Canim benim,
cok zorlu bir surec icinden geciyorsun.
Bu zamanlarda aksine icin kan aglasada yorulsanda cok mutlu gozukmen lazim,
ve enerjini musterilerine yansitman lazimki, tekrar seningulusunu gormek icin gelsinler.
Biraz disini s.k eminim esin dondugunden bunun altindan kalkarsiniz..
1900 kira mı! :18: Daha uygun bir yer bulamaz mısınız?
canım çook teşekkür ederim.. insan herşeyin bilincinde olsada öyle zor geçiyor ki bazen
umutsuzluğa kapılmak istemiyorum fakat herşey yeni olduğu içinde korkmuyorum da diyemem.
hiç hesapta olmayan sorunlarda çıkıyor bazen nasıl çözüm bulacağıma şaşırdım. kime kızayım ki bu zor dönemde..
eşimle paylaşıyorum fakat o daha mantıklı kararlar vermeyi tercih eden biri. haklı buluyorum tabi onu ama
ablamın dır dırlarını o duymuyo tabi... zaten beni üzen olaylar yaşadığımı bilen ablamda canmı sıkıyor..
hayatta herşeyin çözümü vardır bu zorluklarda geçecek birgün ferahlıyacağız ama kırıcı şeyler yaşamak istemiyorum ailemle...
Sevdigin insanlarin arasinda kalmak gercekten cok kotu bisey,
kimse anlayamaz seni, hissettiklerini.
Sen herkesi mutlu etmek icin cabalarken,
baskalari farkina bile varmaz ne kadar zorluk cektiginin.
Senin bence suan yapacagin sey musterilerle muhabbet kurmakki,
ayaklari alissin, birseye ihtiyaclari olmasa bile sirf senin o guzel tebessumun icin gelsinler,
zamanlada ismini duyururlar. En iyi reklam kulaktan kulaga giden reklamdir.
Bunu sakin unutma. Sabret, Allahin izniyle hersey yoluna girecektir.
canım çok iyi anlıyorum seni.Bende yeni işyeri açtım.2-3 ay oluyor.Şuanda kazandığım para giderimin yarısını anca karşılıyor.İşler de durgun tabi.Benimde bazen canıma tak ediyor bütün gün boş boş oturmak.Arada biri geldi mi ya da telefon çaldı mı nasıl hevesle içten ilgileniyorum.Ama zamanla oluyor tabi herşey.Biraz çevre biraz zaman oturcaktır yerine herşey diye düşünüyorum.
canım bence biraz daha sabredin. zamanla işler açılır. reklam filan da çok önemli bu tür işlerde hatta bir internet sitesi filan açsanız onun da yardımı olur sanki. kiranız bana da çok geldi belki daha uygun bir yere taşınabilirsiniz ama hastane karşısı da mantıklı tabi. siz doktorlarla görüşmeye çalışın, internet yoluyla iletişim kurmanız daha az rahatsız edici olur diye düşünüyorum. umarım her şey ytez zamanda yoluna girer canım
medikalde şu ara herkes öyle cnm ben danışmanlık hizmeti veriyorum bi firmam için ekimde açıklanmasını gerekn ihalelerin 1i iptal oldu 2si hala açıklanmadı
kredi ile ayaktalar şu ara -ihale belli olsa bile ödemesi en az 6 ay zaten-
ihaleleri çok büyük çaplı açıyorlar (hastaneleri birleştirdiler ya satın alımlar için) sonra da o kadar kalem ürünün içinden çıkamıyorlar
bu kadar üzülme yani 1 ihale kaçırdığına
başka bir firmam var üretici onlar ben onlardan agustosta almam gerekn parayı hala almadım bugüne kadar idare ettim. pazartesi gidip şikayet dilekçesi verecem.biliyorum işleri iyi değil ama ben de 4 ay bekledim benim de bir geçimim var...
bence sizin eksiğiniz doktorlara sunum yapmamışsınız -eğer hastaya direk satılan ürünlerden satıyorsanız reklam için bi kaç doktora mutlaka görünmeniz lazım-
canım Allah yardımcın olsun zor bi dönem tabi ki ama umutsuzluğa kapılma
bi kapı kapanır bi başka kapı açılır
azmini ve umudunu yitirme
medikalde şu ara herkes öyle cnm ben danışmanlık hizmeti veriyorum bi firmam için ekimde açıklanmasını gerekn ihalelerin 1i iptal oldu 2si hala açıklanmadı
kredi ile ayaktalar şu ara -ihale belli olsa bile ödemesi en az 6 ay zaten-
ihaleleri çok büyük çaplı açıyorlar (hastaneleri birleştirdiler ya satın alımlar için) sonra da o kadar kalem ürünün içinden çıkamıyorlar
bu kadar üzülme yani 1 ihale kaçırdığına
başka bir firmam var üretici onlar ben onlardan agustosta almam gerekn parayı hala almadım bugüne kadar idare ettim. pazartesi gidip şikayet dilekçesi verecem.biliyorum işleri iyi değil ama ben de 4 ay bekledim benim de bir geçimim var...
bence sizin eksiğiniz doktorlara sunum yapmamışsınız -eğer hastaya direk satılan ürünlerden satıyorsanız reklam için bi kaç doktora mutlaka görünmeniz lazım-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?