• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresizim terkedildim mi o bile belli değil :(

merva87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
49
0
96
Kütahya
2.5 yıllık peri masalı gibi bir ilişkim vardı o kadar güzel başladı ki her şey hiç bitmeyecek gibi bağlandım ona.çünkü kimseye sevgilim diye bahsetmedi evleneceğim kız diye bahsetti benden ailesiyle akrabalarıyla tanıştırdı ve sonra o tanıdığım adam iş bulamama okulu bitirip kısa dönem askere gidememe gibi sebeplerle bambaşka biri oldu.çok güzel bir 14 şubatın ardından 15 şubatta tartıştık bana ilk kez ağır bir laf söyledi bende seninle evlenmeyi düşünüyorum seninle aynı evde ömür geçer mi dedi.beynimden vurulmuşa döndüm,o aşık olduğum adam nerdeydi? ve çekip gitti o günden bu yana 1-2 kez aradı şimdi ise günlerdir aramıyor,eğer bittiyse zorlamanın anlamı yok diyorum bişey söyle bana diyorum,gelebilirsem konuşacağız diyor,bitti bile demiyor çok kötüyüm günlerdir sizce ne var kafasında ben düşünmekten tükendim artık..

yüzyüze gelmeden sakın bitirme aklında hep nıye neden dıye soru işaretleri kalır bekle bıraz vardır bı sorunu yüzyüze konuş o zaman anlarsın derdini herşey ilk başlardaki gibi guzel gıtmeye bılıyo vardır mutlaka bı nedenı böyle davranmasının çözülebilecek bişeyse çözersiniz çözümü yoksa herkes yoluna bakar

Bende arkadaşa katılıyorum yüzyüze bişeyleri paylaşmadan sakın ayrılma
Belki bi sorunu var,belki hiç bişey düşündüğümüz gibi değil
Stresli bi zamanında öyle bi kelime kullanmış olabilir
Gerçi uzun süre aramaması da düşündürücü
Doğru değil tabi ki keşke hiç bu raddelere gelmeseydi ama al karşına bi konuş bakalım gelince
Ondan sonra kalbin sana yol gösterecektir.

zaten yüzyüze konuşup bitirsek 2 gün ağlarım 3.gün aklım başıma gelir ama ağzından benim içinde bitti lafını çıkaramıyorum bi dese ben bidaha dönmem asla.sorunlarını hiçbi zaman paylaşmaz çok içine kapatır kendini tanımasam bahaneler bahaneler dicem ama son şans verdiğimin hala farkında değil ona göre büyütüyorum ben herşeyi.

Belki sizi kendine aşık etti..Evleneceğim kız gibi vaadlerle iyice umut bağlayıp kaçtı!Belkide size işkence etmekten zevk alıyordur!

Tartıştık deyip hemen ardından bana şöyle dedi diyorsunuz peki siz ona ne demiştiniz? Niye böyle bir tepki verdi ki?

Belliki sıkıntılı bir durumda.
Kim olursa olsun problemlerle uğraşırken bir yenisini özellikle sevdiği insandan olumsuz tepkiyi kaldıramaz.
Hatta en büyük tepkiyi ona gösterir,patlar.

Geleceğe ilişkin ümitsizlik içinde,askerlik meselesi var.
Aynı zamanda geleceğini paylaşacağı insana karşı sorumluluklar hissediyor ve herşey rayına otursun istiyor.

Bunca sıkıntı içinde tek istediği destektir.
Evlilik de her koşulda birbirinin yanında olmaktır.

Sığınacağı bir liman olarak görmüş ve sevdiğinden de olumsuz şeyler gelince bütün sıkıntısını o cümleyle boşaltmış.

Insanlar bir gün,iki gün değil bir ömür beraber olurlar.

En sıkıntılı zamanda problem olmayacak şeyler bile problem oluverir.

Içine kapanık da bir insanmış zaten,karamsarlık çepeçevre sarmışken sevdiğini de kaybetmesi hayta küsmesine neden olmuştur.

Olayların görünen tarafı herşeyi açıklamaz çoğu zaman.

Yüzyüze görüşmeniz iyi olacaktır.
Neden,niçinlerle sorgulamadan onu bir dinlemeli.

Duygusal bağ hala devam ediyorsa o da zaten söylediklerinden pişmandır.

Madem gelecek,sen rahat ol.

bence bi süre sende hiç arama sorma,kaçan kovalanır derler gerçekten seviyosa ve önemlide bi sebebi yoksa sadece bunaldığı için böyle yapıyosa kafasını dinlemesine fırsat ver emin ol sabretmeyi başarırsan arayan taraf muhakkak o olacaktır...zaten önemli bi sebebi varsada bi şekilde ortaya çıkacaktır..çok üstüne düşmen sana olan saygısına zarar veriri yaşayan biri olarak tavsiyem başka şeylerle meşgul olmaya çalış bi süre bakalım ne olacak..

canım sorunları ola bilir belki ondan kaçıyodur senden bitirmek istemiyo sanırsam bir süre ara vermek istemiş sende bitirme eğer sana iyi davranan saygı gösteren biriyse

bence sana gerçekten çok fazla kızdı ve uzak kalmanın en iyisi olduğunu düşünüyor yoksa seni daha fazla kıracak sözler söylemekten korkuyordur. benim eşim evet bitti tamam derdi bende tamam derdim. ertesi gün gelir yalvarır çok sinirliydim annem çok kızdırdı beni sana çattım özür dilerim felan başlardı yılışmaya. erkeklerin huyu bu kızgın oldukalrını söylemezler en ufak şeye parlarlar sonrada af dilerler.

Tartıştık deyip hemen ardından bana şöyle dedi diyorsunuz peki siz ona ne demiştiniz? Niye böyle bir tepki verdi ki?

tartışma sebebimiz şu bu bana facebook unu kapattığını söyledi ve kapattıda maillerini açtı yanımda facebooktan msj vardı murat diye benimde tanıdığım bi arkadaşı arkadaşlık isteği yollamıştı ama kapatırken listesindeki tüm arkadaşlarını fotolarını silmişti aynende duruyor,iş yaptığı şirketin yeni ürün resimlerini facebook sayfasına eklemişler ona bakmaya girmiştim dondurmamışım bidaha dedi bende şakasına takıldım adi ordan yeme beni gizli gizli takılıyosun dimi orda hatunlarla dedim ama hiçbir ciddiyetim yoktu bunu söylerken çok alındı bana sen bana neden hala güvenmiyorsun diye işte böyle saçma bi sebepten tartıştık.

Belliki sıkıntılı bir durumda.
Kim olursa olsun problemlerle uğraşırken bir yenisini özellikle sevdiği insandan olumsuz tepkiyi kaldıramaz.
Hatta en büyük tepkiyi ona gösterir,patlar.

Geleceğe ilişkin ümitsizlik içinde,askerlik meselesi var.
Aynı zamanda geleceğini paylaşacağı insana karşı sorumluluklar hissediyor ve herşey rayına otursun istiyor.

Bunca sıkıntı içinde tek istediği destektir.
Evlilik de her koşulda birbirinin yanında olmaktır.

Sığınacağı bir liman olarak görmüş ve sevdiğinden de olumsuz şeyler gelince bütün sıkıntısını o cümleyle boşaltmış.

Insanlar bir gün,iki gün değil bir ömür beraber olurlar.

En sıkıntılı zamanda problem olmayacak şeyler bile problem oluverir.

Içine kapanık da bir insanmış zaten,karamsarlık çepeçevre sarmışken sevdiğini de kaybetmesi hayta küsmesine neden olmuştur.

Olayların görünen tarafı herşeyi açıklamaz çoğu zaman.

Yüzyüze görüşmeniz iyi olacaktır.
Neden,niçinlerle sorgulamadan onu bir dinlemeli.

Duygusal bağ hala devam ediyorsa o da zaten söylediklerinden pişmandır.

Madem gelecek,sen rahat ol.

içinde bulunduğumuz durumu öyle bir özetlemişsin ki beni benden iyi anlatmışsın neredeyse.desteği içinde çok sağol içi yanan insana serpilen su gibi geliyor böyle sözler

bence bi süre sende hiç arama sorma,kaçan kovalanır derler gerçekten seviyosa ve önemlide bi sebebi yoksa sadece bunaldığı için böyle yapıyosa kafasını dinlemesine fırsat ver emin ol sabretmeyi başarırsan arayan taraf muhakkak o olacaktır...zaten önemli bi sebebi varsada bi şekilde ortaya çıkacaktır..çok üstüne düşmen sana olan saygısına zarar veriri yaşayan biri olarak tavsiyem başka şeylerle meşgul olmaya çalış bi süre bakalım ne olacak..

sabredicem inşallah çünkü sevgisinden hiç şüphem yok,sana ve herkese desteği için yürekten teşekkür ediyorum...çok sağolun kızlar

canım sorunları ola bilir belki ondan kaçıyodur senden bitirmek istemiyo sanırsam bir süre ara vermek istemiş sende bitirme eğer sana iyi davranan saygı gösteren biriyse

saygı sevgi ve birlikte o kadar eğlenirdik ki millet imrenirdi bize hangi ortama girsek dikkat çekerdik çok yakıştırıyorlardı nazara geldik eminim:( bana güzel bi hayat yaşatamamaktan korkuyo ama ben hiç maddiyatçı b insan değilim bi gümüş alyansa bi gümüş küpeye bile evlenirim onunla bunumu layık gördün demem onun bana ne aldığı değil nasıl baktığı nasıl davrandığı önemli, ama ben bi evin bi kızıyım istiyoki çok iyi yaşatsın beni herşey düzelir inşallah duanıza ihtiyacım var:( desteğiniz içinde çokk teşekkür ederim..

bence sana gerçekten çok fazla kızdı ve uzak kalmanın en iyisi olduğunu düşünüyor yoksa seni daha fazla kıracak sözler söylemekten korkuyordur. benim eşim evet bitti tamam derdi bende tamam derdim. ertesi gün gelir yalvarır çok sinirliydim annem çok kızdırdı beni sana çattım özür dilerim felan başlardı yılışmaya. erkeklerin huyu bu kızgın oldukalrını söylemezler en ufak şeye parlarlar sonrada af dilerler.

kızgınlığını benden çıkarıyo genelde çünkü sana nazım geçiyo diyo.beşiktaş yenilsin mesela o gün çocuk gibi olur surat beş karış bi ağlamadığı kalır.zor bir insan ama napayım hatasız insan olmaz ben onu kusurlarıyla seviyorum..

içinde bulunduğumuz durumu öyle bir özetlemişsin ki beni benden iyi anlatmışsın neredeyse.desteği içinde çok sağol içi yanan insana serpilen su gibi geliyor böyle sözler

biz de nişanlıyken buna benzer durumlar yaşamıştık.
Ve ben zanlarımla kendimi ve eşimi mutsuz etmiştim.

Tabiki tam manasıyla tanıyamıyorsun,ancak bir hayatı paylaşınca bu insan böyle diyebiliyorsun.

Takılma rahat ol,kendiliğinden herşey.

Son düzenleme:
sabret hayatım, sık dişini, kendini yesen de ölsen de bitsen de arama!
o ararsa da cool cool konuş, rol yap, sakınnn onsuz bi hiçmişsin gibi davranma.

tecrübe konuşuyo burda, bunun tek çözümü bu inan bana.

sabret hayatım, sık dişini, kendini yesen de ölsen de bitsen de arama!
o ararsa da cool cool konuş, rol yap, sakınnn onsuz bi hiçmişsin gibi davranma.

tecrübe konuşuyo burda, bunun tek çözümü bu inan bana.

onsuz da olabileceğimi kafasına soksa süper olacak zaten.kaç gün oldu aramadım aramıcam da.

Back
X