- 27 Mart 2014
- 33
- 9
- 286
- 33
- Konu Sahibi slawxx1122
-
Yalan söyleyen bir eş..Meraba arkadaşlar iki yıldır evliyim 3 aylık kızım var sukurler olsun sağlığımızda yerinde ama esimin ailesi dugunumde hiçbirşey yapmadılar hala bi dünya borç oduyoruz kizimada hiçbirşey takmadilar hatta sormadilar bile eksiğiniz varmı diye.. Evimdeki birçok seyide ailem aldi bu yüzden esimle devamlı tartisiyoruz inanirmisiniz düğün fotoğrafı bile cektirmediler daha doğrusu cektircez dediler düğün günüde ayarlamadik napalim dediler üstüne ustlukte takilarimizi aldılar böyle insanları ailemin içine soktugum icin çok utanıyorum ve bu durumlari bir turlu atlatamiyorum ne yapmam lazım bilemiyorum eşim beni sever ama her tartışmada ailesini savunur hep bi bahane hep bi yalan..... Birçok kez eşim olcak insanın yalanını ortaya çikardagimda ise bana el kaldiriyo sonradanda pişman oluyor bu yaptığına. Kaynanama ve kaynatama tam bir öküz yetistirmisiniz demek istiyorum ama anlamazlarki bunlarda kadinlara soz hakki vermiyolar kendileri esimdende beter çünkü hepsi tembel ise yaramaz insanlar nasıl böyle birini sevebilmisim inanamiyorum kendime
BenIpeost: 44464212 .!.:Yalan söyleyen bir eş..
Bunu dile getiridiğin için sana el kaldıran bir eş..
Diğer olanlar..
NAsıl bir akıl sana çare olur acaba?
eşim beni sever ama her tartışmada ailesini savunur hep bi bahane hep bi yalan.....
Birçok kez eşim olcak insanın yalanını ortaya çikardagimda ise bana el kaldiriyo sonradanda pişman oluyor bu yaptığına
Kaynanama ve kaynatama tam bir öküz yetistirmisiniz demek istiyorum
Eşinin ailesi birşey yapmadıysa yapmadı neden bunu dert edıp huzursuzluk çıkarıyorsun?
Benımde kayınvalidem,kayınpedirim hiçbirşey yapmadı herşeyımızi ben ve eşim yaptık . Hatta ben tek başıma yaptım eşim okuyordu. 1 gunden 1 gune ben sunu yaptım , benım aılem bana bunu aldı , senınkıler sunu almadı demedım.
Eşinin ne sucu var neden ustune gıttın. Belkıde bu yuzden aranızdakı huzursuzluk.
Tabii sunuda söylemeden geçemicem . Eşinin el kaldırmasını falan doğru bulmuyorum.
Gittiiği yere kadar baktın olmuyor . Ayrıl dayağı kabul edemıyorum çünkü ben.
Ne olursa olsun . Eşin önceden böyle mıydı yoksa bu olaylar böyle olduktan sonra mı yalan söylemeye , dayak atmaya başladı ?Yapmamis olmaları değilde sürekli yapicaz edicez şöyle yaparız böyle ederiz dedikten sonra hiçbirşey yapmamaları ve düğün zamanı gelince hepsini dut yemis bülbüle dönmeleri cildirtti beni..
Düğününüzü kendiniz yaptıysanız takıda sizin olmalıydı.
Düğünde yardım etmeyen aileden doğumda hediye beklemek saçma zaten.
Tabi eşiniz size destek değilken siz ne yapsanız boş.
Keşke eşinizden ve evliliğinizden emin olmadan çocuk düşünmeseydiniz.
: 44464469, member: 175823"]Düğününüzü kendiniz yaptıysanız takıda sizin olmalıydı.
Düğünde yardım etmeyen aileden doğumda hediye beklemek saçma zaten.
Tabi eşiniz size destek değilken siz ne yapsanız boş.
Keşke eşinizden ve evliliğinizden emin olmadan çocuk düşünmeseydiniz.
[="Helcin10, post: 44464655, member: 681498"]Ne olursa olsun . Eşin önceden böyle mıydı yoksa bu olaylar böyle olduktan sonra mı yalan söylemeye , dayak atmaya başladı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?