- 27 Mayıs 2015
- 312
- 179
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aah canım yaaa allah yardımcın olsun sabırlar versin.ama ne mutlu ona gözün gibi bakmışın.elinden geleni yapmışın.orayamı götürseydim bunumu yaptırsaydım diye bişey içinde kalmamıştır.Rabbim yardımcın olsun.Arkadaslar merhaba hepinizden Allah razi olsun biz ailecek cok zor gunler gecirdkk bebegim bir suru problemle dunyaya geldi ve 9 ameliyat gecirdi hergun yogun bakim kapilarinda bekledim 7a y evime girmedim hep dua ettim bogazini deldiler yavrumhn nefes alamadi agizdan beslenemedi midesine tup taktilar hergun ameliyathane kapilarindaydim.ama inaniyordum cikicaktik hastaneden.trekeostomi ve gastrostomi ile evimize ciktik.bir suru cihazlar tuplerimiz.hersey yoluna girdi evimize geldik. oturmaya gulneye ve hatta agizdan beslenmeye basladik geceleri hic uyumadan baktim ona hergun hastanelerdeydim daha tanisi bile konulamamisti yawrumun hic isyan etmeden sabirla iyilesicek umuduyla baktim.surekli morarirdi.aspire ederdim agizdan yemegi ogrettim gozumun onunden ayirmadim.hicbir sosyal hayatim kalmamisti hayatim kalmamisti ama ben onla cok mutluyfum.hasta bi cocuk olmasina ragmen ailecek hicbirimiz hasta gozuyle bakmadik ona. bir gun aniden ateslendi atesi dusmedi hemen hastaneye goturdum yogun bakima alicaz annesi dedi doktor yalvardim vermem dedim dogdugunda aldinuz 7 ay bana vermediniz ne koklayabildim ne emzirebildim yogun bakima aldilar 2 gun sonra vericez dediler ve solunum yetmezliginden ertesi gun kaybettim kizimi cok ama cok zor yazdiklarim yasadiklarimin yarisi 1 ay oldu kizim vefat oleli halen kendimi toplayamadim evin her yeri o kokuyor cok ozledim rabbim hicbir anneye evlat acisi gostermesin....
okurken ellerim dondu. yazamadım bir süre. sabahın altısını nereden okudum ben bu yazıyı.Kizlar benim hikayem cok uzun tup bebekle hamile kaldim.Ama hic sevinemedim gebeligin 13.haftasinda sternal kleft(iman tahtasinin olmamasi)tanisi konuldu ve tahliyr onerildi.hamileyken bu ameliyatlari yapan doktoru buldum ve bunun icin bebek aldirilmaz ben bu bebegi yasatirim dedi.Bu konusmadan sonra tahliyeden vazgectim bebegi dogurdum bebegim bir suru anomali ilr dogdu agiz ici kitle gogus kafesi yok kalbi delik ultarasonda gozukmeyen bir suru sey.dogar dogmaz ameliyata alindi gogus kafesinden ve agzindan tam 5 kez ameliyat oldu 4 aydir yogun bakimda her yeri delik desik oldu yawrumun solunum duzelmiyor solunum cihazi aldirdi hastane bize bu sekilde eve gidicekmisiz iyilestiremediler yawrumu nasil yaparim nasil bakarim pskilojik olarak zaten coktum hergun agliyorym nasil dua etmeliyim bilmiyorum hayata nasil bakmaliyim vicdan azabida cekiyorum aldirsamiydim diye siz olsaydiniz ne yapardiniz
cnm allahım sabır versin seni çok zor şeylerle sınamış ama sen cesaretini umudunu hiç kaybetmeden bakmışsın yavruna..allahım geri aldıysa vardr onda da bi hayır..doğurup çöpe atanlar senin gibi anneleri örnek alıp annelik öğrenmeli..Arkadaslar merhaba hepinizden Allah razi olsun biz ailecek cok zor gunler gecirdkk bebegim bir suru problemle dunyaya geldi ve 9 ameliyat gecirdi hergun yogun bakim kapilarinda bekledim 7a y evime girmedim hep dua ettim bogazini deldiler yavrumhn nefes alamadi agizdan beslenemedi midesine tup taktilar hergun ameliyathane kapilarindaydim.ama inaniyordum cikicaktik hastaneden.trekeostomi ve gastrostomi ile evimize ciktik.bir suru cihazlar tuplerimiz.hersey yoluna girdi evimize geldik. oturmaya gulneye ve hatta agizdan beslenmeye basladik geceleri hic uyumadan baktim ona hergun hastanelerdeydim daha tanisi bile konulamamisti yawrumun hic isyan etmeden sabirla iyilesicek umuduyla baktim.surekli morarirdi.aspire ederdim agizdan yemegi ogrettim gozumun onunden ayirmadim.hicbir sosyal hayatim kalmamisti hayatim kalmamisti ama ben onla cok mutluyfum.hasta bi cocuk olmasina ragmen ailecek hicbirimiz hasta gozuyle bakmadik ona. bir gun aniden ateslendi atesi dusmedi hemen hastaneye goturdum yogun bakima alicaz annesi dedi doktor yalvardim vermem dedim dogdugunda aldinuz 7 ay bana vermediniz ne koklayabildim ne emzirebildim yogun bakima aldilar 2 gun sonra vericez dediler ve solunum yetmezliginden ertesi gun kaybettim kizimi cok ama cok zor yazdiklarim yasadiklarimin yarisi 1 ay oldu kizim vefat oleli halen kendimi toplayamadim evin her yeri o kokuyor cok ozledim rabbim hicbir anneye evlat acisi gostermesin....
Kizlar benim hikayem cok uzun tup bebekle hamile kaldim.Ama hic sevinemedim gebeligin 13.haftasinda sternal kleft(iman tahtasinin olmamasi)tanisi konuldu ve tahliyr onerildi.hamileyken bu ameliyatlari yapan doktoru buldum ve bunun icin bebek aldirilmaz ben bu bebegi yasatirim dedi.Bu konusmadan sonra tahliyeden vazgectim bebegi dogurdum bebegim bir suru anomali ilr dogdu agiz ici kitle gogus kafesi yok kalbi delik ultarasonda gozukmeyen bir suru sey.dogar dogmaz ameliyata alindi gogus kafesinden ve agzindan tam 5 kez ameliyat oldu 4 aydir yogun bakimda her yeri delik desik oldu yawrumun solunum duzelmiyor solunum cihazi aldirdi hastane bize bu sekilde eve gidicekmisiz iyilestiremediler yawrumu nasil yaparim nasil bakarim pskilojik olarak zaten coktum hergun agliyorym nasil dua etmeliyim bilmiyorum hayata nasil bakmaliyim vicdan azabida cekiyorum aldirsamiydim diye siz olsaydiniz ne yapardiniz
Yazdıklarınız ve yaşadıklarınız bir insan için hatta bir anne için o kadar zor ki ama siz şükürler olsun ki isyan etmemekle ve bebeğinizı aldırmamaklâ ve de doğduktan sonra ondan vazgeçmemekle çok doğru ve de güzel bir davranış sergilemissiniz rabbim Size sabırlar güç kuvvet versin bebeğiniz inşallah Size şefaatci olacak üzülmemek elde değil siz bir annesiniz kimse bunu sizden isteyemez ama unutmayın bebeğiniz melek oldu ve annesine şefaatci olacak Allahın izniyle..Arkadaslar merhaba hepinizden Allah razi olsun biz ailecek cok zor gunler gecirdkk bebegim bir suru problemle dunyaya geldi ve 9 ameliyat gecirdi hergun yogun bakim kapilarinda bekledim 7a y evime girmedim hep dua ettim bogazini deldiler yavrumhn nefes alamadi agizdan beslenemedi midesine tup taktilar hergun ameliyathane kapilarindaydim.ama inaniyordum cikicaktik hastaneden.trekeostomi ve gastrostomi ile evimize ciktik.bir suru cihazlar tuplerimiz.hersey yoluna girdi evimize geldik. oturmaya gulneye ve hatta agizdan beslenmeye basladik geceleri hic uyumadan baktim ona hergun hastanelerdeydim daha tanisi bile konulamamisti yawrumun hic isyan etmeden sabirla iyilesicek umuduyla baktim.surekli morarirdi.aspire ederdim agizdan yemegi ogrettim gozumun onunden ayirmadim.hicbir sosyal hayatim kalmamisti hayatim kalmamisti ama ben onla cok mutluyfum.hasta bi cocuk olmasina ragmen ailecek hicbirimiz hasta gozuyle bakmadik ona. bir gun aniden ateslendi atesi dusmedi hemen hastaneye goturdum yogun bakima alicaz annesi dedi doktor yalvardim vermem dedim dogdugunda aldinuz 7 ay bana vermediniz ne koklayabildim ne emzirebildim yogun bakima aldilar 2 gun sonra vericez dediler ve solunum yetmezliginden ertesi gun kaybettim kizimi cok ama cok zor yazdiklarim yasadiklarimin yarisi 1 ay oldu kizim vefat oleli halen kendimi toplayamadim evin her yeri o kokuyor cok ozledim rabbim hicbir anneye evlat acisi gostermesin....