• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çabuk sinirleniyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi serakana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

serakana

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlarım
tanıdğım bir insan var onun her hareketi beni sinir ediyo ve onu görmek zorundayım ya sinir oluyorum ne yapıcam ben:(:kızgın:Çok üzgünüm çoookkötükedihüso

görmemezlıkten gel..konusmalarını duymamazlıktan gel..varlığını yoksay

ınsan deger verdıgı kısılern yapdıklarıyla ılgılenır sınır oldugun bırısını neden takıyosun kı canın uzmeyesınırlerını tepmeye degremı hayır ozaman saallla yaw 3 gunlkuk dunya

konuyu özel duyurularda açmışsın arkadaşım duyduk duydukk hihoyyyt
sinirlenmeyin ,görmezden gelin..

bence onu görmezden gelmeye ve gıcık olmaktan vazgeçmedikçe bu işin içinden çıkamazsın
sana söylim her hareketi batar yoksa
fitil olursun iyice..tak çare görmezden gelmek rahat olabilmek..

merhaba arkadaşlarım
tanıdğım bir insan var onun her hareketi beni sinir ediyo ve onu görmek zorundayım ya sinir oluyorum ne yapıcam ben:(:kızgın:Çok üzgünüm çoookkötükedihüso

sinir olmamaya çalışacak, kendi kendine,sakin olmak için telkin vereceksin.başka yapacak birşeyin yok.

merhaba arkadaşlarım
ah canım benimde başıma gelmişti böyle abuk bir olay. aynı ortamda olduğundan ilişkini birden kesip atamıyorsunda. zor oluyor. hele laubali bir tipse çok fena çok. bence mesefe koy araya. fazla yüz göz olma. saygısızda davranma. zamanla gözüne batmamaya başlar.

Back
X