuyor be güzelim. Eşin seni sevmiyor kusura bakma. Seven "ADAM" böyle yapmaz çünkü. Eşini Allah'ın emaneti olarak görüp onu üzmemeye çalışır, ailesine ezdirmez. Ya eşin seni seviyorum diye seni kandırıyor, ya sen kendini kandırıyorsun. Ama bizi kandıramazsınız.

Birçok kez eşim olcak insanın yalanını ortaya çikardagimda ise bana el kaldiriyo sonradanda pişman oluyor bu yaptığına

Evlilikte yalan olmaz. Sizin şu an yaşadığınız şeyin adı evlilik değil. Sanırım sizi karın tokluğuna aşçı, temizlikçi, bebek bakıcı olarak almışlar.

Kaynanama ve kaynatama tam bir öküz yetistirmisiniz demek istiyorum

O öküzü siz seçtiniz evlenmek için.

Düğününüzü kendiniz yaptıysanız takıda sizin olmalıydı.
Düğünde yardım etmeyen aileden doğumda hediye beklemek saçma zaten.
Tabi eşiniz size destek değilken siz ne yapsanız boş.
Keşke eşinizden ve evliliğinizden emin olmadan çocuk düşünmeseydiniz.

Eşinin ailesi birşey yapmadıysa yapmadı neden bunu dert edıp huzursuzluk çıkarıyorsun?
Benımde kayınvalidem,kayınpedirim hiçbirşey yapmadı herşeyımızi ben ve eşim yaptık . Hatta ben tek başıma yaptım eşim okuyordu. 1 gunden 1 gune ben sunu yaptım , benım aılem bana bunu aldı , senınkıler sunu almadı demedım.
Eşinin ne sucu var neden ustune gıttın. Belkıde bu yuzden aranızdakı huzursuzluk.
Tabii sunuda söylemeden geçemicem . Eşinin el kaldırmasını falan doğru bulmuyorum.
Gittiiği yere kadar baktın olmuyor . Ayrıl dayağı kabul edemıyorum çünkü ben.

Yapmamis olmaları değilde sürekli yapicaz edicez şöyle yaparız böyle ederiz dedikten sonra hiçbirşey yapmamaları ve düğün zamanı gelince hepsini dut yemis bülbüle dönmeleri cildirtti beni..

al sizinkileri vur bizimkilere.... Size tavsiyem biz yaptik siz yaptiniz muhabbeti yapmayin ... benimde dugunum rezaletti bizim de fotograflarimiz olmadi bizim de takilarimizi aldilar ama bir gune bir gun esimin karsisina gecip boyle boyle demedim parasi pulu biyere kadar alsinlar harcasinlar altinmis paraymis hic onemli degildir hayatim da... amaaaa eger ki esiniz baska konular icin de size el kaldiriyorsa evliliginizi bi dusunun derim ... kesinlikle kendi ailesiyle sizi karsilastircak duruma dusurmeyin olayi .. onlarda can siz de can onun icin..

Hayatı kendinize zindan edeceğinize bundan sonra ne yapılabilire odaklanın geçmişte olan olayları tartışmak hiçbirşey kazandırmıyor çünkü

Yapmamis olmaları değilde sürekli yapicaz edicez şöyle yaparız böyle ederiz dedikten sonra hiçbirşey yapmamaları ve düğün zamanı gelince hepsini dut yemis bülbüle dönmeleri cildirtti beni..
Ne olursa olsun . Eşin önceden böyle mıydı yoksa bu olaylar böyle olduktan sonra mı yalan söylemeye , dayak atmaya başladı ?

Düğününüzü kendiniz yaptıysanız takıda sizin olmalıydı.

: 44464469, member: 175823"]Düğününüzü kendiniz yaptıysanız takıda sizin olmalıydı.
[/QUOTE]

9 ay hamile kaldim bebeğinde 3 ayını bitiriyo nerden baksaniz bir sene. Geçen pazar kaynatam bebeğe bakmaya memleketten geldi kuyumcular kapalıydı altın alamadım dedi buraya kadar normal dimi bir haftadan fazladır yanımda kaliyo tüm gün tv izliyo namaz kilmiyo ve kuyumcunun adı sani yok.....
Yapmamis olmalarina takilmiyorum ama konuşmalarına dayanamıyorum. Utanmadan sıkılmadan yaptığım yemekleri yiyip oturuyo evimde

: 44464469, member: 175823"]Düğününüzü kendiniz yaptıysanız takıda sizin olmalıydı.

9 ay hamile kaldim bebeğinde 3 ayını bitiriyo nerden baksaniz bir sene. Geçen pazar kaynatam bebeğe bakmaya memleketten geldi kuyumcular kapalıydı altın alamadım dedi buraya kadar normal dimi bir haftadan fazladır yanımda kaliyo tüm gün tv izliyo namaz kilmiyo ve kuyumcunun adı sani yok.....
Yapmamis olmalarina takilmiyorum ama konuşmalarına dayanamıyorum. Utanmadan sıkılmadan yaptığım yemekleri yiyip oturuyo evimde[/QUOTE]
e herkesin kaynanası kaynatası taksa oho misal benimkilerde takmadı üstelik annemler gözlerinin önünse taktığı halde

kaynanamlar düğünde herşeyi aldı borç bize kaldı yani yanlız değisin tatlımEn Büyük KK

[="Helcin10, post: 44464655, member: 681498"]Ne olursa olsun . Eşin önceden böyle mıydı yoksa bu olaylar böyle olduktan sonra mı yalan söylemeye , dayak atmaya başladı ?[/QUOTE]

Boyle değildi elbette sevgiliyken çok ilgiliydi yalanını görmedim hiç bir seneye yakın beraberdik aramızda doğru düzgün tartışma bile olmadı çok iyi anlasirdik ama aileler araya girince daha doğrusu onun ailesi herşeye karışıyorlar hem birşey yapmazlar hemde evimdeki kaşığa kadar karışır sen düşün gerisini yeni evlendigim sıralarda annemle dertleseyim dedim ama anlatmami istemedi. Ben senin her zaman arkandayim kızım ayrilsanda ayrılmasanda ama anlatıp beni üzme dedi şimdi ise nasıl davranmak gerektiğini bilmiyorum

artık günümüz koşullarında anne babalardan bir şey beklemek bana yanlış geliyor.borç ödüyorsan ne olacak yani.hepimiz ödüyoruz.benim kayınvalidem tek başına her şeyimizi aldı ama biz hepsinin parasını geri verdik.almak istemedi ama biz çalışan insanlarız onlara güvenip mi bu yola girdik dedik ve kabul etmedik.öyle 3-5 bin kazanan insanlar da değiliz ayrıca.1000 lira eşim kazanırdı 1000 lira ben.

[="Helcin10, post: 44464655, member: 681498"]Ne olursa olsun . Eşin önceden böyle mıydı yoksa bu olaylar böyle olduktan sonra mı yalan söylemeye , dayak atmaya başladı ?

Boyle değildi elbette sevgiliyken çok ilgiliydi yalanını görmedim hiç bir seneye yakın beraberdik aramızda doğru düzgün tartışma bile olmadı çok iyi anlasirdik ama aileler araya girince daha doğrusu onun ailesi herşeye karışıyorlar hem birşey yapmazlar hemde evimdeki kaşığa kadar karışır sen düşün gerisini yeni evlendigim sıralarda annemle dertleseyim dedim ama anlatmami istemedi. Ben senin her zaman arkandayim kızım ayrilsanda ayrılmasanda ama anlatıp beni üzme dedi şimdi ise nasıl davranmak gerektiğini bilmiyorum[/QUOTE]
ne oluyosa 3.4. kişiler yüzünden oluyo zaten

Yorumlarınıza tesekkur ederim. Şuan çok daha iyiyim ve ne yapmam gerektiğini daha iyi anladım.
Allah razı olsun hepinizden . :)

Back
X