- Konu Sahibi yagmuradam
-
Bence bitmiş yani baksana senin itelemenle gidiyor.. hep üzülen sensin sen aramadikca aramiyosa ben kıskanıyım o kiskanmasin mantığı varsa bu ilişki değil yani. Bence bitir bu ilişkiyi biliyorum söylemesi kolay dicen ama sana yazık mutlu olmak seninde hakkın..
canım terket kendisini bak nasıl yola geliyor inan bana denenip çok güzel sonuçlar alınan bir tecrübeyle sabittir
bende sıkıldım bu durumdan yeni bi başlangıç istiyorum ama istemekle kalıyo icraate dökemiyrum beni ona bu kadar baglayan ne onu da bilmiyrm
bak canım hepimiz böyle şeyler yaşıyoruz veya yaşayanları görüyoruz kendini bi süre geri çekmen inan bana seni daha mutlu edecektir ve kendisinde şaşkına çevirtecektir bir anda zor kız olacaksın gözünde ve seni tekrar kazanabilmek için o değişecek sen değil bunu başarabilirsin
teşekkür ederimcanım önerilerin için yapıcam bu dediklerini herkes aynı şeyi diyo bende iş yok :) ama bu sefer
kararlıyım
hah şöyle işte iradeli ol canım kazanan sen olacaksın emin ol kendine her zaman güven
sonucu yazcam yine tekrar teşekkürlerr :)
Değişmez canım değişmez seneler geçip iyice alınmadan bitir. Kimse senden önemli değil. Kaliteli bi ilişkide iki tarafında mutlu olması gerek. Kendini sev ve önemse. Sen kendine değer vermezsen elin oğlu hiç vermezalışkanlık mı bilmiyorum ama bitirmekte istemiyorum bi umut belki degişir diyorum hep kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?