Çok büyük Günaha mı girdim?

"Ya beddua ederse çok korkuyorum" diyorsunuz ya işte adam bu hassas noktanızı fark etmiş onu bırakmayın diye kullanıyor. Siz de çok iyi adam diye üzülüyorsunuz:işsiz:

Ayrıca benim ahım tutar ne demektir ya öyle şey mi olur. Bu kadar iyi niyetli olup bu kadar kolay suçluluk duymayın. Ortada suçluluk duyacak bir durum yok. Başta hoşlanmışsınız sonradan ailenizin de etkisiyle olmayacağını anlamışsınız ne var bunda suçluluk duyacak?

Kendisini terk etmeyin diye sizin korkunuzu fark edip bunu kullanan saçma adam için de üzülmeye gerek yok.

Çok evlenmek istemişti çok üzülecek hayalleri yıkalcK ondan üzüldüm

Kendisinden 15 yaş küçük genç bir hanım bulmuş, tabii evlenmek ister.
Ama her istediği şeye ulaşamayacağını o yaşa kadar çoktan öğrenmiştir.
Kimse üzüntüden ölmez yani merak etmeyin. Baştan hataymış zaten bu ilişki.

Her iliski evliliklemi sonuclaniyor bu psikolojiden cikin bence cok gereksiz daha fazla uzatmadan ayrilin. Cok iyi biriyse ayriligi olgunlukla kabullenmesi gerekir zaten

Ailem uygun görmedi ben de artık onlara hak veriyorum şu an sorun olmasa da ilerde yaş problem olacak diyeceksin kestirip atacaksın.. Bence karşındaki kişi boşanmış çoluklu çocuklu biriydi ve ailen onun için karşı gelmiş gibi geldi bana..

Günaha vs inanmıyorum ama adama kendinizi sevdirip ümit vermişsiniz sonrada duygularıyla başbaşa bırakıyorsunuz yani çok iyi birşey değil bu size aynısını yapmasalar nasıl hissedersiniz.
Ama olmuyacaksa kesin bi şekilde bitirin bari hemen de daha fazla acı çektirmeyin kimseye.

" Kimse benim ahımı almasın tutar" derken :işsiz: Psikolojik olarak baskı altına almaya çalışıyor. Mecbur hissetmenizi istiyor.
Bu söze hastayım zaten
İlişkiyi yürütemeyip ayrılanların çoğu bu lafa sarılıyor

Birine iftira atarsan aldatırsan dolandırırsan bilerek onu kullanırsan ahı tutar mı diye korkarsın öbür türlüsünden niye korkayım
Her ilişkiyi evlilikle sonlandırma zorunluluğu mu var

Kendisinden 15 yaş küçük genç bir hanım bulmuş, tabii evlenmek ister.
Ama her istediği şeye ulaşamayacağını o yaşa kadar çoktan öğrenmiştir.
Kimse üzüntüden ölmez yani merak etmeyin. Baştan hataymış zaten bu ilişki.
Kesinlikle kendisi de 25 yaşında olsaydı bu kadar evlilik isteyip kızın üstüne düşer miydi hiç sanmıyorum

ailenizin kesinlikle karsi ciktigini sizinde ne yaparsaniz yapin ikna edemediginizi daha fazla karsi cikmanizin bir anlami kalmadigini ayrilmak zorunda oldugunuzu anlatabilirsiniz
ah edecek ah alacak bir durum yok
herkes bana ah etmesin diye gorustugu insanla evlenseydi ohooo burda ne konular acilirdi

Merhaba arkadaşlar. Kendimden 15 yaş büyük biriyle iliskim vardı kendisi cok iyi kalpli dinine düşkün biri. Hiç kırmadı üzmedi beni. Durumları iyi denemez orta halli biiri. Brnde 25 yaşındYım şu zamana kadar kimsenin kalbini kırdıgımı hatırlamam. Ailem bu ilişkiyi istemwdi karşı cıktı ben cok direndim basta ama sonra aileme sırt ceviremedim bana göre olmadıgını anladım(yaş ve eğitim anlamında. Hadi eğitim önemli değilde yaş bakımından sonradan hak verdim) başta niyetim evlilikti mutluyduk ama sonradan uzaklaştım onun icin işten bile ayrıldım işimsen oldum beni görüp üzülmesin diye simdi kırmadan ayrılmaya calısıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum hep evlilikten konuşuyor. Ben görüşmüyorum hep bahane uyduruyıeum ama cok üzülüyor. Ya beddua ederse bana cok korkuyorum geçen bana dediki kimse benim ahımı almasın tutar dedi. Napıcam cok üzgünüm kırmadan nasıl ayrılınır
Ben de beni aldatan hakaret küfür eden birinden ayrıldığımda baya vicdan yaptırmıştı bana. Ben de acaba günaha girdim mi diyordum 🤣🤣🤣

Annenin ve babanın sözlerine sakın sırt çevirme onlar bizlerin görmediklerini görüyorlar hayırlısını dile ve büyüklerin sözünü dinle aşk sevgi olarak bakma herşeye herşey bundan ibaret değil ve evlilik çok önemli birşey şimdiden hakkında hayırlısı

Ne alaka canım ya. Olmuyorsa olmuyordur, zorla mı yasayacaksin ilişkiyi.

Back
X