çok canım sıkkın bugünlerde...

eşim birkaç gündür ilgilenmiyor benimle sizce neden olabilir... ona ihtiyacım olduğunu bildiği halde sırtını dönüp uyuyabiliyor... offff yaaa

tabiki bir erkeğin kafasından neler geçtiğini bilemeyiz biraz kendini dinlemek istemiş olabilir ya da sıkıntısını şu an için paylaşmaya hazır değildir belki
lütfen sakin olalım ve sabır edelim hemen kafamızda kurmayalım suçlamayalım yaftalamayalım
biraz bekleyelim

Bu tarz olayları tek taraflı okumaktan sıkıldım artık.Allah aşkına sorduğunuz soruyu bir düşünün .eşim benle ilgilenmiyor bikaç gündür neden olabilir? Evde yaşayan sensin :) Sorunlarınızı bilen sensin, hiçbişey anlatmadan seninle neden ilgilenmedigine cevap vermek senin açıdan kötülük olur aklında olmayan çoğu şey aklına girer anlatabildimmi :)

Bu tarz olayları tek taraflı okumaktan sıkıldım artık.Allah aşkına sorduğunuz soruyu bir düşünün .eşim benle ilgilenmiyor bikaç gündür neden olabilir? Evde yaşayan sensin :) Sorunlarınızı bilen sensin, hiçbişey anlatmadan seninle neden ilgilenmedigine cevap vermek senin açıdan kötülük olur aklında olmayan çoğu şey aklına girer anlatabildimmi :)

aynen :))) hıcbırsey anlatmadan nası yardımcı olmamızı beklıyosunuz..sadece sızın ıcın soylemıyorum bı cok kısı boyle sorular soruyo..

Back
X