• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok çaresizim lütfen akıl verin :(

yagmuradam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
99
3
28
İzmir
benim 1 yıllık bi ilişkim var sevgilim surekli onu kıskanmamdan şikayetçi neymiş ben çok bunaltıyomuşum çok kısıtlıyomuşum ama benim yaptığımda sadece bi yere gidince kimle gidiyosun diye sormam ben onun sormasına fırsat vermeden kendim en basta söyluyorm. normalde uzaktayz birbirmzden ben üniversite okuyrm o memlekette su an yazın aynı işyerinde çalışıyoruz hergn görüyruz birbirimizi. cevremde ki kimse onaylamıyo ilişkimizi cok ilgisiz takmıyo hayatı. su anki durumumuz yine cok sıkmamdan şikayet ediyo ve bana eger böyle davranmaya devam edersen seninle bi gelecek düşünemiyorum diyo degişmemei bekliyo ben mumkun degil degişemem bütün sucu bende buluyo ama kendisi hiç bi şekilde kim tarafından olursa olsun sorgulanmaya gelemiyo su an konusmuyoruz ben ararsam mesaj atarsam cevap atıyo

bu ilişkinin bi sonu var mı ben bitiremiyorum... ya da herşeyi yoluna koymak için napmalıyım cevremdekiler takmamamı onun gibi davranmamı söyluyo ama ben yapamıyorm sizce ne yapmalıyımm

Bence bitmiş yani baksana senin itelemenle gidiyor.. hep üzülen sensin sen aramadikca aramiyosa ben kıskanıyım o kiskanmasin mantığı varsa bu ilişki değil yani. Bence bitir bu ilişkiyi biliyorum söylemesi kolay dicen ama sana yazık mutlu olmak seninde hakkın..

Bence bitmiş yani baksana senin itelemenle gidiyor.. hep üzülen sensin sen aramadikca aramiyosa ben kıskanıyım o kiskanmasin mantığı varsa bu ilişki değil yani. Bence bitir bu ilişkiyi biliyorum söylemesi kolay dicen ama sana yazık mutlu olmak seninde hakkın..

alışkanlık mı bilmiyorum ama bitirmekte istemiyorum bi umut belki degişir diyorum hep kendime :(

bende sıkıldım bu durumdan yeni bi başlangıç istiyorum ama istemekle kalıyo icraate dökemiyrum beni ona bu kadar baglayan ne onu da bilmiyrm :(

bak canım hepimiz böyle şeyler yaşıyoruz veya yaşayanları görüyoruz kendini bi süre geri çekmen inan bana seni daha mutlu edecektir ve kendisinde şaşkına çevirtecektir bir anda zor kız olacaksın gözünde ve seni tekrar kazanabilmek için o değişecek sen değil bunu başarabilirsin

bak canım hepimiz böyle şeyler yaşıyoruz veya yaşayanları görüyoruz kendini bi süre geri çekmen inan bana seni daha mutlu edecektir ve kendisinde şaşkına çevirtecektir bir anda zor kız olacaksın gözünde ve seni tekrar kazanabilmek için o değişecek sen değil bunu başarabilirsin

teşekkür ederimcanım önerilerin için yapıcam bu dediklerini herkes aynı şeyi diyo bende iş yok :) ama bu sefer
kararlıyım

alışkanlık mı bilmiyorum ama bitirmekte istemiyorum bi umut belki degişir diyorum hep kendime :(
Değişmez canım değişmez seneler geçip iyice alınmadan bitir. Kimse senden önemli değil. Kaliteli bi ilişkide iki tarafında mutlu olması gerek. Kendini sev ve önemse. Sen kendine değer vermezsen elin oğlu hiç vermez

Back
X