Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok evlenmek istemişti çok üzülecek hayalleri yıkalcK ondan üzüldüm
Çok iyi biriydi ondan içim içimi yiyor.
Bu söze hastayım zaten" Kimse benim ahımı almasın tutar" derkenPsikolojik olarak baskı altına almaya çalışıyor. Mecbur hissetmenizi istiyor.
Kesinlikle kendisi de 25 yaşında olsaydı bu kadar evlilik isteyip kızın üstüne düşer miydi hiç sanmıyorumKendisinden 15 yaş küçük genç bir hanım bulmuş, tabii evlenmek ister.
Ama her istediği şeye ulaşamayacağını o yaşa kadar çoktan öğrenmiştir.
Kimse üzüntüden ölmez yani merak etmeyin. Baştan hataymış zaten bu ilişki.
Ben de beni aldatan hakaret küfür eden birinden ayrıldığımda baya vicdan yaptırmıştı bana. Ben de acaba günaha girdim mi diyordumMerhaba arkadaşlar. Kendimden 15 yaş büyük biriyle iliskim vardı kendisi cok iyi kalpli dinine düşkün biri. Hiç kırmadı üzmedi beni. Durumları iyi denemez orta halli biiri. Brnde 25 yaşındYım şu zamana kadar kimsenin kalbini kırdıgımı hatırlamam. Ailem bu ilişkiyi istemwdi karşı cıktı ben cok direndim basta ama sonra aileme sırt ceviremedim bana göre olmadıgını anladım(yaş ve eğitim anlamında. Hadi eğitim önemli değilde yaş bakımından sonradan hak verdim) başta niyetim evlilikti mutluyduk ama sonradan uzaklaştım onun icin işten bile ayrıldım işimsen oldum beni görüp üzülmesin diye simdi kırmadan ayrılmaya calısıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum hep evlilikten konuşuyor. Ben görüşmüyorum hep bahane uyduruyıeum ama cok üzülüyor. Ya beddua ederse bana cok korkuyorum geçen bana dediki kimse benim ahımı almasın tutar dedi. Napıcam cok üzgünüm kırmadan nasıl ayrılınır
ederse etsin.azıcık aklını başına topla kızımŞimdi mi geldi aklına derse ne olacak. Cok merhametli biriyim üzülsün asla istemiyorum ama evlenmekte istemiyorum beddua eder diye korkuyorum![]()