çok canım sıkkın ve içimde yaşıyorum herşeyi...

se_yu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
71
0
86
43
Bursa
2 aylık bir medikal dükkanımız var eşimle ben ilgileniyoruz. eşim çalışmak istiyorum diye bana açtı.kendisi mühendis başka işi var bana da yardımcı oluyor tabiki burdayken. şuan italya da. 2 yaşında bir oğlumuz var. ona ablam bakıyor artık bakamayacağını çocuğunun derslerini yaptıramayacağını söylüyor kursa yollamak istiyor 400 tl miş, eşime söyleyince daha yeni iş kurduk hani ailen çocuğa bakacaktı diyor ben onların çocuğu için 400 tl veremem zaten kazanmıyoruz görüyosun bitanem diyor. kreşe verelim gelince diyor. bu arada da ablam bana dır dır edip duruyor,, üzülüyorum hem de çook üzülüyorum.
haklı çünkü kira 1900, muhasebe falan bisürü gider bize göre yani.
herşey çook güzel olacak diye umut ettim şimdiye kadar, ama satışlarım azalmaya başladı. ne yapabilirim diye düşünüyorum sürekli, dükkanda da yalnızım sürekli, daha iyi olunca işlerimiz bi elemen alıp doktor çalışması yapmamız lazım. şu an onu da pek yapamıyoruz.
dün ihaleye gittim ondan da zarfda ki bir hatadan dolayı elendik. emekle hazırladığımız öyle açılmadan kenara konulduğunu görünce ve bişey yapamayınca gözlerim doldu.. ihaleden çıkınca dayanamadım ağladım. sabaha karşı 5 de kalktım o ihaleye yetişebilmek için. arabayla çocuğu bırak, otobüse yetiş ve sonu hüsran. şimdi de bayisi olduğumuz firma telefonda size çok kızıyorum ihaleyi kaçırdınız demez mi! eşim dün görüşmüş kendisiyle bizde yeniyken çook hatalar yapmış demiş.öğrenirsiniz demiş,, bana niye böyle konuştuysa.. ben de çok üzüldüm isteyerek yaptığımız bişey değil bisürü emek verdik dedim.
yani geldi mi üst üste mi gelir diyim yoksa çözüm bulamıyorum mu diyim..
herşey birgün çoook güzel olacak ama şuan çook zorlanıyorum tek başıma sorunlar ve sorumluluklarla uğraşınca..
az önce iş yerimde ağladım..

Canim benim,
cok zorlu bir surec icinden geciyorsun.
Bu zamanlarda aksine icin kan aglasada yorulsanda cok mutlu gozukmen lazim,
ve enerjini musterilerine yansitman lazimki, tekrar seningulusunu gormek icin gelsinler.
Biraz disini s.k eminim esin dondugunden bunun altindan kalkarsiniz..

canım çook teşekkür ederim.. insan herşeyin bilincinde olsada öyle zor geçiyor ki bazen

umutsuzluğa kapılmak istemiyorum fakat herşey yeni olduğu içinde korkmuyorum da diyemem.

hiç hesapta olmayan sorunlarda çıkıyor bazen nasıl çözüm bulacağıma şaşırdım. kime kızayım ki bu zor dönemde..

eşimle paylaşıyorum fakat o daha mantıklı kararlar vermeyi tercih eden biri. haklı buluyorum tabi onu ama

ablamın dır dırlarını o duymuyo tabi... zaten beni üzen olaylar yaşadığımı bilen ablamda canmı sıkıyor..

hayatta herşeyin çözümü vardır bu zorluklarda geçecek birgün ferahlıyacağız ama kırıcı şeyler yaşamak istemiyorum ailemle...

1900 kira mı! :18: Daha uygun bir yer bulamaz mısınız?

hastane karşısında olmamız iyi olur satışlarımız için demiştik ama kira bedeli bile çıkmıyor. yeniyiz bekleyelim diyoruz ama çok fazla geliyor kira. 2 ay oldu taşınsak işimizi etkiler mi sizce??

Sevdigin insanlarin arasinda kalmak gercekten cok kotu bisey,
kimse anlayamaz seni, hissettiklerini.
Sen herkesi mutlu etmek icin cabalarken,
baskalari farkina bile varmaz ne kadar zorluk cektiginin.
Senin bence suan yapacagin sey musterilerle muhabbet kurmakki,
ayaklari alissin, birseye ihtiyaclari olmasa bile sirf senin o guzel tebessumun icin gelsinler,
zamanlada ismini duyururlar. En iyi reklam kulaktan kulaga giden reklamdir.
Bunu sakin unutma. Sabret, Allahin izniyle hersey yoluna girecektir.

canım söylediklerin o kadar doğru ki teşekkür ederim..

burada bi eczane var medikal malzemeler satıyor farklı şeyler geliştiğini düşünüyorum. doktor beyin cerrahı istediğim yere yönlendiririm burası özel hastane diyor. şuan sabahtan beri müşteri gelmedi.. gelenlere karşı güler yüzlüyüm ve muhabbet ediyorum herkesle.

yardım et Allah'ım hayırlı müşteriler ver herkeseeeeeeeeeee.......

canım çok iyi anlıyorum seni.Bende yeni işyeri açtım.2-3 ay oluyor.Şuanda kazandığım para giderimin yarısını anca karşılıyor.İşler de durgun tabi.Benimde bazen canıma tak ediyor bütün gün boş boş oturmak.Arada biri geldi mi ya da telefon çaldı mı nasıl hevesle içten ilgileniyorum.Ama zamanla oluyor tabi herşey.Biraz çevre biraz zaman oturcaktır yerine herşey diye düşünüyorum.

aynı şeyleri yaşıyoruz canım benim... bende biri gelince öyle mutlu oluyorum ki..

esnaflık gerçekten çook zormuş. Allah'ım hepimize yardım etsin. sürekli giderler çıkıyor.. satış yapınca şükür diyorum.

çocuğun kreş parası çıkmasaydı biraz daha iyi olacaktı. şimdi ablamda sorun yapıyo...

bizim kiramız fazla geldi bize,, başka biyer düşünmeye başladık inşh.hayırlısı olur.. sizin hangi sektör??

canım bence biraz daha sabredin. zamanla işler açılır. reklam filan da çok önemli bu tür işlerde hatta bir internet sitesi filan açsanız onun da yardımı olur sanki. kiranız bana da çok geldi belki daha uygun bir yere taşınabilirsiniz ama hastane karşısı da mantıklı tabi. siz doktorlarla görüşmeye çalışın, internet yoluyla iletişim kurmanız daha az rahatsız edici olur diye düşünüyorum. umarım her şey ytez zamanda yoluna girer canım

medikalde şu ara herkes öyle cnm ben danışmanlık hizmeti veriyorum bi firmam için ekimde açıklanmasını gerekn ihalelerin 1i iptal oldu 2si hala açıklanmadı
kredi ile ayaktalar şu ara -ihale belli olsa bile ödemesi en az 6 ay zaten-
ihaleleri çok büyük çaplı açıyorlar (hastaneleri birleştirdiler ya satın alımlar için) sonra da o kadar kalem ürünün içinden çıkamıyorlar
bu kadar üzülme yani 1 ihale kaçırdığına
başka bir firmam var üretici onlar ben onlardan agustosta almam gerekn parayı hala almadım bugüne kadar idare ettim. pazartesi gidip şikayet dilekçesi verecem.biliyorum işleri iyi değil ama ben de 4 ay bekledim benim de bir geçimim var...
bence sizin eksiğiniz doktorlara sunum yapmamışsınız -eğer hastaya direk satılan ürünlerden satıyorsanız reklam için bi kaç doktora mutlaka görünmeniz lazım-

teşekkür ederim canım düşünceleriniz benim için önemli. belki tecrübe olarak benden çok fazla kişilersiniz biz daha yeniyiz iş konusunda.

canım Allah yardımcın olsun zor bi dönem tabi ki ama umutsuzluğa kapılma
bi kapı kapanır bi başka kapı açılır
azmini ve umudunu yitirme

çok faydalı bilgiler verdiğiniz için teşekkür ederim.. aslında malzeme aldığım yerlerde durgun olduğunu söylüyor işlerin. ne bilim hem yeni olmak hemde üst üste gelen aksilikler.. çoook şey öğrenmemiz lazım. eşim tanıtım aşamasında bana yardımcı olamıyor kendi işi var çünkü. bende doktorların yanına gidiyorum karşı hastaneye fakat hiçç hiççç yardımcı olmuyolar ben böyle doktorlar görmedim.. anlamadım sorunu. 5 yıl hastanede çalıştım satın alma da. doktorlarla iletişimim süperdi ama burda bi türlü çözmedim çoook üzülüyorum

Son düzenleme:
canım Allah yardımcın olsun zor bi dönem tabi ki ama umutsuzluğa kapılma
bi kapı kapanır bi başka kapı açılır
azmini ve umudunu yitirme

teşekkür ederim canım.. Rabbim cümlemizin işlerini rast getirsin inşh.

doktorların yanına gittim size hitap etmek isteriz, neler bulundurmamızı istersiniz dedim onların hepsini aldım dükkanıma. çeşit bol olsun diye her gelen hastanın olmayanı yazdım gene aldım. ama eksik olan bişeyler var doktorlarla bağım yok ne yapabilirim. merhaba diyip uğruyorum nasılsınız diyorum bardak broşür falan götürdüm daha ne yapabilirim daha fazla ???? ama hergün gitmiyorum gitmelimiyim sizce??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…