çok bunaltıyorum büyük aşkımız bitecek diye korkuyorum

gizemli_1105

baslangic 103 simdiki kilo 96 boy 1.67hedef 65
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
1.074
570
123
35
slm kızlar ben eşimi çok bunaltıyorum o bana bişey söylüyor ben 40 tane anlam çıkarıp en kötüsüne odaklanıyorum sanki onu demek istemiş gibi düşünüyorum beni çok seviyor biliyorum ama sanki sevmiyormus gibi geliyor bana iyice paranoyak oldum hep kötü düşünüyorum beni sevmediğini beni aldattığını beni istemediğini düşünüyorum aslında bunda kocamın da çok payı var sevgisini içinde yasayanlardan çok fazla belli edemez seni sevdiğmi bişlmiyor musun sanki der çekilir kenara bi sorunumuzda arkadaslarımız yanımızda öper koklasır seni sevyorumlar aşkım btanemler der benm eşim bunları yapmaktan cekinir sonra da etraftakiler nercivan gizemi sevmiyor der tamam çok ileriye gitmek istemiyorum zaten ama böyle dedirtecek kadar da soğuk olmasın ban bu konulardan dolayı kavga etmekten sıkıldım çiçeği burnunda karı kocalar olaark cçok tArtışıyoruz yardım edin

Hic bir zaman baskasinin iliskisini kendi iliskinle kiyaslama.
Bu seni cok mutsuz edebilir, ayrica baskalarinin yaninda koklasmalar iltifatlar bence cok edepsizce bisey.
Bu tur ozel seyler esleri kendi evlerinde baskalarindan uzak yasamali.
Esini oldugu gib kabul etmek zorundasin. Surekli aklini esim boylemi soylemi diye gecirmek yerine,
kendi rahatini keyfini mutlulugunu dusun. Mutlu olman gerekirken bosuna mutsuz olup kendi uzdugunun farkindasindir insallah.
Aklini baska seylerle mesgul et. Aksi taktirde esinide bu sekilde kendinden sogutabilirsin.

bence de başkalarıyla hiç kıyaslama kendinizi canım.. insanların arasında arkadaş ortamında öpüşüp koklaşanların evde birbirini yemediğini bilemeyiz değil mi bence soğuk davranmayın tabi koluna girersin o senin elini tutar falan bu kadarı yeterli bence.. paronayalara kapılma derim ben de, eğer eşin bunların farkına varırsa kendisine güvenmediğini düşünebilir ve üzülür bence.. olumlu düşünerek içini ferah tutmaya çalış

bu düşüncelerin üzülen yıpranan sen olursun,
birine körü körüne bağlanmak ,bağımlı yaşamak,onsuz nefes bile alamam demek
aşk biter mi diye düşünmek zaten insanı yıpratır,psikolojisini bozar,
bu dünyada her şeye hazırlıklı olmak lazım her şey insanlar için...

bir de her insanın yapısı farklıdır illa başkaları yapıyor diye eşin dışarda sevgisini göstermek zorunda mı???
bu seni nasıl mutlu edecek anlamadım?? evde mutluysan gerisi boş herkesin yanında öpüşüp koklaşmak
sana normal geliyor ama eşin böyle düşünmediği için anormal karşılıyosun bence durum tam tersi ,
normal olan aslında o kadar belli ki...

evinde mutluysan seni seviyosa bence sorun yok.. o düsünceleri at aklindan yoksa mutlu olmak çok uzak olur sana

bende bu yoruma katılıyorum ilişkinizi başka ilişkilerle ve eşini başka erkeklerle kıyaslama bence bu seni mutsuz eder insanlar dört dörtlük değildir bazı konularda senin eşin üstündür bazı konularda diğer erkekler bence daha çok eşinin artılarını görmeye çalış

yok zaten aşırısını bende istemem ama hiç olmaması da kırıyor insanı

Seni anliyorum, ama herkes sevmez oyle sirnasmayi birinin yanina sokulmayi felan.
Annemde sevmez hic, kizkardesimle aramizda 10 yas var, bitisik ikiz gibi oluyoruz bazen.
Ondan bile rahatsiz olabiliyor, huy iste, herkes farkli saygi duymak lazim.
Kirilmaklada kendini yipratma, bos ver keyfine bak.
Canin isteyince musait zamanlarda sen yaklas esine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…