Cok çaresizim yarım edin lütfennn...

maviss1111

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
105
0
16
35
Ankara
9aylık evliym 6aylık hamileym kayınvalidemle birlik duruorm anlasamıoruz hamileligm boyunca sorunlar yasadık hep gene tartıstık eşime sikayet etti eşim onun yüzünden üstüme yürüdü evi terkettm arkamdan bile gelmedi arayıp sormuor kendine alkole vurdu karnımda bi sabi var annesinden vazgecmior kaldm ortada iiçimde bi günahsz bunları yasaması onun her kımıldamasnda canıma kıymak istiorm

siz giderken hiç birşey demedimi yada aileler araya girip konusmadımı her sey böle sessizcemi oldu yani

ogullarının yuvası yıkılacak duruma geliyor ve kıllarını kıpırdatmıyorlar he sok oldum
Kayınpederm yok bi abisi var onunda sözü gecmiorki kaynanam maglum zatn karnımdaki olmasa takmam umursamam ama canım cok acıo bn eşimi cok sevdm oda bni sevmişti karnımdaki onun kanı hiç mi aklına gelmior

canım benim seni çok iyi anlıyorum aynı seyi yasadım bı ay önce benim kocamda ayınısını yaptı ben hep agladım bebegımı uzdum sonra hersey yoluna giriyor ama zararı bebegine verıyorsun suan ne desem sen aglayacksın kendını üzeceksın biliyorum( ama karnındaki mucizenı düsün onu hayal et o oynadıkca sana anne ben burdayım diyor sımdı hissediyor herseyi sen annenın üzülmesını ıstermısın o sabide istemiyor.. kocan konusunda bişe diyemiyorum aynı seyi yasadm kendi aılesı yanıma bile gelmedı benım halamlar arayıp kocama kızdı falan sonra düzeldi aileside geldı simdi bir srun yok hersey unutuldu insallah seninde yoluna girer allahım yardımcın olsun..

malesef bende eşimin ailesi yüzünden sıkıntı yaşayanlardanım seni çok iyi anlıyorum ama ben çözümü kulaklarımı tıkamakta buldum insan ilk başlarda ne yapacağını bilemiyor haklısın ama ben 6 senelik evliyim eşim neredeyse her yaptığım yemekte anneme de verelim diyor bir yere gitmek istesem annemi de götürelim yazık diyor vs vs böyle benim gibi senin gibi çok sorun yaşayan var malesef ... allah yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…