Çok Çaresizdim Şimdi Bir Umudum var Galiba Ah Sen Yok musun Vajinismus :(

sarelle4545

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
140
184
23
33
Merhaba Arkadaşlar
Ben 1 senelik evliyim ve vajinisinimusum eşimle hiç birlikte olamadık ve bütün belirtilerini taşıyorum.
Bana yadımcı olmanızı istiyorum sizin sayenizde bazı şeyleri kavramaya basladım. Ama şunu söyleyebilirim ki bana o kadar yardımcı oldunuz ki moral ve motivasyonlarınızla önceden ismini duyunca vajınısmusun aglardım caresi yok bu hastalığın derdim yazılan basarı öykülerini okuyunca umudum var diyorum lütfen benide aranıza alın bende başarımı yazıp bu sıkıntıyı yasayanlara umut olmak istiyorum :KK43::KK43::KK43:

inanmaya başladıysan doğru yoldasın.
benim arkadaşım bir yıldan sonra yendi..
inşallah sen de çabucak atlatırsın canım..

ben de kk'da öğrendim vajinismusun ne denli yaygın olduğunu..
inan senin gibi onlarcası yendi bunu.
başar şu işi ve kocanın nevrini döndür:KK8::KK8::KK53:
güzel haberlerini bekliyoruzzz:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Merhaba Arkadaşlar
Ben 1 senelik evliyim ve vajinisinimusum eşimle hiç birlikte olamadık ve bütün belirtilerini taşıyorum.
Bana yadımcı olmanızı istiyorum sizin sayenizde bazı şeyleri kavramaya basladım. Ama şunu söyleyebilirim ki bana o kadar yardımcı oldunuz ki moral ve motivasyonlarınızla önceden ismini duyunca vajınısmusun aglardım caresi yok bu hastalığın derdim yazılan basarı öykülerini okuyunca umudum var diyorum lütfen benide aranıza alın bende başarımı yazıp bu sıkıntıyı yasayanlara umut olmak istiyorum :KK43::KK43::KK43:
Canım her şeyi akışına bırak güzel haberlerini bekliyoruz:KK66:

İşte sizin bu sıcaklığınızı çok seviyorum.. İnsallah yenen arkadaşlar da bana yardımcı olurlar kadın gibi kadın olmak istiyorum eşim de bende bunu hak ediyoruz :(

Valla ben de burada öğrendim ne olduğunu.. hatta çok fazla konu açılıyor.
Korkmaya başladım evlenince bende de olur mu diye :))
Aman sakın. Eğer hiç tecrübeniz yoksa o başlıklara bakmayın, kendi kendinize stres yapıp kasarsınız yok yere.

Ben de okudum az, cidden insan okurken diyo aparatı kullanan penisi de alır diye ama olmuyo işte ne lanet birseyse

biraz önce okudum yapay p... kullanan varmış ,titreyen ,bilmem napan ,nasıl kaçtım konudan :mad:
böyle okudukça stres geliyo bana okumayım bari ..

2016 Ekim de düğünüm var bu aralar en çok dikkatimi çeken konular :)) ama haklısınız sanırım psikolojik bir şey..

ya bende bakayım dedim ama daha da gerildim :KK43:
Onu soktum ,bunu çıkardım :KK43:
Ben o kadar yapabilsem gerisini de hallederim galiba :KK43:

Okumayın samimi söylüyorum. Hiç yokken bile "ya vajinismus olursam" diye kendi kendinize gerilirsiniz. Sonuçta düşünün seks dünyanın en doğal şeyi ve normal şartlarda herkesin sorunsuzca yapacağı bir şey. Durduk yere kendinizi kasmayın, zaten sevişmeye başlayınca aklınıza gelmez, yaparsınız.

Okumayın samimi söylüyorum. Hiç yokken bile "ya vajinismus olursam" diye kendi kendinize gerilirsiniz. Sonuçta düşünün seks dünyanın en doğal şeyi ve normal şartlarda herkesin sorunsuzca yapacağı bir şey. Durduk yere kendinizi kasmayın, zaten sevişmeye başlayınca aklınıza gelmez, yaparsınız.

Çok haklısınız.. konudan arkama bakmadan kaçıyorum.. teşekkürler.

Back
X