- Konu Sahibi yagmuradam
benim 1 yıllık bi ilişkim var sevgilim surekli onu kıskanmamdan şikayetçi neymiş ben çok bunaltıyomuşum çok kısıtlıyomuşum ama benim yaptığımda sadece bi yere gidince kimle gidiyosun diye sormam ben onun sormasına fırsat vermeden kendim en basta söyluyorm. normalde uzaktayz birbirmzden ben üniversite okuyrm o memlekette su an yazın aynı işyerinde çalışıyoruz hergn görüyruz birbirimizi. cevremde ki kimse onaylamıyo ilişkimizi cok ilgisiz takmıyo hayatı. su anki durumumuz yine cok sıkmamdan şikayet ediyo ve bana eger böyle davranmaya devam edersen seninle bi gelecek düşünemiyorum diyo degişmemei bekliyo ben mumkun degil degişemem bütün sucu bende buluyo ama kendisi hiç bi şekilde kim tarafından olursa olsun sorgulanmaya gelemiyo su an konusmuyoruz ben ararsam mesaj atarsam cevap atıyo
bu ilişkinin bi sonu var mı ben bitiremiyorum... ya da herşeyi yoluna koymak için napmalıyım cevremdekiler takmamamı onun gibi davranmamı söyluyo ama ben yapamıyorm sizce ne yapmalıyımm
bu ilişkinin bi sonu var mı ben bitiremiyorum... ya da herşeyi yoluna koymak için napmalıyım cevremdekiler takmamamı onun gibi davranmamı söyluyo ama ben yapamıyorm sizce ne yapmalıyımm