çok canımı sıkıyor

cerennerec

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
7
0
6
35
İstanbul
dün gece 3 arkadaşım ve annem rüyasında beni görmüşler ve arkadaşlarımın ikisinin rüyasıda aynı. beni aynı erkekle görmüşler olayın ilginç yanı ise şu o adamdan günler öncesinden bahsetmiştim ve bir dahada konusunu açmamıştım bugün bayağı şok yaşadım arkadaşlarım rüyalarını anlatınca

Öyle üstünkörü anlatmissin ki.
Hicbir şey anlamadim:ssz:

yeni tanıştığım biri vardı ve bi kaç kişiye bahsetmiştim sadece ve günler geçti bahsetmemin üstünden bugün aniden arkadaşlarım dün gece beni rüyada o adamla gördüklerini söylediler diğer arkadaşım ve annemde benle ilgili rüya gördüklerini söylediler ama o adamla ilgili değil onların rüyası. aynı gece 4 kişinin beni rüyada görmesi ve 2 kişinin aynı rüyayı görmesi beni düşündürttü

Tesadüf, abartma, biri yolu açtı mı başlıyor
Eşimi de 3 kişi geçen hafta Bursaya yaptığımız gezi yolunda öleceğini görmüştü
Peh dedim :ssz:

dipnot: hatta ben de hastanede ölürken gördüm. dikkate bile almadım. böyle şeyleri saçma buluyorum, prim vermeyin siz de bence :ssz:

Son düzenleme:
dediğim gibi o rüyaların gerçek olmasını isterdim o yüzden bu kadar bu işin peşine düştüm

tahmin ettim zaten o yüzden olduğunu ama kısmet zaten birinin geleceği varsa gelir sana :34:
tesadüfi bu işin üstüne gelirse bir de artık o şahıslar da başlar rüyalarım çıkıyor diye pek seviyoruz abartmayı :52:

Derdiniz büyükmüş cidden..
iki arkadaşınız aynı adamı gördüyse kesin müstakbel eşiniz odur..
Bence durumu anlatıp adama açılın..

Back
X