Çok Çaresizim Söz Konusu Evlat Olunca :(

Vallhi evlenseniz de cocugu elinizden alamaz cunku cocuk sizinle yasamak istiyor. Ustelik dost hayati yasiyormus, adam gibi yuvasi, duzeni olan bir anneye karsi; dost hayati yasayan bir babanin sansi olamaz.

Bu eski kocaniz olan herif mutlulugunuzu kiskaniyor net, evlenmeyin diye ortaligi karistiriyor. Cocuk kendi agziyla demis herifle yasamak istemiyorum diye. Zaten bu herif cocuk bakacak kapasitede biri degil, baksaniza cocuga yemek yedirmekten aciz. Zayif noktanizin cocuk oldugunu bildigi icin sizi ordan yiyor, anladiniz mi? Yoksa cocuk bakmak gibi bir niyeti yok bence, anlattiginiz herif cocuk sorumlulugu alamaz.

Soyle bir fikrim var: Bir daha bu herif size kizinizi alicam derse, siz de diyin ki" Ben de hic teklif etmiceksin sandim, ben yeni bir hayata basliyorum, yeni bir evlilik yapiyorum, ikinci baharim olacak; senin de cocugun bunca zaman ben baktim, biraz da sen bak, ben hayatimi yasicam, yeni kocamla gezicem, balayina gidicem " diyin bir bakalim. Iyi rol yapin ama, blof yaptiginiz anlasilmasin. O herif 3.5 atip kacmazsa ne olayim.

Niye evleniyorsun bibibi diyenlere gelince, iyi yapiyorsunuz bence; hem siz mutlu olun, hem de madem babasi adam degil, kizinizin da adam gibi bir babasi ve yuvasi, kardesi olur, fena mi? Mutlu bir ailede buyur cocugunuz, ana orda baba burda yasamak zorunda kalmaz.Size de ona da mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:
yani şöyle söyliyim; 23 yaşındayız, arkadaşımın gerçek babası ortalarda yok. çok da yakın arkadaşızdır, ben başka babası olduğunu bile bilmiyordum. yıllar önce bugün babamla buluşucam demişti, giderken yanında başka adam ve bir çocuk gördüm... meğerse gerçek babası oymuş ve diğer kadından da çocuğu varmış. 2-3 senede bir görüşüyorlarmış. bir de babası bazen telefonla arayıp ağlıyor, annesinden borç para alıyor... şimdi arkadaşıma "kardeşin burda annesinden çok çekiyor, sen ona sahip çık" gibi şeyler söylüyor, kendisi hiçbir çocuğuna babalık yapamadığı için başkalarının üstüne yıkmaya çalışıyor. halbuki arkadaşım kardeşini tanımıyor bile, 2-3 senede bir gördüğü çocuğu nasıl kardeş olarak benimsesin?
gerçek babasına çok kırgınlıkları var arkadaşımın ama bunu üvey babasıyla kapatıyor.

bazen doğurmakla yada doğuma vesile olmakla ana-baba olunmuyor malesef.inşallah kızıma babalığa layık gördüğüm adam beni yanılmaz...

Dost hayatı yaşayan bir baba, resmi nikahlı bir anneye karşı asla velayet alamaz. Hatta anne, eski eşim uygunsuz yaşıyor, çocuğun psikolojisi bozuluyor diye dava açarsa, babanın çocuğu görüşü; anne veya belirleyeceği aileden birinin nezninde, belirlenen mekanda haftada bir üç saatle kısıtlanır. Çocuk istiyorum dese de alamaz baba. Kendi ailemde yaşanmıştır, bu net bilgim oradan

Konu sahibini bu kadar demoralize etme çabanız nedendir ? Neden kızından vazgeçsin ki, kendi ile eşit şartlarda biriyle pekala güzel bir düzen kurabilir bunda ne var. Kadın sokağa mı düşmüş, kötü bir iş mi yapıyor, aile kurmaya çalışıyor yahu, insanlara hayırlı olsun demek düşer yapmayın Allah aşkına. Çocuğu var diye ömür boyu flört mü edecek koca kadın, mantık alıyor mu ? Üstelik çocuklar öyle basit yaratıklar değil, iyiyi kötüyü gayet iyi anlıyorlar inanın. Üvey babasını ya da üvey annesini seven çok çocuk tanıdım ben, üstelik iki tane de bende var =))

gülümsememe sebep oldunuz.bugün ilk defa hemde :) çok teşekkürler...
kızımdan canımı veririm yinede vazgeçmem.gözümün bebeği o benim.inşallah kızlarımıza layık ana babalar oluruzda mutluluğu yuvamızdan başka yerde aramazlar.
inşallah bizim kızlarda sizinkilerden olurlar...

Vallhi evlenseniz de cocugu elinizden alamaz cunku cocuk sizinle yasamak istiyor. Ustelik dost hayati yasiyormus, adam gibi yuvasi, duzeni olan bir anneye karsi; dost hayati yasayan bir babanin sansi olamaz.

Bu eski kocaniz olan herif mutlulugunuzu kiskaniyor net, evlenmeyin diye ortaligi karistiriyor. Cocuk kendi agziyla demis herifle yasamak istemiyorum diye. Zaten bu herif cocuk bakacak kapasitede biri degil, baksaniza cocuga yemek yedirmekten aciz. Zayif noktanizin cocuk oldugunu bildigi icin sizi ordan yiyor, anladiniz mi? Yoksa cocuk bakmak gibi bir niyeti yok bence, anlattiginiz herif cocuk sorumlulugu alamaz.

Soyle bir fikrim var: Bir daha bu herif size kizinizi alicam derse, siz de diyin ki" Ben de hic teklif etmiceksin sandim, ben yeni bir hayata basliyorum, yeni bir evlilik yapiyorum, ikinci baharim olacak; senin de cocugun bunca zaman ben baktim, biraz da sen bak, ben hayatimi yasicam, yeni kocamla gezicem, balayina gidicem " diyin bir bakalim. Iyi rol yapin ama, blof yaptiginiz anlasilmasin. O herif 3.5 atip kacmazsa ne olayim.

Niye evleniyorsun bibibi diyenlere gelince, iyi yapiyorsunuz bence; hem siz mutlu olun, hem de madem babasi adam degil, kizinizin da adam gibi bir babasi ve yuvasi, kardesi olur, fena mi? Mutlu bir ailede buyur cocugunuz, ana orda baba burda yasamak zorunda kalmaz.Size de ona da mutluluklar dilerim.
ay keşke dediğiniz gibi yapabilsem.
aman alır çocuğu vermez diye ona bile cesaret edememki.
ama denemekte fayda vardır belki
ama biliyorumki eğer evlenirse diğer kadınla ve birde çocukları olursa(ki hamile kalmadan evlenmez onlar.bir gün onla bir gün bunla)
o zaman kızımı göz ardı edicekler.ve yine üzülen benim evladım olucak.allah ıslah etsin ne diyim.
yorumunuz için çok teşekkür ederim.inlahha güzel dileklerinizdeki hayatı verebilirim evladıma...

2 sene az bir zaman değil.Üstelik babasını yanında daha fena olur:).Baba bu şekilde ona kötü örnek olur diye düşünüyorum.Metres hayatı yaşamayacaksınız ki evleneceksiniz.
Ve bence kızınızın sizde kalmak istemediği konusunda babası yalan söylüyor kuvvetle muhtemel

2 sene resmen birde ayrı yaşadığımız dönem var.çokta takılmamıştım aslında ben süreye.gönül bağına daha çok önem veririm.
dediğiniz gibi belkide babası yalan söylüyo.çocuğu bana karşı dolduran onumu yapmıycak...

benim yerime gereken cevabı vermişsiniz çok teşekkür ederim.
artık bendemi bir anormallik var diye düşünmeye başlamıştım.
kızımı elimde tutmak için elimden gelenin fazlasını yapıcam.belki bi kıvılcım gerekliydi kendimi değiştirmem için.ogün bugün.
allah razı olsun çok sağolun...

arkadaşım inan yorumların bazılarını okurken sinirden öldüm... nedir bu bizim toplumumuzdaki erkek egemen anlayış... hadi erkekler yazsa bu forumda anlayacağım.. boşanan erkek olsa ve çocuğu da onda olsa ona hemen birilerini bulmaya çalışırlar.. aman adam yalnız kalmasın, çocuk anasız kalmasın yorumları yapılır el birliği ile daha boşanma kağıdının imzaları kurumadan anlı şanlı düğünlerle evlendirilir... çünkübizim erkeklerimizin çoook ihtiyacı vardır... yalnız yapamazlar... amaaaa kadınsa tüüüh tühhhler vahhh vahhh lar gırla gider...
tabiki boşanmış ve çocuğu olan bir kadının evlenmesi çok ince eleyip sık dokunması gereken bir konu.. ama inanın bu konumdaki kadınların %80 i çoook çook düşünerek bu kararı verirler...öyle evlenmeye cup diye atlamazlar...

sen yeterince beklemişsin gerek evliliğinde gerekse boşanmadan sonra.. eminsen karşındaki adamdan neden olmasın... mutlu olmaya hakkın var ve sen mutlu oldukça kızınıda mutlu edeceksindir...
buradaki bazı arkadaşlarıda kafana takma.. onlara kalsa çocuk büyüsün evlensin toruna bak vs vs.. şöyle ölmeye yakın evlenirsin... :)))

ay keşke dediğiniz gibi yapabilsem.
aman alır çocuğu vermez diye ona bile cesaret edememki.
ama denemekte fayda vardır belki
ama biliyorumki eğer evlenirse diğer kadınla ve birde çocukları olursa(ki hamile kalmadan evlenmez onlar.bir gün onla bir gün bunla)
o zaman kızımı göz ardı edicekler.ve yine üzülen benim evladım olucak.allah ıslah etsin ne diyim.
yorumunuz için çok teşekkür ederim.inlahha güzel dileklerinizdeki hayatı verebilirim evladıma...

Bu heriften kiziniza bir yol olmaz, siz yeni adami baba yapin :34:

arkadaşım inan yorumların bazılarını okurken sinirden öldüm... nedir bu bizim toplumumuzdaki erkek egemen anlayış... hadi erkekler yazsa bu forumda anlayacağım.. boşanan erkek olsa ve çocuğu da onda olsa ona hemen birilerini bulmaya çalışırlar.. aman adam yalnız kalmasın, çocuk anasız kalmasın yorumları yapılır el birliği ile daha boşanma kağıdının imzaları kurumadan anlı şanlı düğünlerle evlendirilir... çünkübizim erkeklerimizin çoook ihtiyacı vardır... yalnız yapamazlar... amaaaa kadınsa tüüüh tühhhler vahhh vahhh lar gırla gider...
tabiki boşanmış ve çocuğu olan bir kadının evlenmesi çok ince eleyip sık dokunması gereken bir konu.. ama inanın bu konumdaki kadınların %80 i çoook çook düşünerek bu kararı verirler...öyle evlenmeye cup diye atlamazlar...

sen yeterince beklemişsin gerek evliliğinde gerekse boşanmadan sonra.. eminsen karşındaki adamdan neden olmasın... mutlu olmaya hakkın var ve sen mutlu oldukça kızınıda mutlu edeceksindir...
buradaki bazı arkadaşlarıda kafana takma.. onlara kalsa çocuk büyüsün evlensin toruna bak vs vs.. şöyle ölmeye yakın evlenirsin... :)))

bende şaşırdım arkadaşım bu tarz yaklaşımlara.nerdeyse evlenme dost hayatı yaşa diyen oldu :(
dediğin gibi farklı yöntemlerle defalarca denedim evleneceğim insanı.allah razı olsun bir yanlışınıda görmedim.ben ihtiyaçtan değil tamamen sağlam bir yuva ve düzen için evlenmeye karar vermiştim.aileminde desteğini alarak.
inşallah mutlu bir anne olup mutlu evlatlar yetiştirmek istiyorum bende.huzurla başımı yastığa koymak istiyorum.
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

Velayet davalarında hakim çocuğa sorar kimde kalmak istiyorsun diye. Çocuk kimi iaterse onda kalır. Bize sormuştu bende 10 yaşındaydım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu heriften kiziniza bir yol olmaz, siz yeni adami baba yapin :34:

ben farkettim yol olmayacağını ama iş işten geçmişti.adam olamayan adamı ben tuttum baba yaptım.sonuç bu.
napalım allah başka zeval vermesin dedik.devam ediyoruz hayata.
bazılarıda resmen baba olmak için doğar.nişanlımda bunlardan biri
inşallah birbirimize layık bir aile oluruz.rabbim utandırmasın...

Velayet davalarında hakim çocuğa sorar kimde kalmak istiyorsun diye. Çocuk kimi iaterse onda kalır. Bize sormuştu bende 10 yaşındaydım

işte bende sırf onun için tekrar velayet davası açıp kızımı mahkemeyle tanıştırmak istemiyorum.

ama şartlar onu gerektirirse mecbur yapıcaz bişeyler.göz göre göre babasının geleceğiyle oynamasına izin vermiycem...

Onlarında kendilerine göre haklı sebebleri olabilir.Ancak bu kızınızada kötü örnek olur:).Kızınız ileriki ilişkilerinde sizi örnek alır.Ben sana karışmadım,sende bana karışma dese verecek cevabınız olmalı

Onlarında kendilerine göre haklı sebebleri olabilir.Ancak bu kızınızada kötü örnek olur:).Kızınız ileriki ilişkilerinde sizi örnek alır.Ben sana karışmadım,sende bana karışma dese verecek cevabınız olmalı

işte kızıma kötü örnek olmamak adına birlikte yaşayıp sevgili kalmaktansa evlenip yuva kurmak istedim.ben kızıma hep birey gibi davrandım.ama istediğim zaman onu üzmek pahasına otorite koyacağımıda bilir.biraz daha büyüyene kadar karakteri dahada oturur diye umut ediyorum.

Canım bende gittim mahkemeye çok travmatik değil merak etme.gidebilir çocuğun

Canım bende gittim mahkemeye çok travmatik değil merak etme.gidebilir çocuğun

şimdi ben anne gözüyle bakınca olaya travmatik geliyo.biliyorum çocuklar çok güçlüler ama yüreğim dayanmıyo yinede :(

off ya nekdr zor şeyler şimdi bende bu durumun içerisindeyim allh yardımcınız olsun birde bu icra ve pedegog yolula görme diye birsey var o nasıl oluyor bi fikriniz var mı kızlar:(

Back
X