Çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
127
7
18
30
Merhaba
Daha önce konu açmıştım oğlum 11 aylık huzursuz ve sinirli bir bebek eşimle eşim para alamadığı için ailesinin yanına yerleşmek zorunds kaldık hem de oğlum tek basıms büyütebileceğim bir bebek değil.Allah razı olsun ilgileniyorlar tabi arada beni sinirlendirselerde.. 2 kira gelirimiz var ikisi toplam 1500 civarı kredi taksiti derken elimize birşey kalmıyor.eşimle yaklasık 2 yıldır ilişkiye giremedik hamileliğim tam anlamıyla eziyet geçti her günüm kusmakla geçti 22 kilo verdim oğlum 3kilo doğdu kolik bir bebekti uykusuzluktan hayal görüyordum artık hala sürekki memede geveleri 30 dan fazla uyanır..
Eşim istekli ama ses gider korkusu rhat değilim falan. Eşimin son zamanlarda ki tavırları hiç hoşuma gitmiyor soğudun adeta bunkadar severken ailes hakkında birseu desem hemen yanlıs anlar trip yapar konuşmaz ben konuşmadan beni arada bırakıyorsun der hep.. kimse kötü olsun istemem elbet ama yapılanlar çok canımı sıkıyor eşim kör ya da görmezlikten geliyor ne yaparsam ona batıyor ben onu hep suçluyormusum yaptıklarını söyleyince asla kabul etmes ben öyle birseu demedim sen beni mi kandırıyorsun der bufün markete gittik uzun bi aradan sonra bir kadn olgun eşime geçene kadar baktı eşimde ben araba alayım dedi ladının oldugu kapıya ynöenldi hayır gel ben alırım dedim ben köpekmiyim sen beni yönlendiriyorsun dedi ben böyle birşey yapmam izah ettim kadının bakışlarından rahatsız oldugumu benimle kpnulmuyor mutsuz olıyormus ben böyle yapınca surat asınca zaten benimle mutlu oldufundan bile emin değilim
Bazen boşanmayı düşünüyorum. Eşim benden yaşça büyük ben daha 23 yaşındayım mutsuzum şuan bunları yazarken bişe ağlıyorum evladıma sığındım hala bana küs tek kelime etmiyor ne yapıcagımı bilmiyorum çok sinirli biri çünkü..

Üstelik kayınvalidemler ile ayni evde yaşıyorum..
Eşim birley yokmus gibi davranı ama biraz farkku sıcak değildi uyudugumda optü gitti ettafı toparlamıs falan

Kendi evinize geçmeyi ne zaman düşünüyorsunuz.. kv yanında bir yere kadar rahat olunur..
Eşinizle neden birlikte olmuyorsunuz.. 2 yıl olmuş..
Eşiniz de sıkılmış olabilir bu durumdan...
Sizi seviyor ki öpmüş.. sevmese yapmaz...

Kv ile yasanmaz,kendi eviniz olmali. Ayrica 2 sene iliskiye girmiyorsanizpek de evli gibi degilsiniz asker arkadasi olmussunuz zaten adamin da sinirli olmasi cok normal. Bir care bulmayi dusunmuyor musunuz cinsellik konusu icin?

bu durumda kayınvalidenizin evinde kalacağınıza kendi ailenizin evinde kalsanız?
daha rahat etmez misiniz?
evlililğiniz fiilen bitmiş zaten burdan öyle görünüyor, bir süre ayrı kalıp sonra yeni bir evde yeniden başlayabilirsiniz.

İki yıldır ilişki yaşamamış olmanıza nedense inanamadim.Once bu sorunu aşın.Eşinizin sizi Aldatiyor olması muhtemel :bicak:

Back
X