• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok canım daralıyo :(

Kelebek_Etkisi_22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
4
0
1
31
İstemediğim bir şey olunca çok canım daralıyo.Özellikle kalbim.Tüm sıkıntılar oraya yükleniyo.Beyfendiyle ayrıldık.Malum uzakmış.Sinirimle onu istemediğimi söyledim.Yapamıyosa çelişkiye gerek yok daha çok mutsuz oluyorum.En azından uzak kalır diye.Ama dün biri aradığında kalbim öyle bi attı ki.Tabi o olmayınca üzüldüm.Çok da sinirliyim.Pişman olup geri dönmesini hiç istemiyorum.en son geldiğinde canı fazla yanarak gelmişti.Başlamak istemiyodum ama canına kıymak istedi.Yaptımda dedi barışcam dedimde hastaneye gitti.Şimdi aynı şeyi yaşamak istemiyorum.Onunla tekrar barışırsam asla mutlu olamam adım gibi biliyorum.Karaklılığımı belirten mesajda attım İnşallah işe yarar.Canım yanıyo ama geçiceğini biliyorum.Daha öncedende acı çektim ama geçti.Bu da geçer.Tek istediğim beni sevmiyo olduğunu bilmek olucak olmadı artık kendimden soğutmak için elimden geleni yaparım.Ne yapıcam hiç bilmiyorum :( çok sinirliyim befendinin keyfide yerinde gibi duruyo

Boyle beyefendiye de, keyfine de , acisina da, unutmasina da....baslarim.Bu kadarini her yerde bulursun.takma.dedigin gibi gecer

Can sıkılır ruh daralır :KK45: Şimdi anlamadım terk mi edildiniz yoksa siz mi ayrıldınız ? Ya da ayrılmaya mi çalışıyorsunuz ? İntihar ettiyse nasıl ölmemiş ? Hem uzak diye şikayet ediyor hem neden ayrılmak istemiyor ? Seviyorsanız neden soğutmak istiyorsunuz ? Sevmiyorsaniz neden caniniz daralıyor ?

Boyle beyefendiye de, keyfine de , acisina da, unutmasina da....baslarim.Bu kadarini her yerde bulursun.takma.dedigin gibi gecer

Sinirlendiğim yapamıyosan gelme.Çelişkilerden nefret ediyorum.Belkide unutucaktım onu.Ne olduğunuda söylemiyo araya mesafe giriyo olay çıkartınca suçlusu ben oluyorum.İnşallah geçer ki geçicekte ama İnşallah ondada geçer vicdanen rahatsız olmak istemiyorum hiç

Can sıkılır ruh daralır :KK45: Şimdi anlamadım terk mi edildiniz yoksa siz mi ayrıldınız ? Ya da ayrılmaya mi çalışıyorsunuz ? İntihar ettiyse nasıl ölmemiş ? Hem uzak diye şikayet ediyor hem neden ayrılmak istemiyor ? Seviyorsanız neden soğutmak istiyorsunuz ? Sevmiyorsaniz neden caniniz daralıyor ?

İçimi dökmek istedim sadece konuşcağım kimse yok şuan.Ben olay çıkarıyodum ilgisiz diye mesafeli oluyodu bazen uzaklığı dert ettiği için aramız bozuktu kendisi bitirmiyo çelişkide bırakıyo böyle olucaksa bitsin dedim bende biticek bi ilişki gibi gözüküyodu zaten mutlu olamadığım şeyler vardı kendimce ama yine de seviyodum off:'(

Back
X