Çok Canım Sıkkın Kızlar Bi Bakar Mısınız

bikedimbileyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
9
1
36
35
İçel Mersin
Yeni bir sevgilim var teklifini dün kabul ettim ilk defa buluşmuştuk , dudağıma bi öpücük kondurdu ama masum minicik bir öpücük tabi biraz keyfim kaçtı ama ses çıkarmadım bugünde göğüs ölçülerimi sormaya başladı kızdım haddini aşıyosun dedim özür diledi , beni sevdiğini söylüyo ben ona bu konuları git başkasıyla konuş dediğimde ben seni seviyorum dedi ama ona güvenemiyorum canım çok sıkkın. Bana bi akıl verin , konuyu yanlış yere açtıysamda özür dilerim bu sitede yeniyim çünkü :5::25:

Gerçekten çok rahatsız edici bir davranış.

Dün sevgili oldunuz ardından dudağına öpücük kondurdu, göğüs ölçülerini sordu ve seni sevdiğini söyledi.

Üçüne de ayrı ayrı şaşırdım.

Yaşı kaç bilmiyorum ama olgun bir insan değil.

Böyle b,r durumda ben de kendimi kötü hisseder,soğurdum.

Gerçekten çok rahatsız edici bir davranış.

Dün sevgili oldunuz ardından dudağına öpücük kondurdu, göğüs ölçülerini sordu ve seni sevdiğini söyledi.

Üçüne de ayrı ayrı şaşırdım.

Yaşı kaç bilmiyorum ama olgun bir insan değil.

Böyle b,r durumda ben de kendimi kötü hisseder,soğurdum.

evet bende aynı duyguları hissediyorum :43:

1 gündür sevgilisiniz sana göğüs ölçünü soruyor ? Tuhaf demekki aklını başka yerlerine çalıştırıyor canım sen uzaklaş bundan bugun bunu soran yarın neler yapar kimbilir.

Son düzenleme:
Yeni bir sevgilim var teklifini dün kabul ettim ilk defa buluşmuştuk , dudağıma bi öpücük kondurdu ama masum minicik bir öpücük tabi biraz keyfim kaçtı ama ses çıkarmadım bugünde göğüs ölçülerimi sormaya başladı kızdım haddini aşıyosun dedim özür diledi , beni sevdiğini söylüyo ben ona bu konuları git başkasıyla konuş dediğimde ben seni seviyorum dedi ama ona güvenemiyorum canım çok sıkkın. Bana bi akıl verin , konuyu yanlış yere açtıysamda özür dilerim bu sitede yeniyim çünkü :5::25:

Tatlim bu kadar iyi niyetli olma teklifini kabul ettiğin ilk gün seni dudağında öpüyor ikinci gün göğüs ölçünu soruyor böyle bir zihniyetle sağlıklı bir ilişki kurabilecegini senin için doğru kişi olabileceğini düşünme sakin ve her seni seviyorum diyene de inanma kaldi ki gerçekten aşkından ölse ne değişir sana ve senin değerlerine saygısı olmadıktan sonra?

Göğüs ölçünü mü sordu. çok komik 15 16 yaşında mısınız dicektim ki 18 çıktın. Hayatında hiç canlı meme gördün mü diye sor sen de ona :1:

Hay ya rabbim. Kızım hormonları tavan yapmıştır bu oğlanın. buluştuğunuzda da dikkat et. Elini falan tuttuğunda ereksiyon olur mazallah.. :51:

Sen en iyisi biraz mesafe koy ağırdan al. Canı isterse artık.

gögüs ölçünü sorarak niyetini belli etmiş. seviyorsan mesafeli davran ama değişmez bence bir kere yüz versen astarını ister gibi :/

Çocuk nıyetını acık acık bellı etmıs canım yol yakınken don sen . hadı opucuk neysede gogus olculerını sormak ne demek . Bı arkadasımında vardı böyle bı sevgılısı ılkgunden degılde zaman gectıkde böyle sorular sorup vücudu hakkında yorum yapan . Ama arkadaşım 26 adam 30 yasındaydı . arkadaşım bağlantısını hemen koparmıştı . Sanada aynısını tavsıye ederım canım .

Erkek arkadışının yaşı sanım 15-25 arası.
Birtanem sana erkekler kadınlar seks ve aşk dörtlemesi hakkında hayatın boyunca kulağına küpe edeceğin net birşey söyleyeyim:

Erkeler sekse ulaşmak için aşkı kullanırlar , kadınlar aşka ulaşmak için seksi.
Anlamışsındır ne demek istediğimi ;)

Niyetini en başından belli ettiği için şanslı sayılırsın haddini bildir ve ondan uzaklaşman en doğrusu yoksa iş farklı boyuta gider.

Back
X