Çok büyük bir dedim var

Akıl verin yardım edin nolursunuz :(

• Biliyorum zaman diyeceksiniz

OY: 2 50,0%
  • Ya da hediye al affettir diyeceksiniz

OY: 2 50,0%

• Ankete Katılan
    4

Dnzzynp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
2
0
1
34
Erkek arkadaşımla yaklaşık 2 gün öncesine kadar tartıştık patronumun oğlu beni iş yerin çağırdı ve kız çocuğuyuz sonuçta herkes namusunu korumak ister. Ben bi sağlık doktorun yanında çalışıyorum türkçe biraz bozuk idare edin. Ama bu doktor 65 yaşlarında ve erkeklerde ne oluyorsa bilmiyorum 50 sinden sonra bi coşma bocalama dönemlerine giriyorlar annem ve babam ben 6 yaşımdayken boşandılar ve babam kaçıncı evliliğini yaptı bilemiyorum sorun şu. Patronumla konuşurken nişanlım beni telefonla aradı açamadım herşeyi farklı algıladı :( saçma sapalak düşünmemesi gereken şeyler düşündü ister istemez güven gitti ne yapmalıyım ayrıca o patronum dediğim 65 yaşındaki azgın tekeden şikayetçi oldum bana biriniz akıl versin şimdi nişanlım bana yargısız infaz yaptı yapmadığım birşeyle beni suçladı kırgın sinirli ve konuşmuyor lütfen rica ediyorum bi kisi yazsın en azından

Nişanlınız size inanmıyor mu? Güven olmayan bi ilişki bi evlilik?

Bilemiyorum hediyeyi barışmayı bırakın da ilerisini nası bi adamla evlendiğinizi bi düşünün isterseniz

ne dıyorsun ya :olamaz:
bak ben sana cevaplıyım :KK64:

patronun oglu sevgılını sevgılın patronunun azgın tekesı 65 den sonra cosmus baban kacıncı evlılık aaa annen nerdeymıs buralardamıymıs bılememıs ıste naaapppsın sevgılın yanlıs anlamıs :-)

anladın mı ?:süslü:

ne zamanı ne hediyesi sana güvenmeyen insanla işin olmasın dön aranı git

Erkek arkadaşımla yaklaşık 2 gün öncesine kadar tartıştık patronumun oğlu beni iş yerin çağırdı ve kız çocuğuyuz sonuçta herkes namusunu korumak ister. Ben bi sağlık doktorun yanında çalışıyorum türkçe biraz bozuk idare edin. Ama bu doktor 65 yaşlarında ve erkeklerde ne oluyorsa bilmiyorum 50 sinden sonra bi coşma bocalama dönemlerine giriyorlar annem ve babam ben 6 yaşımdayken boşandılar ve babam kaçıncı evliliğini yaptı bilemiyorum sorun şu. Patronumla konuşurken nişanlım beni telefonla aradı açamadım herşeyi farklı algıladı :KK43: saçma sapalak düşünmemesi gereken şeyler düşündü ister istemez güven gitti ne yapmalıyım ayrıca o patronum dediğim 65 yaşındaki azgın tekeden şikayetçi oldum bana biriniz akıl versin şimdi nişanlım bana yargısız infaz yaptı yapmadığım birşeyle beni suçladı kırgın sinirli ve konuşmuyor lütfen rica ediyorum bi kisi yazsın en azından

Yukarda yazdığın seçenekleri nişanlının düşünmesi lazım seni neyle suçluyo sen neye takılmışsın namusun söz konusu farkındamısın

Şimdi patronun baban gibi azgın tekeymiş.
Patronun oğlu seni neden çağırdı? Patronun yanında nişanlının araması ve açmamanın patronun oğlunun seni çağırmasıyla ne alakası var.
Sen neden sapık olduğuna inandığın bir adamın yanında çalışmaya devam ediyorsun?
Nişanlın senin sözüne inanmıyor ise zaten tırt. Fakat azgın tekenin azgın teke olduğunu biliyorsun. Nişanlınmıdır erkek arkadaşınmıdır nedir bilmem o insan evladı azgın tekenin yanında çalışmaya devam etmenden rahatsız olabilirki bu da normal... Fakat namusuna dil uzatacak kadar namus meraklısıysa ardında bırakman yararına olacaktır.

Madem yanlış anladı sevgilin ne diye şikayet ediyorsun patronunu?
Madem şikayet edilebilecek bişey yapıyor sana, neden orada çalışıyorsun?

Ay madem azgın teke neden yanında çalışıyorsun ayıptır söylemesi? Konudan hiçbir şey anlamadım

şimdi durumu şöyle anlatayım o işten dün itibarıyla ayrıldım geri dönmemek üzere ayrıldım işe gireli 1 veya 1,5 ay oldu en fazla ben o adamın böyle şeyler yapacağını hiç düşünmedim ama erkek milleti güvenemiyoruz. Patronun oğlu birşeyler sezmiş benim rahatsız olduğumu ve bir sıkıntım olduğunu hissetmiş beni işe alan patronun oğlu zaten aslında bunu hisseden ve sezen patronun karısı diyorki oğluna Zeynep te birşeyler var bir konuda rahatsız yanına çağır konuş diyor o sebepten dolayı zaten ben adamın oğluyla görüştüm. nişanlıma gelince patronun oğluyla görüştürdüm bana güvenmemezlik adam yüzünden ama görüştürdüm ikisini de konuştular sorun çözüldü bu memlekette bu kadar kendini bilmez sapık adam varken iş bulmak gerçekten çok zor yine işsiz kaldım fakat huzurluyum sözle taciz eden yok başka bişi de yok

Sevgilin sana inanmiyorsa birak yaa güven olmayan iliski mi olur?
Patronun kötü çıktı diye seni suçlayamaz ki
Valla senin sevgilide is yok

şimdi durumu şöyle anlatayım o işten dün itibarıyla ayrıldım geri dönmemek üzere ayrıldım işe gireli 1 veya 1,5 ay oldu en fazla ben o adamın böyle şeyler yapacağını hiç düşünmedim ama erkek milleti güvenemiyoruz. Patronun oğlu birşeyler sezmiş benim rahatsız olduğumu ve bir sıkıntım olduğunu hissetmiş beni işe alan patronun oğlu zaten aslında bunu hisseden ve sezen patronun karısı diyorki oğluna Zeynep te birşeyler var bir konuda rahatsız yanına çağır konuş diyor o sebepten dolayı zaten ben adamın oğluyla görüştüm. nişanlıma gelince patronun oğluyla görüştürdüm bana güvenmemezlik adam yüzünden ama görüştürdüm ikisini de konuştular sorun çözüldü bu memlekette bu kadar kendini bilmez sapık adam varken iş bulmak gerçekten çok zor yine işsiz kaldım fakat huzurluyum sözle taciz eden yok başka bişi de yok

Kısacası patronun seni sözle taciz mi etti? En önemli kısmı atladığın için kimse anlamıyor.

Back
X